Nagyon erős energetikai hatásban leszünk!

Erőd teljében légy optimista, bátor, merész!

Az optimizmus nem azt jelenti, hogy az ember nem látja a problémáit, hanem hogy hisz abban, hogy mindig létezik egy megoldás!

Mars-Szaturnusz kvadrátba  léptünk augusztus 24-től – a sorsátalakító energiák igen magasak. A kvadrát egy feszültséget nehézséget hozó energetika, ami egyébként pedig olyan energiákat mozgat meg, amivel le tudjuk küzdeni az akadályokat! A marsikus-Kos energia, nagy erőt adva elindít céljaid felé, a szaturnikus a fizikai megvalósulásban segít.
Aki alacsony rezgésszinten van, abban sok harag és düh is van – ők veszekedést is kezdeményezhetnek a feszítő energiákban. Akik magas rezgés szinten élnek  jól megtudják élni ezen energiákat és hasznosan építhetik életüket, erejük hatalmas lesz a továbblépéshez.
Józanul gondold végig mit szeretnél, szedd össze magad, tégy érte lépéseket. A feladat óriási, de gondolj arra csak, hogy erőd is hatalmas. Csodás magas rezgésű energiákkal áld az ég megint!


Most megláthatod, megérezheted mi a kilépés egy megrekedt helyzetből. Tisztábban átláthatod a dolgok menetét, a fizikai lényegét. Okos döntéseket hozhatsz, helyes lépéseket tehetsz, erőd teljében lehetsz. Használd tudatosan az erődet, és kezd el építeni a sorsodat olyan irányban, ahol jobb megoldásokkal a jóllét energiába kerülhetsz. Az Uránusz még besegít – augusztus 25-én váratlan fordulatok is jöhetnek – ezt is tervezd be az elképzeléseidbe. Új Élet teremtő programozással is kereshettek!
Légy toppon, emeld a rezgésszintedet, és figyelmed összpontosítsd minden eléd kerülő helyzetre – karmaoldásnak is jó ideje lesz. Most nagyot léphetsz – egészen szeptember 4-ig a vénuszi energiákban tarthat ez a folyamat. Harmonikusan rendezz – vigyázz mire gondolsz,  mert minden percben teremtesz. Amit elérni akarsz eléd hozz az ég, ha magas szinten, nagy erőben, erős akarattal, mély érzelmi átéléssel manifesztálod azt. Másokkal légy megértő és tudatos, célirányos, okos kapcsolatokat építs! Töröld ki a tudatalattidból a negatív, blokkokat, engedd el a félelmeidet – a félelem nem te vagy, az nem az életed része, csupán egy megrekedt fekete energia – és teremts egy pozitívabb életet magadnak, erős önbizalmad sikerre vezethet! – gondolj arra amit elérni akarsz.


Angyalokat bárki idézhet, mély érzelmi átéléssel, tiszta szellemi térben. Hívd és imagináld az angyalok erejét, ha úgy érzed, hogy egyedül nem tudod megoldani a feladataidat a magas rezgésű energiafénylények megoldást hozhatnak.
Raquel arkangyal erőt ad, hogy a vitás ügyeidben sikert élj el, Raziel segít, hogy megértsd a veled történteket, Sandalfon önbizalmat adhat, Uriel magas energiájával jó tanácsokkal láthat el.  Mihály arkangyal segít a félelem energiák kioldásában, ereje veled lehet, hogy teljes erővel a jelenre tudj koncentrálni.
Ha elakadnál sorsdolgaidban – jelentkezz be oldásra, tanácsadásra! Spirituális konzultációimra szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket, – bátran kereshettek. Ne szenvedj, emelkedj ki a méltatlan helyzetből és a benned levő szeretet erejével teremtsd  meg az új sorskörödet!

Lélekölelésem

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Share Button