Légy meggondolt, kitartó, pozitív helyzetfelismerő!

A tisztulási folyamatok elindultak.
A csillagászati tavaszunk márc. 20-ától kezdődött. 2020 a Hold éve – a hold vizes minőség, az érzelmeket, a lélek energiáját szimbolizálja. A Nő, a Anyaság, az Otthon, a Család, a Csoport, a Nemzet áthangolását segíti elő. Ez a rezgés sorsfordító energiákkal tisztítja át az év energetikáját. Most a családi értékek, a lelkünk értékei kerülnek előtérbe. A merre tovább… – ez a kérdés motoszkál mindenki fejében.
A jelenlevő marsikus erők lendület hoznak:  a Szaturnusz, a Plútó és a Jupiter nagy erőt ad az átalakuláshoz. A szaturnuszi energia gyökércsakrához kapcsolódva figyelmeztet: A bolygók inspirálnak – cselekednek neked kell! Találd meg a világodban a tiszta értékeket, tedd le az új alapokat. A neptunuszi minőség segítő jelenléte megmutatja, hogy milyen határokat kell átlépni, hogy új irányba tudj elindulni, szellemi értelemben.  Ha tanácstalan lennél, személyreszóló sorselemzéssel kereshetsz.

Hangold magad pozitívra!
Uriel arkangyal az Akasha-krónika őrzője, az Angyal seregek vezére, fényével megszabadít a démonoktól. Éleslátó, ugyanakkor kiváló gyakorlati érzéke van, így inkább olyan, mint egy öreg bölcs mester és nem, mint égi hatalmasság. Ha segítségét kéred, szinte észrevétlenül, egyszer csak jó ötletek pattannak ki fejedből. Keresd őt meditációban – figyelj, és hallgasd meg bölcs tanácsait!

A szellemi energiák beavató álmokkal üzennek.
Március 31-én a Mars eléri a Szaturnuszt és a Jupiter eléri a Plútót.  Ez a jelenlevő energetikai segít a benned élő határok elhagyását, ledöntheted a saját falaidat, a Jupiter megmutatja azt, ahol változni kell, szellemi értelemben. Ha ráhangolódsz a mesteri energiákra egy új világba érkezel meg – az Univerzum segíti az átalakulást.
Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta