Mindig Te választasz

Minden választás döntés, és minden döntés választás.

“Akkor fogjuk jól érezni magunkat,ha mindinkább igazi önmagunkat éljük meg.”

A sorsodról te döntesz.  Akkor is, ha úgy döntesz egyedül maradsz és magányosan, egyedüllétben élsz, és akkor is, ha úgy döntesz, hogy megéled a női létedet és a párkapcsolatot választod.

Sok hölgy panaszkodik a kapcsolódási tanácsadásokon. Leginkább arról,  hogy szinte rá sem néznek a férfiak, sosem udvarolnak, csak jönnek-mennek az életében, nem talál tartósat. Kiábrándult, megégette magát, sokat csalódott. Elveszítette az önbizalmát – nem tartja magát jó nőnek, haragszik mindenkire, elkeseredett lett, életunt.

Néha a rossz családmodell az oka annak, ha egy nő nem talál magára – és olyan férfit vonz be, mint az apja, aki megkeserítette az anyja életét.  Családállítás javallott.)
Máskor pedig – mivel a tudatalattinkkal vonzunk! – a félelmeid miatt nem találsz társra. (Tudatalatti blokkoldás a jó megoldás erre a problémára.)
És ha nem tartod magad sokra, ott az önbizalmat kell erősíteni – lehet energetikai kezelésekkel megfűszerezett terápiával.
Az angyal mágiákkal is rátalálhatsz a párodra – ilyenkor az égiek mindig szembesítenek azzal, hogy milyen karakterű kapcsolódásra vagy érett. Azaz hol tartasz most az önmunkádban, és merre felé érdemes lépegetned. (Az atlantiszi társbevonzót ajánlom.)
A nagy éves személyre szabott szerelmi előrejelzést is lehet komolyan venni – megláthatod benne, hogy jönne, ha hagyod… És azt is, hogy hol a blokk – a félelmeket mutatja tarot.
A nagy karmikus,sorstalálkozásokat nem lehet “megúszni” – a spirituális adósságot mindig ki kell egyenlíteni. A karmikus kapcsolat nem örök-élet, ha a tanítása átjött tovább lehet lépned…(Az auraolvasás is megmutatja ezt.)
Ha pedig kirakott cicikkel árulod-kínálod magad ne csodálkozz, hogy minek néznek…és csak egy fordulóra visznek el a férfiak. Ezt az ördögi játszmát te teremtetted meg, te is vethetsz neki véget. (A tudat tisztítás sokat segíthet.)
Lehúzó, önsorsrontó, vámpírozó kapcsolatban nincs értelme megmaradni – a mártíromság nem okos dolog – ha sajnálatra gyúrsz azzal nem szerzel szeretetet önmagadnak, csak csupán nőgyógyászati betegségeket vonzol – mert ha nem vagy boldog lelki szinten, hamarosan átíródó testi betegségformájában üzen a lelked. Lásd: http://asajah.hu/minden-betegseggel-a-lelek-uzen/
Az arkangyalok is sokat segíthetnek, – fényenergiával dolgoznak veled – hogy a lelkeddel kapcsolódva a tudatalattid kiblokkolva elindulhass a női lét megélésében rejlő csodák felé. (Hasonlatos az energetikai kezelésekhez.)
Vedd észre, hogy ha menekülsz, magadba borulsz, elrejtőzködsz sosem találsz párra. Nem nyavalyogni kell, meg panaszkodni, hanem: megtalálni azokat a dolgokat, lehetőségeket, amik örömöt hoznak neked. Keress támogató közeget: csatlakozhatsz baráti körökhöz, túra csoportokhoz, stb. – olyan emberekkel barátkozhatsz akikkel azonos hullámhosszon vagy.  Ez csak elhatározás, döntés kérdése. Megtehetsz kis és nagyobb dolgokat is, amivel önbizalmadat növeled. Néha nem árt önmagadat is megdicsérni az elért sikereidért, sőt, meg is jutalmazhatod magad érte…most nem feltétlenül a csokira gondolok.
Az én-szeretettel kezdődik minden – ez az alap. Ha szereted magad teszel azért, hogy boldog lehess. (A csalódásokat is ki lehet heverni – szívcsakra tisztítással, elengedő oldással várlak szeretettel. ) És tudd, hogy minden csak megtapasztalás, nem a végállomás! Ne akarj görcsösen kapcsolatot,  mert az inkább rombol, nem épít. Aki hozzád tartozik hamarosan rád talál, ha már te is teljes egész vagy – aki pedig nem a társad, azzal hiába kötsz kompromisszumot nem hoz boldogságot, sem áldást.
Ha igazivá válsz akkor jön az igazid! (Energetikai oldásokkal segíthetek neked – ha rendszeresen felkeresel a terápiával.)
De ha egyedül akarsz élni az is egy választás – de ott bizony nem lesz hiteles női lét megélés, merthogy kimarad a szerelem rezgés. A szerelem-érzést semmilyen kiskutya nem pótolhatja – habár feledtetheti ugyan idegig-óráig a  magányt.
Mindig az a jó választás, ahol szerelemmel-szeretettel szeretnek, tisztelnek, becsülnek – akivel érzelmi biztonságban élhetsz. Szeresd, becsüld és tiszteld magad – innen kezdődik minden. Nőnek lenni ajándék: befogadni, szeretni, nagy áldás, légy hálás!
Ha kedved van hozzá, kapcsolódhatsz párkapcsolati tanácsadás hölgyeknek face csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/167579845074302
Csodás megéléseket kívánok szeretettel!
Léleköleléssel:

 

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: