Szerelmi gondokban tobzódva…

Többen kerestetek meg az elmúlt időszakban párkapcsolati krízis gondokkal. A Vénusz a harmónia bolygója most retrográdban – június 25-ig hátráló mozgásban. Így nehezebb megtalálni a közös hangot, gyakoribbak lehetnek a nézeteltérések, és a viták, veszekedések. Ügyeljetek arra, hogy ezek ne fajuljanak el, szakításhoz se vezessenek, és az örök-harag sem aktuális most. Érdemes megvárni amíg úja aktiválódik a bolygó mozgása, mert vele együtt aktívabb lesz a szeretet-szerelem is, s a kapcsolat felhőtlenebbé válhat. Szóval, csak kitartást – figyeljetek egymásra, ne hagyjátok hogy szétdúlja bármi is a megszentelt lélekharmóniátokat. A párkapcsolatért valóban minden nap meg kell ‘dolgozni’, hát most talán egy kicsit még jobban. Ne hozzatok elhamarkodott döntéseket – az idő nektek dolgozik, türelem legyen az akaratban.


Egy igen zaklatott kedves kis hölgy keresett meg a minap – szerelmi ügyével. Angyalok közreműködésével energetikai tisztítással segítettem a kapcsolati szálak kitisztításában, és egy összerezegtető szerelmi áldással koronáztuk meg a szerelmi mágiát. Mint visszaigazolta szinte azonnal ki is békültek, és igencsak nagy egyetértésben haladnak tovább, úgy tűnik, nyáron eljegyzést ülnek.
A szerelem-szeretet alapú kapcsolatokban gyorsabb, az érdek kapcsolatokban gyakorta lassabban érik meg a szövetség a békülési időszakra. Akivel már nincs dolgod el kell engedned, akivel pedig csak gondod van azt tisztítani lehet. A párkapcsolat tükör – érdemes megvizsgálni hogyan, miért, s miként kerültetek bomlásba. Ahol ellaposodott a kapcsolat, és a tüzet már nem lehet újraéleszteni azt inkább el kell engedni, ahol nincs egyetértés, sok a nézetkülönbség arra percet sem szánni érdemes. Ahol  a “zöld szemű szörny” bukkant fel, ott márki kacsingat az egyik szereplő abból a bizonyos szövetségből – hárman sohasem lettek párban – inkább válni érdemes!

A Szerelmi-kapcsolati jóslás – amiben nemcsak a tarot lapjait használom, alkalmazok számmisztikát és csipetnyi asztrológiát is hozzá – megadja a válaszokat a miértekre, és a válaszutakat is megmutatja Neked. Ha kíváncsi vagy mi a helyes lépés, döntés – ha bizonytalan lennél szerelmi ügyekben! – keress meg konzultációs időben.
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolati áldás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Share Button