Minden feladatmegoldás önbeavatás!

Mindenkinek valamit meg kell tanulnia –  van akinek az elengedést, van akinek a befogadást. A blokk mindig figyelmeztet, megmutatja miben kell lépned, mit kell megoldanod  azért, hogy tovább haladhass.

Egy hölgy azzal keresett fel, hogy állandó gyomor idegessége van, szinte folyamatosan. A konzultáció során kiderült, hogy nem tud elfogadni. Elfogadni más embereket, elfogadni más körülményeket, mint ami a terveivel összhangban áll. Neki az elfogadást kell megtanulnia – az energetikai tisztítás csakis úgy érhet el eredményt, ha a kezelővel összhangban munkálkodsz. Ha te  is dolgozol magadon. Azért terápia a tisztítás, mert nem elég egyszeri alkalom rá…de ha kapcsolódsz közel a megoldás. Visszavárom – haladunk szépen előre, ha ő is tesz érte, lelki szinten van lehetősége dolgoznia önmagán – ez is egyfajta önbeavatás. Az angyaltarot spirituális fejlődésre szólította fel.
A következő kedves ügyfelem úgy értelmezte az összehangolódást, hogy parancsokat osztogatott a férjének. Nos, hamarosan az illető tovább is állt – keresett magának egy olyan hölgyet, akivel szövetségben, egyenrangú társként élvezheti a társas kapcsolat örömeit.  Ennek a hölgynek tehát azt kellett megtanulnia, hogy a párkapcsolat nem csata, hanem szövetség. Nehezen fog menni neki…amíg azt gondolja ezzel önmagát fogja feladni… Én azért drukkolok neki. Oldással segítettem – az angyali üzeneteket szívesen, figyelmesen hallgatta meg. Ezzel nemcsak engem, de önmagát is megtisztelte.
Egy másik vendégem pedig azt hiszi, hogy csakis neki lehet igaza, a partnere az semmise. Neki  a befogadást kell megtanulnia. A női lét varázsát. Elfogadás, bizalom, befogadás, szeretet. Amíg ez nem megy neki,  párjára nem találhat. Legvégül megérti, hogy ha spirituális nőként kezd élni a szeretet-szerelem  fogalma tetszeni fog neki. Az angyali lapok arra szólították fel, hogy legyen becsületes, és igazságos…. Ha megengedi magának, hogy változzon, szerencsés fejezet kezdődhet el az életében. Energetikai tisztítással ajándékoztam meg. Erősen elgondolkodott a lehetőségeken.
Minden spirituális foglalkozáson én is sokat tanulok tőletek – minden egyes alkalommal szeretettel köszönöm meg, hogy felkerestetek, és bizalmatokba fogadtatok, kinyíltatok előttem – a titkotokat mindig megőrzöm.  Mert segíteni csak is úgy lehet, ha meg van az őszinteség  és a bizalom. Változni mindig pozitív irányban lehet –  erre inspirálnak az égiek: felfelé a fény felé!
Spirituális terápiák: tanácsadás, foglalkozások, behangolások. Tarot-számmisztika-csipetnyi asztrológia, auraolvasás, égi üzenetváltás.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Elérhetőségem délelőtt 10-től este 20-ig.
Foglalkozások délután 2-től este 20-ig  – hétvégén előre egyeztetés szerint!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.

Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
Internetes személyes weboldalam:
http://asajah.hu/

Share Button