Skorpió Teliholdban!

Május 7-én, 12,45-kor a vizes Skorpió jegyében köszönt be ránk a Telihold.

Szenvedélyes, de feszült energiák hatnak. Érdemes a párkapcsolati érzelmeket erősíteni, vigyázzatok a féltékenykedéssel. A harag rossz tanácsadó – a gyűlölet a legerősebb méreg, hosszútávon komoly szervi problémákat okozhat. Most sokkal jobban vonz a spiritualitás, az ezotéria, mint máskor általában. Többen fordulnak ezoterikus tanácsadóhoz, spiritisztához, vagy tarot jóshoz.  Angyal meditációdban kérheted a spirituális fejlődésed érdekében Zadkiel és Metatron arkangyal támogatását.


Felerősödnek érzéseink, előre megsejtéseink. Mély lelki beszélgetésekre is nagyon jó az energiaminőség. Most jobban kapcsolódhatsz érzelmi-lelki dolgokhoz is. Fel tudod venni erősebben a kapcsolatot szellemi vezetőiddel, angyalaiddal – bölcs dolog ilyenkor vezetett meditációkat is végezni. Most előkerülhetnek régi emberek is a múltadból – mivel a Szaturnusz és a Jupiter is retrográdba fordult. Ezáltal nosztalgikus helyzetek teremtődhetnek.

A kosok, a halak és a szüzek legyenek óvatosak a közlekedésben, a bikák sértődékenyek lehetnek,  az ikrek kínos helyzetbe keveredhetnek, ha nem vigyáznak, a rákoknak aggódóbbak lesznek, az oroszlánok ingerlékenyebbek  és fáradtabbak  lehetnek, a mérlegek tiszta életteret teremtenek, a skorpióknak feszültséget jelez ez az állás, a nyilasok lendületbe jöhetnek, a bakok veszekedésbe keveredhetnek, a vízöntőknek alvásgondjai lehetnek.


Az Időkapuban Aladjah őrangyal áll a Kerubok karából, Raziél arkangyal csapatából. Ez az őrangyal segít a karmikus megbocsátásban, ami a jelen megtestesülésre vonatkozik – az újrakezdésben, a lelki-szellemi megújulásban. Imájával megszólíthatod őt: “Aladjah segíts, hogy igazságossá váljak, és józanul éljek a javakkal, amelyeket nekem juttatsz. Hálás szívvel köszönöm Neked, szeretlek téged – ámen.”

Érdemes elengedő meditációkat végezni, angyalszerződéseket kötni – ha velem szövetkezel szeretettel várlak fehérmágiás elengedő-oldással. Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/