Szeptemberi energiák – beléptünk az őszi időbe!

Szent Mihály hava – Őszelő – Földanya hava

“El kell felejtenünk a napok és az órák fogalmát, hogy jobban odafigyelhessünk a percekre.” – Lao-ce

Feszítő, nehéz energiákat hoz a szeptember: Jupiter-Plútó-Szaturnusz együttállás, a Kos a Marsban jár. Érzelmi-kapcsolati vonalon veszekedős-vitatkozós időszak, nehezített időszak a mindennapokban. Szeptember közepén a Szűzben járó hold majd kicsit enyhít a helyzeten. Lehetőleg műtéteket ne időzítsünk, jobb most inkább ezeket, elhalasztani. A gondokat vedd kihívásnak, feladatnak – így sikeresen el tudod végezni a pozitív  a helyzetmegoldásokat. Ne kapkodd el a döntéseidet, gondold végig a lehetőségeidet. Inspirációt érezz, ne akadályt láss – tudod ez a pozitív hozzáállás.
Szeptember hónap  a 9-es rezgése alatt áll – szent beavató szám. Bebocsátás egy magasabb létállapotba. a bölcsesség és a beavatás száma. A tarot nagyarkánumának Remete lapja IX. a misztikus küldetés alapja:  a bölcs, okos megfontolt döntésekre inspirál.
Szeptember 10  és szeptember. 29 között szinte ‘megáll az Élet’! – a Mars, a Neptunusz, a Plútó és az Uránusz is retrográdra fordul.
Az ősz angyalai: Rafale, Haniel és Zadkiel arkangyalok. Ha eltévednél  érdemes őket idézned. Haniel a kapcsolatokban, Rafael a megrázó élmények feldolgozásában,  Zadkiel pedig a megbocsátásban, a lelki béke megteremtésében segít.

A hónap fontosabb napjai:

Szeptember 2-án a  Telehold a Halak jegyében: önvizsgálat, tisztítás jövőkép – tisztánlátás a szeretet energiájában.

Szeptember 2, 3, 4-én Mars Vénusz fényszöge a  Jézusi szeretet erejére emlékeztet – nyisd meg magad a szíved a  benned lévő isteni energiának.

Szeptember 10-én a Mars retrográdba vált a Halakban hátrál – úgy érezd nem történik semmise. Valójában ezen időszak arra hivatott, hogy végre “hazatalálj az isteni erődhöz” – vállalj felelősséget és hoz áldozatot valamiben – ha megteszed az égiek melletted.

Szeptember 11-én Nap-Nepun energiák érkeznek: a meditációnak nagy ereje lesz – fontos üzenetek érkezhetnek szellemi vezetőidtől. A látomások angyala Paszkar,  sokat segíthet, invitáld meg  őt.

Szeptember 17-én Újhold érkezik  a Szűz jegyében. A feszítő energiákban egy kisebb enyhülést hoz az újhold. A rendtétel ideje jön el vele: megtalálhatod a helyed az életedben, spirituális életfeladat témakörben.

 

Szeptember 20-tól szeptember 25-ig a Merkúr-Szaturnusz-Mars  fényszög nehéz helyzeteket generál majd, légy körültekintő a közlekedésben is.

Szeptember 29-én a Mars-Szaturnusz kvadrát ismét komoly helyzeteket hozhat. Gondolj arra, hogy miden helyzetmegoldás fejlődni tanít – valójában egy önbeavatás, megtapasztalás – így nem spirázd túl a problémákat. Szent Mihály napja lesz – a Szaturnusz az Idő ura arra tanít most, hogy találj vissza a benned lévő isteni erődhöz. A meditációnak nagy ideje van, lépj kapcsolatba szellemi vezetőiddel, angyalaiddal. Az imádságok meghallgattatásra találnak. Innentől egy új sorskör veszi kezdetét.


A plútói energia radiális változat hozhat ezen hónapban. Ne légy feszült, ne légy idegeges, harmonikusan,nyugodtan, türelmesen.
Az imádságok jókor történnek, a hálaadás mindig nagy energiákat old fel. A hit biológiája: amiben hiszel azt megteremted, amiben nem hiszel az nem hat rád! Változtass a hitrendszereden: találj vissza a benned lévő isteni fényhez. Ne bosszankodjatok, ne háborogjatok: az előtted álló úton végig kell menni. Sokat segít a célmegvalósításban a magas rezgésszint: a pozitivitás, a jóga, a meditáció, a rezgésszintemelés.
Fűben fában orvosság: a macskagyökér, a citromfű kiválóan hathat – nyugtató stresszoldó ereje közismert. De hordhattok, viselhettek például  ametisztet az önbecsülést erősíti, szorongás ellen a fekete turmalin is ideális, az aventurin a türelmet erősíti. A színfalak mögött az égiek már mozgolódnak – áldásos felszabadító-oldó  energiák érkeznek meg az ősz végében.
Ha megrekednél sorsdolgaidban kérj konzultációs időpontot –  spirituális tanácsadásra szeretettel várom továbbra is az ezoterikus úton járó Hölgyeket – bátran kereshettek.

Kívánom, hogy ebben e hónapban legyél bátor, magabiztos, türelmes, gyakorold az önbecsülést és a belső békét.  Misztikus visszatalálást kívánok belső krisztusi erődhöz!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Share Button