Különleges nap van!

Figyelj a lelkedre

Neptunusz, a kollektív tudattalan bolygó a magasabb rendű szeretet frekvenciáján rezeg. A  Jupiter a tapasztalásunk bolygója  a  terjeszkedést, a szerencsét és az emelkedettséget szimbolizálja.
A jelenlevő a Neptunusz-Jupiter  együttállás a Halak csillagképben arra szólít el, hogy higgyünk és bízzunk Istenben, engedjük át magunkat az égi vezettetésnek. Ha befelé figyelsz csodás üzeneteket kaphatsz, megérzéseidben. Meditációban pedig  mély lelki tanítást közvetítenek szellem vezetőid.
Ami épp foglalkoztat, abban nagy segítséget kaphatsz. Érdemes odafigyelni milyen képeket küldenek az égiek, mert azzal van, lesz dolgod, azt kell, lehet felépítened. Életküldetésed kiviláglik előtted, megvilágosodsz, tisztánlátóvá válsz. Felébredsz egy magasabb tudatszintre lépsz beavatást kaphatsz, lélektudatosságod megnő.

Amit most tehetsz: Igyál sok tiszta vizet, engedd, hogy az szeretet rezgése együtt rezegjen veled. Teremt magadnak időt a meditációra, az elmélyülésre, a lelked ébredésére. Hatalmas ihletet kaphatsz, felszabadulhatsz a múlt sérelmei alól, túlléphetsz a negatív szokásaidon, ráébredhetsz hogyan gyógyíthatod meg magad, csak nyisd ki a szívedet és figyelj. Kövesd az utad, ha pozitív vagy a saját idővonaladon emelkedettebb rezgésekben haladhatsz.
Ma egy erőteljes megerősítést kaptam, amit hálás szívvel köszöntem meg az Univerzumnak: megértettem egy bonyolult összefüggést, amiben korában  érzelmileg elakadtam. Már tudom mi a lényege dolognak,  és ez őszinte  örömmel tölt el. Felszabadult, tiszta akarattal  folytathatom az utam, a magasabb szintek felé. Köszönöm, hogy átadhatom a tudásom mindazoknak, akiket hozzám rendelt a sors  – hálafény érte  az égieknek! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach
tarot mester-jós,
energiagyógyász

angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu