Mágikus nap van!

Ma Gyümölcsoltó Boldogasszony napja van, az angyali üdvözlet ünnepe.

Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe, március 25.  – a magyar nők napja. Ezen a napon március a termékenységet és a fogantatást ünnepeljük. A néphagyomány szerint az az asszony, aki ezen a napon érintkezik a férjével, biztosan áldott állapotba kerül.
A mai napon elmondott imák – termékenység fogantatás, gyermekáldás – nagy erővel hatnak, és a kérések beteljesednek. Javaslom ilyen esetben is a szertartásmágiát – érdemes lehívni Mihály arkangyalt, hogy áldja meg a teret, ahol vagy és szentelje meg a szertartásodat, és jó ha meginvitálod Gábriel arkangyalt is, mert ő az angyalmágia segítője – valamint a legjobb lehetőség a saját őrangyalodat inkorponálni (név szerint imaginálni…vele erősebb lesz a mágiád… ez csupán jótanács!).

Szeretettel várom azokat a hölgyeket angyalos stúdiómba, akik babát szeretnének, és ebben blokkolva vannak – terápiás megoldásként energetikai oldó rezgésekkel.
De jöhetsz hozzám szerelembevonzásra, a már meglévő párkapcsolatot megerősítő angyali áldásra is. jelentkezz be hozzám egyeztess velem. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó- lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Fogadóidő a stúdióba: minden nap: délután 2 és este 20 között – hétvégén is!

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu