Sorsfordító energiákban

A csodák napja

Március 7-én, kedden 13 óra 42 perckor a Szűz teliholdat üdvözölhetjük. Ez az év  első tízmilliószoros napja.

A telihold a holdciklus utolsó állomása, a legjobb alkalommal az összegzésre, a lezárásra és az új célok kitűzésére. Érdemes a sorsenergiád és a teljes asztrológia képleted ismeretében a személyes éved adta lehetőségeket megélve átgondolni, tervezni és lépni. (Hagyd el az ezobulvárt, csak ‘általánosságokat’ idéz meg, félrevezethet. Ha valós információkat szeretnél kapni fordulj szakemberhez!) Életünk részleteinek szervezéséhez extra energiát kapunk most is telihold körüli napokban. A telihold hatását már 48 órával előtte és még 48 órával utána is érezhetjük.


A mostani különleges telihold segít elengedni az áldozati-mártír szerepet, a szorongó depressziót – átvezet egy céltudatos jelenbe. Élet-sorsdolgaidra is megtalálhatod most a legjobb megoldást. Ha nálad ez nehezebben menne oldással, blokkoldással, elengedő- teremtő mágiával is segíthetek. A telihold utáni időkben a kiteljesedés napjai jönnek. Megfontolt kitartással haladhatsz a spirituális utadon, sorsépítő erőddel.
Az Időkapuban Jabamjah őrangyal áll, az Angyalok karából, Gábriel arkangyal csapatából. Imájával kapcsolatba léphetsz vele: “Jabamjah őrangyal engedd , hogy kedvező körülmények segítsék terveim, vágyaim megvalósulását, és hozd elém a megfelelő embereket, akik képesek gyümölcsözővé és eredményessé tenni mindazt, amire neked köszönhetően vállalkozni szeretnék. Ámen.“
Ez a nap egyébként a halott kommunikációnak is jó ideje lehet – a Fény Hazába emelő szertatással kereshetsz. Búcsút vehetsz elhunyt szeretteidtől – békülésre, megbocsátásra is jó lehetőség.
Kedvez az időtér energetikája a kristálykövek feltöltésére, de tarot lapjaidat is energetizálhatod, tisztíthatod a hold erőteljes rezgésében. A holdséta különösen javallott most is – akár egyedül, avagy társaságban – nőiességet erősítő energiákkal áld meg.


Ugyanezen a napon Szaturnusz sorsbolygónk a Halak jegyébe lép át és egészen 2026 február 14-ig ott is marad. Nagy tanítást, életleckét hozhat ez az állás – segít kilépni a komfortzónádból, átlépni a határaidat, elengedni az önkorlátozó gondolataidat, új utakra invitál! A bolygót a Karma Uraként is ismerjük, így elénk tehet minden olyan élethelyzetet, amit még nem oldottunk meg – segíti a spirituális adósságrendezést.  A szaturnuszi energia  alacsony megélése a félelem. Tudd, hogy erősebb vagy a sorsodnál és az égiek veled vannak minden pillanatban.
A Szaturnusz Halakba lépésével hozhat szerencsés jó lehetőségeket is – kínálhat kedvező élethelyzetet is.
Hangolódj a kozmetikus rezgésekre – tedd a dolgod, nem állj ellent a lelki fejlődésednek. A Szaturnusz őrzője  Cassiel arkangyal. Szólítsd, idézd meg őt angyalszertartásban, hogy erejében bölcs döntéseket hozhass.

Ha tanácstalan lennél, avagy végleg elakadnál mit hozhat neked az elkövetkezendő időszak sors- és tarot elemzésre jelentkezhetsz be hozzám, spirituális tanácsadással, égi útmutatással segíthetek. Grátisz:  energetikai szint emelés. Jó tudni, hogy kamerás messengeren – előre egyeztetett videóhívással – is vállalok foglalkozást. Érdeklődj a részletekről nálam.

Áldásos sorsfordító lehetőségeket kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – h é t v é g é n is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: