Májusi-misztikus teliholdban

ANGYALI ÁLDÁS TELIHOLDRA!

Engedd el magad, és hagyd, hogy Isten és az angyalok segítsenek Neked. Ha életedben valami rosszul működik, s te ragaszkodsz hozzá az nem fog meggyógyulni. Engedd el tehát a nem működő lehúzó helyzeteket, embereket. Csak engedd el, és Isten segíteni fog Neked, hogy minden elengedett dolog helyébe valamit jobb érkezzen életedbe. Bocsáss meg önmagadnak, s másoknak is, hogy szebbet, jobbat kaphass. Engedd el a dühödet, a sértettségedet és érezd magad gyógyultnak. Ha nem tudsz szívből megbocsájtani csak önmagadat bünteted. Fogadd el ezt a csodás angyali áldást a teliholdas napra!

ANGYALI ÁLDÁS!
A Fény Angyalai vesznek most körbe Téged!
A tisztító Telehold varázslatos energiája emelje fel lelked és tudatod! Válaszd tudatosan a pozitív lehetőségeket – lelkedből, és tudatodból törlődjenek ezennel a negatív blokkok. Az idő minden kiterjedésében és azon túl is!
Isten áldásában pozitív tetterőddel éld meg az életed!
Áradjon áradjon Rád a Fény és a Szeretet!
Áldás! Áldás! Áldás!

Légy nyitott az isteni segítségre bármilyen meglepő módon érkezik is. Azzal, hogy átadod a félelmeidet istennek kitárod a csodák kapuját. Az áldások körbevesznek, légy nyitott, hogy a csoda rád találjon! Szeretetben teremts!

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium,

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász –angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Share Button