Májusi energiák Szent György havában

Május hava – pünkösd hava – ígéret hava

Kulcsszavak: szembesülés- önvizsgálat- átértékelés

Ez a csodás tavaszi hónapunk most enyhülést hozhat –  a feszülő energiák elhalványodnak. A földies elem töltetű bolygók valamelyest stabilitást adnak. Bontódik a régi rend és teremtődik az új energiákban az uj értékrend. Változásban állunk, változásban vagyunk, változtatásban gondolkodunk. A valódi értékekre koncentráljatok – az előttünk áll időtérben jelentős kihívásokra számíthatunk. Aki ellenáll a sorsszerű változásnak, ott a merevség által hát- és derékfájás jelentkezhet testi szinteken. Hangolódjatok az energiákra, és azok szerint cselekedjetek. Amit a most a Sors eléd tesz azzal van dolgod, amit elvesz, azt el kell hagynod. Május az ötös szám rezgése alatt áll – a sorsfordulattal való sodródást mutatja – arra ösztönöz, hogy légy rugalmas. A Merkúr bolygó szintén az ötös rezgését szimbolizálja – a kommunikációt, az értelmet, a logikát képviseli. A Merkúr őrzője Rafael arkangyal. Ezen angyal felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal. A tarot nagy arkánum ötös lapja a Próféta alakjában az égiek támogatója energiát definiálja. Isten veled, ki ellened?!


Fontosabb bolygóállások:

Május 4-én a Vénusz hátrálásba kezd – vigyázzatok a pénzügyeitekre, ne költekezzétek túl magatokat. (Energetikai szint emeléssel kereshetsz – tudatos döntések esetében nagyot lendíthet.)

Telihold ideje május 7-én 12:45-kor lesz. A Skorpió telihold a befelé fordulásra az elengedés ad lehetőséget. Spirituális fejlődésünk erősítéséhez rendkívüli jó energiák állnak a rendelkezésünkre az angyalmágiához! (Elengedő mágikus szertartásokkal várlak.)

Május 12-től a Merkúr az Ikrekbe lép át.  Lendületet kap az élet. Ez az állás a kommunikációnkat fogja segíteni, rendezettebben tudunk majd beszélgetni, ügyeket intézni. (Felsőbbrendű én meditációval kereshetsz, ha elakadnál sorsügyeidben.)

A Szaturnusz bolygó május 11-én kezdi meg hátráló mozgását, ami egészen szeptember 29-ig tart majd. Feszült energiák hatnak az időtérben – figyeljetek oda egymásra. Csendet, rendet fegyelmet követel a kapu őre – most lehet tökéletesíteni az eleddigieket! – helyretenni az esetleges kisiklásokat. (Karmaoldó meditációkat érdemes végezni, ha egyedül nem megy keress meg.)

A Vénusz bolygó május 13-tól június 14-ig az Ikrek jegyében hátrál. Ezen időszak alatt érdemes lesz odafigyelni kapcsolatainkra és pénzügyeinkre. Legyetek nagyon óvatosan és figyelmesek és körültekintőek, mert zűrzavaros időszakot jelöl: lehetségesek csalódások üzleti és szerelmi téren! (Szerelmi kapcsolat elemzés készíthetek a részedre,  a tisztánlátás érdekében.)

Május 14-től a Jupiter kezdi meg a Bakban tolató mozgását, egészen szeptember 13-ig. A Bak analógiájához köthetőek: felelősség, alázat, munka. Jupiter, mint a bőség és jóság bolygója alázatosságot és bölcsességet követel tőlünk, most felnagyítva a dolgokat. Gátlások, blokkok  várhatók jogi és tanulmányi téren. (Tudattisztító energiákkal segíthetek, ha felkeresel.)

Május 20-án a Nap az Ikrekbe lép és június 21-ig ott is fog tartózkodni.  Mozgékony könnyedséggel telítődhetünk – ha változtatni szeretnél a sorsodon ezen időszak alatt könnyebben megteheted – légy  rugalmas,   eredményes lehetsz. (A válaszutak előtt hallgasd meg a tarot opciók üzenetét.)

Újhold ideje május 22-én 19:40-kor jön el a levegős Ikrek jegyében. Hangolódjatok a céljaitokra teremtő mágiában, az égiek segítenek a megvalósulásban. Tisztító, elengedő varázslatoknak nagy ideje lehet ezen esemény. (Angyal meditációkkal kereshettek megint!)

A Plútó bolygó április 26-tól hátrál, és egészen október 4-ig tolató mozgásban is marad. Energiájával a Jupiterrel összefogva segítséget ad feloldani a blokkjaidat – ajánlatos összedolgozni velük. Nagy változásokat hozat egyéni szinteken is ez az állás, ha hajlandó leszel együtt haladni vele. (Sorselemzéssel belenézhetünk,  nálad mi lehet…)

A sorsbolygók arra támogatnak, hogy rátalálj életfeladatodra. Aki a sorsa útján jár, az haladni fog, aki gátolja azt, az megakadt, és nagy tanítást kaphat. A Bak jegyében mind a Jupiter, mind a Szaturnusz a felnőttként való élést fogja sugallni. Ne felejtsük el, hogy minden megtapasztalás fejlődni tanít, ezáltal bennünket szolgál. Nehéz a jövőt tervezni – sok bolygó lesz retrográdban mozgásban, ezért csak türelmesen, higgadt magatartással! Pozitív hangolódást kívánok a sorsátalakító energiákkal Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások: teljes test, csakra-aura harmonizálás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Új élet teremtő meditáció
Rezgésszint emelés – félelem, stresszoldás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Share Button