Szeresd és tiszteld magad

Az új sorsköröd előszobájában

Jogod van úgy döntened, hogy nem panaszkodsz tovább!
Jogod van úgy döntened, hogy talpra állsz!

Jogod van úgy döntened, hogy boldog leszel!

 

A Te saját életedben jogod van döntéseket hozni. Sose add fel önmagad azért, hogy másoknak megfelelj. Amit teszünk, és ahogyan gondolkodunk az nagymértékben befolyásolja életünk minőségét. Ha teljes életet akarunk élni, akkor át kell éreznünk minden egyes lélegzetvételt, és tudatában kell lennünk minden pillanatban annak, hogy a jelenben élünk.
Ha az élet iránti szeretet vezérli a tudatosságunkat, akkor összhangban kerülünk a körülöttünk élő világgal és jutalmunk a belső béke lesz.
Törekedj az egyensúlyra és a harmóniára. Zárd ki a külvilág démonait, a múlt lehúzó árnyait, a félelmeid. Szabadulj meg a negatív érzéseidtől, és engedj szabad utat az új pozitív lehetőségeknek.

Merd és akard a jobbat. Kezdj el teremteni az új gondolataiddal a megváltozott helyzetben – egy fénnyel teli új életet. Kapcsolódj eredendő, ősi spirituális lényedhez. Építsd fel egy új sorskört: egy tisztábbat, egy örömtelibbet, amelynek alapja az önmagad iránt érzett szeretet és tisztelet, az Univerzumba vetett hit legyen.


Ha elakadtál sorsutadon spirituális tanácsadással – sorselemzés-spirituális út- küldetés – lehetőségek –  lélekfejlesztés – kereshetsz. Energetikai tisztítás, oldás, blokkoldás is a program része.Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: