Örülj minden napnak!

A hit mindig a jelenben működik.

Éppen ezért ennek megfelelően kell alakítanunk az életszemléletünket is. A hit azt mondja: Kíváncsian várom, milyen áldásokat tartogat a mai nap számomra. Kimondhatatlanul hálás vagyok Istennek, amiért ma is lélegzem. Örülök, mert van családom, egészségem és lehetőségeim. Rengeteg okom van a boldogságra… Ezen a hozzáálláson még akkor sem szabad változtatnunk, ha bizonyos körülmények és nehézségek esetleg ellentmondani látszanak az hitünknek… Nekünk az a feladatunk, hogy megőrizzük a boldogságot, mert a boldogság is választás kérdése.
Csakis rajtunk áll, hogyan alakul a jövőnk: válasszuk tehát az örömöt, az áldást, a prosperitást és a győzelmet minden nap. – Joel Osteen


Sokszor természetesnek vesszük, amink van. Természetesnek vesszük az életet, úgy teszünk, mintha soha nem lenne vége. Gyakorlatilag bármire lehetőségünk lenne, mégsem cselekszünk, nem élvezzük az életet. Nem becsüljük amink van, hagyjuk elillanni a pillanatokat, az örömöt. Miközben vannak, akik bármit megadnának azért, amink van, hiszen tudják, mit jelent megélni a „most”-ot.  Az öröm az egy jó dolog, akik örülni tudnak, azok boldogok. Az Élet Te magad vagy, szeresd önmagad.
Keress,  meg ha elakadtál életed útvesztőben. Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu
Konzultációk:

http://asajah.hu/konzultacio/
Facebookos elérhetőségem:
https://www.facebook.com/asajahcsilla