Pünkösd – a tavasz legszebb ünnepe!

Pünkösd a lélek ünnepe

Pünkösd vasárnap május 31, Pünkösd hétfő június 1.
A Nap az Ikrek jegyében lesz a Vénusz retrográdban. Ezek a napok alkalmasak ara, hogy önvizsgálatot tartva rendet tégy érzelmi, földi síkon is életedben. Rámeditálhatsz elakadásaidra, ha figyelsz, értékes válaszokat kaphatsz égi segítőidtől.

Ezen a csodás ünnepen ‘Élet- áldás’ energiák érkeznek az univerzumtól. Rafael, Mihály, Uriel, Zadkiel, Metatron és Gábriel arkangyalt idézhetjük, kérhetünk tőlük segítséget – vigasztalást, bátorítást, inspirálást, útmutatást –  alakadásainkban, továbblépéseinkhez. Elengedéshez is igen attraktív energiákkal rendelkezel – egy magasabb létszintre léphetsz életedben, ha okos gondolataid által cselekszel.
Teremts boldog gondolatokkal egy szebb holnapot magadnak- hagyd, hogy mindebben  belső megérzéseid vezessenek. Megbocsátásnak is jó ideje van – emeld fel a lelkedet, és ragyogj! A Vénusz-Ikrek, és a Rák-Merkúr energiája veled lesz  a kapcsolódásaidban – a szeretetenergia magas szinten jelen. Pozitív, szerethető dolgokat cselekedj – lepd meg magad és szeretteidet valami széppel – egy nemes gesztussal, egy áldásos lehetőséggel.
A gyógyító erők, energiák a pünkösdi napok alatt sokkal erősebbek és intenzívebbek lesznek- mindenféle spirituális terápiákra nagyszerű  alkalmat adva ezzel.

A mindenható Isten, az Atya, Fiú és Szentlélek áldása legyen mindnyájunkkal! Áldott szép ünnepet!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Share Button