Plútó – Jupiter – Nap együttállás

“A szeretetet azzal ápoljuk, hogy a legesendőbb és legerősebb önmagunkat teljes mélységében megmutatjuk és megismertetjük a másikkal, és az ajándékunkból kifejlődő spirituális kapcsolatot bizalommal, tisztelettel, kedvességgel és ragaszkodással becsüljük meg.” – Brené Brown

Május 16 és 24 között plejádi  ‘fényenergiakapu’ nyílik kapcsolódjatok a szeretethez!

Teremtsd meg a pozitív világodat. Ne vegyél részt a romboló kiterjedésben – őrizd meg a nyugalmadat és a harmóniádat. Ahol béke, szeretet és  elfogadás van, ott van a szeretet és egység világa. Hozd létre az új világodat: lélekből építsd, harmóniából, tiszteletből, szeretetből, lélekölelésből.
A benned levő harmóniával és békességgel csodákat tudsz teremteni. Most van a szeretetből építkező új világ kezdete – az elkülönülésből nem lesz egység. Ha nem tudsz fizikailag érintkezni szeretteiddel,  akkor kapcsolódj lélekből jövő érzelmekkel, hittel, bizalommal, reménnyel, békével, harmóniában.
Ne engedd, hogy a külső ingerek hatására érzéketlenné válj, ne vegyél részt a földi zűrzavar poklából, ne engedd magad manipulálni, és megfélemlíteni. Engedd el a félelmeidet, a kétségeidet  és erősítsd a vágyaidat. a céljaidat – összpontosíts és tartasd az irányt. Az elkeseredés negatív vágány – kapcsolódj össze azokkal, akik veled egy hullámhosszon rezegnek, akik ugyanúgy őrzik a szeretet tiszta fényét, ahogy te.
Maradj a középpontodban. Ne skandáld a negatív, rémisztő szavakat, fekete fogalommá gyúrt mondatokat. megértéssel, szeretettel, összefogással és hálával a szeretetre koncentrálj, mert az a gyógyír mindenre!
Gondolj azokra, akiket szeretsz és régen nem láttad őket – egy hatalmas rózsaszín energiaburkot vonj köréjük és rezegtesd  a szeretet érzését feléjük.  Érezd, ahogy kapcsolódtok egymáshoz szívvel-lélekkel a pulzáló fényekben. Kívánom, hogy Mindenki legyen egészséges és boldog. Hit, remény és szeretet legyen veletek, Isten áldásával!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Share Button