Októberi telihold a tüzes Kos jegyében

Komoly vitákat, feszültséget hoz a Kos telihold!

A Kos Hold és a Mérleg Nap egymással szembe kerülnek – ez kissé kibillenthet az egyensúlyodból.

Október 1-én, csütörtökön 23:05-kor töltődik a telihold – de már az előtte levő napok is vitákat generálhatnak.


Készíts a jövőre vonatkozó hasznos terveket. Hergeld pozitívra magad, légy türelmes – engedd el az agresszív energiákat. Kerüld a konfliktusos helyzeteket, és az azokat generáló embereket. Ha mégiscsak harag dúlna benned, szellőztesd ki a fejed a friss levegőben: pozitív gondolatokkal töltekezz. gondolj valami szépre. Igyatok sok folyadékot – tisztítsátok a csakrákat és a meridiánokat.  Ügyeljetek nagyon a közlekedéssel, főként a szembejövő járművekre ügyeljetek. Vigyázat: szakításveszélyes időszak – ne hozz meggondolatlan, hirtelen, gyors rossz döntéseket.
Telehold napján az Időkapuban Haámjah őrangyal fog tartózkodni, az Erősségek karából, Kamaél arkangyal csapatából. Energiája megvéd a rosszindulati szellemek és a gonosz akaratú emberek ellen. Ez az őrangyal a vénuszi energiákat is képviseli, így kérheted tőle azt is, hogy megtaláld a tökéletes érzelmi párod, aki hozzád a legalkalmasabb lehet. Bátran imagináld őt, szólítsd, hogy számodra segítségül legyen. 
Angyalmágiákkal szeretettel várlak, ha angyaloznál ezen a teliholdas napon: a pozitív változásokért, anyagi bőségért megteheted.
Légy tudatos, ami túlhaladott hagyd el, hogy beengedhesd az újat életedbe – karmák is oldódhatnak, ügyelj a cselekedeteidre – minden telihold után egy új sorskör indul meg.
Élj a sorsteremtő hatalmaddal, pozitívan, meggondoltan, bölcsen cselekedj!

Kreatív-szerencsés időszakot kívánok, szeretettel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
Internetes személyes weboldalam:
http://asajah.hu/

Share Button