Merd felvállalni az érzéseidet!

Szeretni és szeretve lenni a legcsodálatosabb dolog a világon.

Sokan választják a megelőző hatásúnak vélt megoldást: ha egyszer elhagyják vagy megcsalják őket, akkor a következő kapcsolatba érzelmileg már nem ereszkednek bele. Mielőtt nagyon elköteleződnének, tesznek valami olyat, ami kirántja őket az érzelmi mélységből, és megvédi az újabb nagy sérülés lehetőségétől. Például félrelépnek, annak a jegyében, hogy így legalább nem velem tették meg előbb, nem én vagyok a vesztes ebben a játékban! Ha ő ezek után megcsal engem, akkor mondhatom, hogy ja, ezt én már régen megtettem, nem tudsz nekem fájdalmat okozni, mert nem vagy számomra olyan fontos!
Ezzel a védekező reakcióval tényleg elkerülik, hogy a másik igazán mélyen megbánthassa őket – de sajnos azt is, hogy valós intimitás alakuljon ki. – dr. Almási Kitti, klinikai szakpszichológus


Szívcsakra tisztítással segíthetek, hogy befogadhasd a szeretetet és meg mert mutatni az érzéseidet.  Energetikai oldással kereshetsz, hogy egy pozitívabb boldogabb, harmonikusabb párkapcsolatot megélhess. Mert őszintén, tiszta szívből szeretni és szeretve lenni a legcsodálatosabb dolog a világon, olyan mintha kétfelől sütne rád a Nap! Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Időpont egyeztetés: délelőtt 10-től este 20-ig.
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: