NE HALOGASD A DOLGAIDAT!

Az Idő Most van, kezd el a Mostban.

Nyílj meg az életre…tervezz, cselekedj, lépj – élj! Tudatosítsd magadban, hogy végtelen lehetőség kínálkozik egy ügy megoldására, így tágítsd ki a látóköröd. Engedj el mindent, ami már nem szolgálja életed, Szabadulj meg mindazon szokásaidtól, ami kibontakozásodat gátolja. Zárd le, amit le kell zárnod, megköszönve eddigi segítségét és lépj tovább.
Ne feledd: minden vég egy új kezdet. Minden kijárat egyben bejárat is valahová.
Legyen a mostani időszak az elengedés kezdete. Nézz körül magadban, magad körül és engedd el, ami már nem segíti életedet. Ez lehet egy rossz szokás, egy ismétlődő viselkedésminta, régi sérelmek, vagy felesleges kacatok.
Adj helyet az új dolgoknak az uránuszi-jupiteri energiákban.
Ha magas a rezgésszinted, amire gondolsz, amit megvágysz, az megjelenik az aurateredben. Máris teremtesz…figyelj oda mire gondolsz.

Ha alacsony  rezgésszinten vegetálsz – talán tudatalatt csalódás, harag…stb van benned, akkor egy hiánytérben vagy. Ezen a mély rezgésszinten nem fogsz tudsz teremteni, behívni az életedbe a vágyott csodát.
Azt tanácsolom ne vergődj, hanem:
Gyere el hozzám rezgésszint emelésre, hogy a bőség terébe érkezhess. Beavatlak abba, hogyan tudod majd ez a teremtő energiát meg is tartani.
Hozz fényt, nyugalmat, békét, építsd magad ezekből, kerüld a rosszat, a sötétet. Fényből építsd fel önmagad és ébreszd fel mindenkiben, akivel csak találkozol! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu