Szerelmetes hétvégénk lesz!

Csodanapok

2022 május 20 és 22 között plejádi rezgésekben tölthetjük a hétvégénket!

 

A plejádi angyal energia valójában az életenergia, az a  szereteterő, amely  a termékenységet is szimbolizálja. Most a Nap-Merkúr együttállásban, amelyet a Jupiter  ereje is támogat egy igazi beavató hétvége elé nézünk. Kapcsolódj igaz érzelmekkel a jelenlevő csodás rezgésekhez,  és áramolj együtt  az Ikrek által ajándékozott játékos, felszabadító energiákkal –  érezd jól magad.
Engedd el a bűntudatodat és a gátlásaidat. Éld meg  a szerelmi kiteljesedést  testi-lelki összefonódásban kedveseddel, a legmagasabb lélekszinten. Családi dolgaink tisztításának, felszabadításának kedvező lesz az időtér energetikája.


Bátran mutassátok ki az érzelmiteket és élvezzétek ki a természet, a szeretet és a szerelem szépségeit. Gyermekáldásra,  fogantatásra, szerelemre, alkotásra, teremtésre teremtő kommunikációra igazán kiváló időszak jön el. Ha családot szeretnétek  szenteljetek minőségi időt a  babaprojektre.
Örömben, szeretetben, felszabadult érzelmekben töltsétek el ezt a csodás nyári hangulati hétvégét;  szórakozzatok, vidámkodjatok –  ha tehetitek szeretteitek körében. Áldott szép megéléseket kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu