Megújuló erőben!

H   E   T   I      T   A   R   O   T
április 24-től április 30-ig.

Figyelj oda a semmiből hirtelen felbukkanó ötleteidre, a merkúri-uránuszi energiákban – ezek a jelzések gondolataidra az égik üzennek vele neked, élni tanítanak, problémamegoldásba segítenek. Érdemes mély meditációban felvenni a kapcsolatot lelki-szellemi vezetőiddel is – elmélyült állapotban hozzád kacsolódva különleges tanításokat adnak.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Válaszutak VI. – Önelfogadás, társ, párkapcsolat.
A hét eleje kedvez a szaturnuszi sorstanító energiákban a tisztázó beszélgetéseknek – az okoló-veszekedős hangulatod hagyd el. Légy tudatos kapcsolatépítő. Hallgasd meg a másik nézőpontját, emeld a beszélgetést lélekszintre. Tudd, hogy minden kapcsolat tükör, és minden kapcsolat tanít. Empátiával közeledj – a korlátok, falak építése helyett hidat építs. Aura-csakra-meridián-nadi tisztítással, rezgésszint emeléssel, és tudat tisztítással várlak szeretettel.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Remek időtöltés lehet a családlátogatás, hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomros és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Fogyaszthattok, ha szeretitek gombás ételeket.  Kozmetikára, bőrápolásra, erősítő-regeneráló masszázsra kedvező lesz a hét elejének energetikája – a hajmosást inkább hétfőn kövesd el. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak, napjegyűeknek ígéretes napjai jönnek – teremtsétek meg a szerencsétek!  (A Hold a Rák jegyében jár, április 27-én, csütörtökön lép át az Oroszlán tüzes jegyébe.)

A Pápa V. – Istennel való kapcsolódás, hit és bizalom a gondviselésben.
Emlékezz vissza álmaidra, fontos üzeneteket tartalmazó gondolatokkal ajándékoznak meg az égiek. Vezess álomnaplót, hogy a sajátságos szimbolikával kizárólag neked szóló üzeneteket értelmezhesd. Gábriel arkangyal nagy álomfejtő, tőle kérhetsz segítséget ez ügyben. Karmaoldásra, tisztításra is kedvező energiák lesznek, az uránuszi időtér a megújulásra, más nézőpontok felfedezésére inspirálhat. A plútói energiákban nagyot alakíthatsz, változtathatsz, légy sorsépítő kedvedben. Sorselemzéssel is kereshettek – jövőbenéző tarottal, égi üzeneteket közvetítek.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A családdal eltöltött program kedves emlék lehet – töltsetek minőségi időt szeretteitekkel. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az eret és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Az igazi jó magyar házias bableves a legjobb fogás lehet. Különösen előnyös idő lesz a hajvágásra, és a hajmosásra, de a kozmetikusokat és a masszőrödet is bátran felkeresheted. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – hacsak nincsenek büntiben! (A Hold az Oroszlán jegyében jár, április 29-án,szombaton lép át a Szűz földies jegyébe.)

A Csillag XVII. – Hosszú távú dolgokkal, távlatokkal való foglalkozás.
Jövőtervezésre remek időben vagy – előre menj, ne hátra! – a marsikus energiák nagy lendületet adnak. Hagyd el az önkorlátozó gondolataidat, a merkúri időtér a megújulásban támogat. Kapcsolatok magasabb lélekszintre helyezésének is kedvező ideje lesz. Varázslatos Angyalmágiára is bejelentkezhetsz hozzám.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Hasznos időtöltés lehet a barkácsolás, takarítás. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek.  A padlizsán, a cukkinis ételek könnyedsége üdítő a kulináris élvezetekhez. A masszőrödhöz, a kozmetikusodhoz és a fodrászodhoz is bátran bejelentkezhetsz: szépülni, megújulni kedvező idő lesz! A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűeknek nagyszerű lehetőségei lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Szűz jegyében jár, május 2-án, kedden lép át a Mérleg levegő jegyébe.)


Az Élet Téged támogat. Rajtad múlik, mit tehet meg általad.  Adj hálát és kérj áldást. Angyalmeditáció, angyali imákra, angyalszertartásra a hétvége kedvező lesz: angyalmágiákkal is kereshettek – kérj időpontot tőlem, egyeztess velem – angyalterapeutaként várlak szeretettel. A jóikor, jó időben felküldött ima ezerszeres erővel bír majd!
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Figyelem a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu