Szenteste – Karácsony

Mennyből az angyal

Karácsony ünnepe a Fény születése: december 24. Szenteste, december  25-26. Szent karácsony napja.

A Karácsonyt megelőző este karácsony vigíliája, más szóval karácsony böjtje vagy Szenteste.
Szenteste a magyaroknál a bensőséges családi ünnepe 24-e estéje. A városok csodálatos ünnepi fénybe öltöznek és 24-én délután hirtelen minden elcsendesül – az éjjeli szent misére még ma is sokan elmegyünk.
A szeretet rezgések itatják az ünnepet. A jelenlevő Hold-Vénusz-Jupiter-Neptunusz energiák felerősítik az érzelmeket. A mágikus napok alatt kapcsolódjatok az angyalokhoz. Erősítik és nemesítik  a barátságokat, a családi összetartozás érzését a harmonikus lélek-fény energiák. Vegyétek fel a kapcsolatot rég nem látott kedves ismerőseitekkel, rokonaitokkal.
Meghittségben, erőben, egészségben, örömben, elfogadásban, megértésben és szeretetben töltsétek el szeretteitek körében, a szent ünnepeket.

Sokan egész évben a karácsonyt várják. Három nap az évből: csend szeretet, béke. A szeretetet nem lehet ajándékokkal kifejezni. Az szívből, és önzetlenül jön. A szeretetnek ott kell lennie minden nap az életünkben. Függetlenül az ünneptől bármilyen aprósággal kedveskedhetsz a családtagjaidnak, szeretteidnek. A szeretet nincs ünnephez kötve.
Ha a lelked magas frekvencián rezeg szeretetben létezel. Karácsony az Áldás energiáját hordozza, Isten áldása van minden Igaz Emberen.  A Mindenható Istennek, az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek áldása szálljon le rátok és maradjon veletek mindörökké! Ámen.
Szeretettel, lélekben veletek ünnepelek:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta

önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: