Különleges Újhold lesz az égen!

Július 20-án este 19:30-kor Rák Újhold, vagyis Nap-Hold együttállás lesz a Rák jegyében, pontosan szemben a Bak-Szaturnusszal. 

Hétfőn másodszor lesz újhold a Rák jelében. Ismét együtt áll a Nap és a Hold a Rák jelében. Ha ez előzőt elhagytad, most sorsfordító, nagy átalakító döntéseket hozhatsz! Te döntöd el, hogy mit teszel! Most gyakorolhatod az önmegvalósítást. De mindenek előtt nézz szembe a félelmeiddel, és engedd el őket – gondold végig mire vagy képes, mire vagy termett, mire vagy érett, s mutasd meg a Világnak valódi önmagad. (Ha önbizalom gondokkal küzdesz, félelmeid vannak, oldásokkal segíthetek Neked.)
Minden új holddal egy új ciklus indulhat el életeben. Ez az energia a külső-belső megújulásra a legjobb alkalom. Lehet békülni, békíteni, kapcsolatokat gyógyítani,  ismerkedni, randizni. Új kapcsolati terveket szövögetni,  vagy elakadt kapcsolatot újra indítani. Ahol ép a szeretet-szerelem szál,  ott történhetnek csodák még! Akár régi barátságok is újraéledhetnek, segítő szándékkal telítődhetnek. (Ha bizonytalan lennél kapcsolataidban – őszintétlenséget feltételezel – kapcsolat elemzéssel kereshetsz.)
Kerüljétek a konfliktusokat, és a hirtelen döntéseket- szeretetben szövetkezve, a szeretet felé törekedjetek. Mondjatok hálát és emeljétek a rezgésszinteteket, pozitív dolgokkal töltsétek az időt. Semmiképp se vetítsd ki a fájdalmadat másokra – aki egyedül van nehezen élheti meg ezeket a napokat – engedd el a magányodat, légy kapcsolatkereső kedvedben. Hallgass rezgésszint emelő zenéket, nézz vígjátékokat, azzal foglalkozz ami örömöt hoz neked. Ismerkedésre, barátkozás szentelheted az idődet, új hozzád hasonló magas rezgésű embereket vonzhatsz magadhoz, kellemes barátságokat építhetsz fel. (Ha nem így lenne, blokkokat tapasztalsz, érdemes rontásvizsgálatot kérned – legtöbbször az önsorsrontással van a baj.)
Költözéssel, építkezéssel, lakás, ház, ingatlan vásárlással kapcsolatos döntésekhez jó energiák vannak. De lakás szépítésre is jó idő van, a ház körüli csinosító kertészekre munkákban is nagyot haladhatsz.
Vigyázzatok, hogy ne egyetek zsíros, nehezen emészthető ételeket – életmódot váltani most is lehet! – a nyugtató fürdők ilyenkor jól hatnak – levendula, kamilla és rózsa illóolajokat keverhetsz a fürdővizedbe.  Ne blokkold le magad, cselekedj – helyetted senki sem teszi meg – hajtsd végre, tedd meg, amit elterveztél!


Az  Időkapuban most Hahéujah, a Királyi székek karának őrangyala fog tartózkodni, Binaél arkangyal csapatából.Ez az őrangyal abban segít, hogy felemelkedj egy áldatlan helyzetből, kilábalj egy megakadt élettérből és egy áldásosabb létbe kerülhess. A saját őrangyalodon keresztül vele is kapcsolatba léphetsz.
Érdemes ezen a napon is párkapcsolati angyalmágiákat készíttetni – szeretettel várlak, úgy döntöttél harmonizálnád a kapcsolódásaidat. Gyógyító varázslatok elkezdésének is remek időzítése lesz az újholdas varázsnap. Bátran jelentkezhetsz hozzám misztikus Angyalmágiára! Kristályköveidet is feltöltheted magas energiákkal. A holdfürdőben is érdemes megmártózni, akár a kedveseddel egy romantikus esti sétát tenni. Kedden már a Hold az Oroszlán jegyében fog járni.

Szeretettel várom tanácsadásaimra, terápiás foglalkozásaimra, tarot ülésre, egyéni problémamegoldó konzultációkra a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Mesés töltekezést, és áldásos új lehetőségeket kívánok Mindenkinek!
Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás, harmonizálás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Share Button