Spirituális gondolatok

A pozitív hozáállás – pozitív gondolatok hozhat!

“Ha egy külső jelenség bánt, tulajdonképpen nem maga a jelenség nyugtalanít, hanem a róla alkotott elképzelésed. Márpedig csak tőled függ, hogy ezt megszüntesd. Ha a rossz érzés oka a lelkedben rejlik – tulajdonoddá, elválaszthatatlan részeddé lett -, ugyan ki akadályozhatná meg hogy hibás felfogásodat magad orvosold? Amikor nem teheted meg, amit helyesnek tartasz, nem okosabb-e megújult erővel tevékenykedni, mint felette bánkódni?
Ha megtetted, amit tenned kell, az eredménytelenség oka nem benned rejlik. A dolgokat elfogadni tudni annyi, mint helyesen értelmezni. Ha ezt megértetted, semmi felett nem kell bánkódnod: az út a te utad, a természet mérte rád – neked csak járnod kell rajta.” – Marcus Aurelius


Az igazi spirituális állapotban nincs semmi negatív gondolat és érzelem… A hovatovább állapot leblokkol. Ne ijeszd el magad az élettől azzal, hogy csupán a gondokról s a bajokról képzelegsz, s beszélsz. A konfliktushelyzet torok, gége problémákat okozhat, a rémület-félelem hörgő gondokat. Az egzisztenciális félelem súlyos elhízást, prosztata problémákat, nőknél hastáji hízást. Az elhagyatottság-magányérzet pedig vesegondokat produkálhat. Emelkedj felül a negatív érzéseken – találd meg középpontodat, és erősítsd az önbizalmadat. Higgy abban, hogy eléred a céljaidat, bízz abban, hogy minden jóra fordul – és ennek adj hatalmas energiát! Minden a fejedben dől el – gondolj arra, amit el szeretnél érni, hessegesd el a fekete gondolatokat. Emeld magad a spirituális emberi lét állapotába.
A spiritualitás igazából nem egy vallás, nem is csak egy életstílus. A spiritualitás egyben egy tudatállapot a szeretet örök fényének csatornájának lenni és eggyé válni vele. Hangolódj a felsőbb Énedre. Rezgésszint emeléssel, csakra-aura harmonizálással, energetikai blokkoldással kereshettek. Nálam minden konzultáció őszinte, együttérző, empátiával teli, inspiráló motivációra épül!
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket! Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Auraolvasás

Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás
Energetikai szint emelés, blokkoldás

Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/