Része vagy az egésznek!

 

“Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagy hatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!” – Szent Pió Atya

A Merkúr éve a lehetőségek és a kommunikáció éve is egyben! Az őszintétlenségnek és a hazugságnak nincs helye benne. Nagyon fontos, hogy tudj kommunikálni – egyszerűen, érthetően kifejezni magad. Ez az év arra kér, hogy őszintén fejezd ki magad, tisztelettel a másik ember iránt. Összeszedetten és célszerűen, világosan a mondandódra figyelemmel – ne legyen benne hablatyolás! Ha nem tanulod meg az észszerű kommunikációt a pakliban benne van, hogy: félreértenek, megsértődnek rád, el-elbeszéltek egymás mellett, valami másra gondolsz, mint amit mondasz! És amikor félbehagysz egy beszélgetést az sem jó lépés. Mert egyre csak nőnek a bonyodalmak körülötted, már azt sem tudod mit is akartál…ne haragot gerjeszd, önmagadban és mások iránt.

Magyarország védőangyala Gábriel arkangyal.
Gábriel a megújulás, a feltámadás, a kiegyensúlyozottság és a tisztaság szolgálatában áll. Gábriel kifejezetten a cselekvő képesség és a cselekvés Angyala. Amennyiben hozzá fordulunk segítségért, hamarosan energikusabbak és eredményesebbek leszünk, mint azelőtt. Útmutatást ad, és segít a test méregtelenítésbe is. Segít az öröm megélésében, és segít a tisztánlátásban is. Hívhatjuk pld. reménytelen helyzetekben, depresszió, szomorúság, negatív gondolatok jelentkezésekor.

Hangolódj az energiákra!
Készülj fel a váratlanra is – a Merkúr igen gyors mozgású bolygó! Dolgozz lépésről lépésre magadon – legyen ez egy mély belső munka. Mindig hagyj magadnak szeretetidőt a beszélgetés elkezdésére és folytatására – válaszd a pozitív megoldást!
A rosszul kezelt váratlan helyzetek dühkitörést is eredményezhetnek – ha pedig elfojtod az érzéseidet erőteljesebb szorongásos, aggódó, pánik-közeli állapotba integrálhat. Ez évben nagy jelentősége lesz annak, hogy ki mennyire tudja kezelni a dühét. A föld rezgésszintje folyamatosan emelkedik. Emeld te is a rezgésszintedet – az örömteli, sikeres helyzetmegoldásokkal tudsz tenni érte. Kicsit néha lassíts le és gondold végig a dolgaidat. Hangolódj össze az Univerzummal és fordítsd a figyelmedet az örömteli léted felé!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Spirituális terápiák – tanácsadás.
Rezgésszintemelés- energetikai tisztítások.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php