“Pénzteremtő” meditáció

A pénz energia: a szeretet- és a hála-energia “fizikai” megvalósulása. A gondolat-energiáinkkal behívjuk az életünkbe vagy éppen eltaszítjuk magunktól.

P é n z t e r e m t ő meditáció

A technika a következő. Növessz Pénz-fát magadban! Lásd, ahogy ez a Pénz-fa tele van pénzlevelekkel. Akármikor pénzre van szükséged, tépj le a levelekből, és köszönd meg a fának, hogy újranöveszti a leveleket. Meglátod, sosem fog elfogyni a pénzed, hiszen ahogyan a Te (és az Univerzum) szeretet és hála energiája korlátlan, úgy korlátlan és végtelen a pénz energiája is!

Mostantól mágnesként vonzod a pénzt, az Univerzumból minden irányból feléd áramlik.Ne feledd, mindenki felé áramlik, a többieknek is bőven marad, te nem veszed el mástól!
Amint elkezdjük megváltoztatni a pénz energiájához kapcsolódó gondolatainkat és érzelmeinket, amint újradefiniáljuk a pénz, mint Energiát és Szeretetet, meghozzuk minden pénzügyi tranzakciónkba a Szeretet Erejét.
Konzultációimon sokszor ajánlom a pénzfürdő meditációt is, és a pénzáldás tevékenységét is, ami egy igazán spirituális program. Léleköleléssel:
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Share Button