Oroszlán kapu

Augusztus 8-án nyílik az Oroszlán kapu – ez a végtelen Szeretet beáradásának napja.

Energetikailag ez a Teremtés időszaka! Felismerheted a spirituális feladatokat, az égi küldetésed.
Minden év Oroszlán kapuja portálként becsatornázza a Földre a kozmikus és galaktikus fény kódokat, melyek a következő év során segítenek az életünk uralásában, irányításában.
Az Oroszlán kapu fénykapuként működik és visszakapcsol őseredeti lélek kódjainkhoz. Hozzásegít bennünket önnönmagunk isteni fényvalónk szerinti megvalósításában, kiteljesítésében. Hogy, A vagyok, aki vagyok a földi valóságban is megvalósuljon, s ami fent, az lent lehessen, s ami belül az kívül is megjelenjen. A mennyei csillagkapu lehetővé eszi azt, hogy új felemelő, magasrezgésű energiákat kapjunk az elkövetkezendő évhez.


Az Oroszlán kapu egy másik, magasabb dimenzió felé nyílik meg, ahol magas rezgésű energiák vannak. Itt a félelem helyett a szeretet dominál. A lehetetlent a lehetséges és a végtelen lehetőségek váltják fel. A 8-as a végtelent szimbolizáló szám. A kettős 8-as azt jelenti hogy a végtelent két irányban tudod egyszerre megnyitni – az anyagi világban és az égi világban. Ez az energetika felébreszti a DNS-t, magas szintre rezgeti fel az emberi energetikai mezőt, ezzel emeli a tudatosságot. A fizikai testbe beáradnak és beintegrálódnak a magas vibrációs frekvenciák és az ébredés kódjai.
Az arra megéretteknek  megnyílhat a harmadik szem csakrája, a köldök csakrád is hatalmas erővel telítődhet – igen magas energetikai szinten létezhetsz.
Összpontosíts a jövődre, a terveidre, a céljaidra – küld fel égnek imáidat. Fogadd be az Isteni végtelen szeretetet, hogy az örök van kiáramolhasson az életedbe. Kapcsolódj be szeretettel és teljes odaadással ebbe a csodás energiába!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Share Button