Nyilas teliholdban

Erőteljes átalakulásban.

Egy igazán spirituális teliholdat üdvözölhetünk június 4-én, hajnali 5 óra 40 perckor. Ezen a napon Tízmilliószoros nap is lesz, amely a személyes fejlődésünkben segít. Add át magad a teremtő energiáknak – rezegj együtt az égiekkel. A megérzéseid is erősebbé válhatnak a misztikus rezgésekben, engedd hogy belső arany angyalod vezessen.

A mostani telihold lehetővé teszi, hogy elengedjük az életünkből az elavult beidegződéseket és előítéleteket, a régi rutint és helyette elfogadjuk a változást, ami által tovább fejlődhetünk.
A nyilas hold arra inspirál, hogy légy nyitott az új élményekre, és a változásra. A változás kihívást, és új feladatot hoz majd. Szembesít önmagaddal és blokkjaiddal. Ne az akadályt lásd, a megoldást keresd!
A kishitűség nem visz előbbre – fel kell ismerned és aktiválnod kell a belső erődet. Nagyobb önbizalommal, határozott döntéseket hozhatsz. Az akadályok csupán lehetőségek lesznek számodra.
Engedd el a félelmeidet, a negatív érzéseket és a diszharmonikus kapcsolódásaidat – tudatosan törekedj a kiegyensúlyozottságra, légy rugalmas.
A viszály-veszekedés szakításhoz vezethet – légy empatikusabb, megértőbb, elfogadóbb, kedvesebb. Fókuszálj az otthonodra, és a családi életedre. Lepd meg magad és szeretteidet valamivel, összpontosíts az örömre és a boldogságra.
Irányítsd figyelmedet a célra, az elérendő feladatra. Helyzet tisztázásnak jó ideje lesz a telihold ereje – könnyebben meg tudod most oldani elakadt hivatali ügyeidet.
Méregtelenítésre és tisztításra, rontás-átok levételre is rendkívüli módon kedvező lesz ezen időszak és karmatisztítás elindítására is jó energiák lesznek – ha ilyen gondod lenne keress fel.


Most feltöltheted kristályékszereidet, szerencseköveidet, tarot lapjaidat a telihold varázslatos erőteljes rezgésében.
Az Időkapuban Hariél őrangyal fog tartózkodni, a hetedik kerub Raziel arkangyal csapatából. Hariél angyal fényesen csillogó elmével, éleslátással ajándékoz meg, amellyel sikerre viheted céljaidat. Imájával idézheted:
“Hariél angyal kérlek adj nekem erőt és bátorságot, hogy szembenézzek sorsommal, és rossz cselekedeteimet jóra fordítsam. Bocsásd rám fényességed, hogy szívem és eszem összebékíthessen. – Szeretlek téged – Ámen!”

Ha úgy érzed, hogy bátortalan vagy,nehezen döntesz kereshetsz önbizalom erősítő terápiával, sorsút elemzéssel is. Meditációkkal, fehér mágiás megoldásokkal segíthetek az elengedésben, ha felkeresel.
Várom azokat is, akik elhunyt szeretteiktől szeretnének elbúcsúzni: Fény hazába emelő szertartással, kapcsolatfelvétellel.
Bőségvarázslatoknak is jó ideje lehet ezen a napon – angyalos mágiával is jöhetsz hozzám. De a tértisztítás is erősen javallot – tibeti fehér mágiás megoldással segíthetek, ha megkeresel.

Szeretettel kívánok csodás elengedős-teremtős teliholdat, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu