Múlt lezárás – jövőtervezés

H   e   t   i        t   a   r   o   t
2022. december 26-tól 2023. január 1-ig

Szilveszter hetében!

A karácsonyi napban az ima, meditáció , magasabb világokkal való kapcsolatfelvétel ideje lesz. A legjobb idő teremtésre a hét közepe a csütörtök-pénteki nap ígérkezik. Töltsetek minél több minőségi időt szeretteitekkel, szervezzetek különleges, meghitt programokat –  hozz létre új emlékeket.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Halál XIII. – Elengedés, lezárás, továbblépés.
Múltelemzésnek, jövőtervezésnek kedveznek a jelenlevő uránuszi-szaturnuszi rezgések. A múlt pozitív dolgait érdemes beintegrálni a jelenünkbe is. A nagy lelki beszélgetéseknek – egymásra hangolódásnak – is jó ideje lehet a Merkúr-Vénusz-Plútó-Neptunusz együttállásban. Mérlegelésre és elengedésre is kedvező napok jönnek. Meditációkban törekedjetek a lélektisztításra. Felsőbbrendű Én angyalos lélekgyógyító meditációra szeretettel várlak.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Az meghitt családi programoknak, olvasásnak kedveznek az energiák.  Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.
Az ünnepi menütől eltelve, most inkább fogyasszatok könnyedebb ételeket. Regeneráló-erősítő masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra remek lesz a hét elejének energiája. A hajvágásnak most kedvezőtlen ideje lesz,inkább halaszd el. A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Halak jegyében jár, december 29-én, kedden lép át a Kos tűz jegyébe.)

A Pápa V.  – Hit-bizalom, égi segítség.
Éjjeli jósálmaink nagy segítséget adnak – fontos információkkal üzennek az égiek – az álomnaplód kéznél legyen. Figyelj oda sugallataidra is, mert megoldásokat hozó üzeneteket tartalmaznak. December 30-tól tolató mozgásba vált a Merkúr – egészen 2023. január 18-ig. Elakadások lehetnek a az információk, kommunikáció, üzenetek, tájékoztatás, közlekedés, kereskedelem terén  végig a  retrográd időszak alatt. Kapcsolat gyógyításra, tisztításra a Merkúr-Vénuszban jó alkalom van. Félre értések, elértések megbeszélésére jó időben vagy.  Csakra-aura-meridián-nadi hangolásra, rezgésszint emelésre várlak szeretettel.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A sporttevékenységnek, az ügyintézésnek, és az ünnepi előkészületeknek kedveznek az energiák.  Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Fogyasszatok egészséges, adalékanyagoktól mentes ételeket, A fodrászodat és a kozmetikusodat is felkeresheted, a hajmosásnak is jó ideje lesz: bátran szépítkezhetsz. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Kos jegyében jár, december 31.én, szombaton lép át a Bika föld jegyébe.)

A Mágus I. – Új kezdet, kreativitás, cselekvés.
A hétvége már a szilveszteri programoknak kedvez: az újévi fogadalmadról se feledkezz meg. A vasárnapi nap már az új évben találhat bennünket – a Vénusz-Plútóban kreatív időben. A beköszönő új esztendőben érdemes lesz új utakat, új lehetőséget keresni.  A Nap-Neptunusz az angyalmágiáknak ad magas rezgéseket. Új kedvező problémamegoldó ötleteink születnek, ha meditációban kapcsolódunk szellemi lelki vezetőinkhez.  Jövőbetekintőt tarot-elemzésre szeretettel várlak az új évben!
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Az erdei sétának és az ünnepi programnak kedveznek az energiák.  Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok és a sók lesznek.  Figyeljetek oda az étkezéseitekre, fogyasszatok vitamindús gyümölcsöket. Bőrápolásra, kozmetikára, regeneráló-erősítő masszázsra, hajfestésre remek lesz a hétvége időtere – a fogorvosi vizitnek kedvezőtlen napjai lehetnek. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Bika jegyében jár, 2023 január 3-án, kedden lép át az Ikrek levegő jegyébe.)

A hét eleje még a karácsony fényében telik. Később már az  elengedésnek kedveznek az energiák: a rossz szokásoktól érdemes leválni, az önkorlátozó gondolatokat érdemes felülvizsgálni. A szintlépés, az előrejutás a fény felé emelkedés ideje jön el.  Töltsétek a szilvesztert vidám ünnepölés. A fogadalmakat Raziel arkangyal, a jövő év arkangyalának erejével erősítsétek meg.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz.
Áldásokban gazdag, szerencsés, boldog új esztendő kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

 

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta

önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

 

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: