Növőholdas hetünk lesz!

H   e   t   i        t   a   r   o   t
2023 február 27-től március 5-ig.

Alkotó kedvünk emelkedőben a hét elejében, a növőhold erejével. Tisztánlátásunk megnő, jobban láthatunk, ráérezhetünk sorsdolgainkra. Ha elakadásod lenne Sorselemzéssel szeretettel várlak Téged is angyalos stúdiómba –  égi útmutatással, emelő rezgésekkel.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

Az Erő XI. – Használd spirituális erődet!
Az Univerzum éjjeli-hajnali álomüzenetekkel jelez neked – az álomnaplód kéznél legyen. A tudatos álmodásnál, álomfejtésnél kérd Gábriel arkangyal közreműködését.  A Jupiter-Plútó-Vénusz erejével csodás mágikus-misztikus bőségvarázslatokat is végezhetsz,  a növő hold gazdagító fényében. A jóllét spirituális energia – a bőség neked is alanyai jogon jár.  Kapcsolat gyógyításnak is jó ideje lesz – békülni, megbocsátani most jobban lehet. Elengedő oldásokkal várlak szeretettel.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Szuper program lehet a olvasás, színházlátogatás és hasznos a szellőztetés. Nem ajánlatos műteni az tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek. Egyetek egészséges, adalékanyagoktól mentes ételeket! Regeneráló masszázsra, bőrápolásra-kozmetikára, hajfestésre-hajmosásra remek lesz a hét elejének energetikája. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyűeknek jó lehetőségei lehetnek – hacsak nincsenek büntiben! (A Hold az Ikrek jegyében jár, március 1-én, szerdán lép át a Rák vizes jegyébe.)

A Válaszutak VI. – Szívből jövő lélekdöntés.
Tisztázó-elemző beszélgetéseknek kedvez a hét közepének energetikai tere. Magad és mások felé empátiával, türelemmel, megértő-figyelemmel közeledj. A társ mindig tükör – megláthatod benne önmaga. Azt, hogy hol tartasz az önismereti utadon – mit lehet fejlesztened, avagy mit kellene elhagynod, hogy egy boldogabb társ-kapcsolatot élhess meg. A jelenlegi kapcsolatod felemelheted lélektársi minőségre – a csodás vénuszi energiákkal megáldott Rák-hold fényében. Párkapcsolat-elemzéssel is kereshettek, szeretettel várom a Hölgyeket!
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Szuper program lehet a rokon-család látogatás, hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok minél több rostban gazdag gyümölcsöt: almát, körtét – így egészséges. A masszőrödet és a kozmetikusodat is felkeresheted – erősítőmasszázsra, bőrápolásra jó lesz az alkalom. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Rák jegyében jár, március 3-án, pénteken lép át az Oroszlán tüzes jegyébe.)

A Pápa V. – Istennel való kapcsolódás,hit és bizalom.
Tudatosan kapcsolódj minden feladathoz. Az Univerzum mindig mutatja az utat, véletlenül nem történik semmi. Ami feléd jön azzal mindig dolgod van. Megtapasztalás, fejlődés, önbeavatás – új irány.
Meditációra, mindenféle spirituális gyakorlatra rendkívül jó lesz a hétvége erőtere. Felveheted kapcsolatodat szellemi, lelki vezetőiddel, őrangyalodon keresztül kapcsolódhatsz a fenti világokhoz a jelenlevő szaturnuszi-merkúri-uránuszi rezgésekben. Felsőbbrendű Én angyalos gyógyító meditációval várlak – egy különleges szellemi térben, plejádi rezgésekkel, Istenangyalos jelenléttel.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a családi program, családlátogatás. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az eret és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Igyatok eleget: gyógyteát, ásványvizet, tiszta vizet. Hajmosásra, regeneráló masszázsra, kozmetikára a legjobb időben lehetsz.  A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűeknek kedvező lehet a hét vége erőtere – teremtsétek meg a jó lehetőségeket! (A Hold az Oroszlán jegyében jár, március 6-án, hétfőn lép át a Szűz földies jegyébe.)

Előretekintő tarot elemzéssel belenézhetünk a jövődbe – mit mutatnak a csillagok –  hogyan tudsz kiteljesedni az életed minden területén. Megtudhatjuk hol lehetnek esetleges blokkok, tévutak, vagy gondok. Szembenézve a problémával, már oldani is tudunk.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: