Áprilisi mágikus portálok

Misztikus energiákban

A maják szerint  ama bizonyos portál napokon ablak, vagy kapu nyílik az Univerzumra, és az energiák magas rezgésszámon futnak be a földi világunkba. A portálnapok hatalmas energiákkal telítettek – magas rezgéssel, kozmikus hatással jelentkeznek. Mélyen elfojtott érzések-érzelmek is felszínre kerülhetnek. Különleges felismeréseink érkezhetnek a jövőnket illetően éber valóságban, álom formájában – érdemes figyelni a sugallatokra.
Van, aki ilyenkor fáradt lesz és van, aki alvás zavarral küzd és van, aki még érzékenyebb lehet. Tudd, hogy azok a helyzetek, dolgok és emberek melyek most hozzád közel kerülnek, egyáltalán nem véletlenszerű események – az égiek meg akar mutatni neked valamit vele.

Áprilisi  portálnapok:
április 1., április 7., április 12., április 15., április 20., április 28.


Egyeseknél az intuíciók, előre megsejtések felerősödhetnek – a misztikus energiákban érdemes  meditálni, befelé figyelni, kapcsolódni a fenti világokhoz, szellemi vezetőidhez. Ilyenkor végzem a leggyakrabban a plejád  meditációkat: a nem tér – nem idő fénykamra a kedvencem.
Mivel nagyon magas rezgések vannak, az új kezdetekben is segíthet. Lehet életmódváltásba kezdeni – gyógyulásra, gyógyításra, angyalmágiára is kiváló minden ilyen nap. De tarot-szeánszra, és tértisztásra is remek energiák lesznek.
Használjátok fel tudatosan a magasfényű energiákat! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu