Szeretem-e magam?

Lélekmeditáció

Egy egyszerű,  rövid kis meditáció neked annak ‘megérzésére’, hogy illik-e hozzád a partnered.

Gyújts meg egy általad megszentelt fehér gyertyát, a kedvenc füstölődet. Szólítsd magad mellé őrangyalodat csodás indiai nevével. Majd feküdj, le lazulj el, csukd be a szemed – kerülj meditációs állapotba. Ügyelj arra, kezed és lábad ne keresztezze egymást – és ne érj a testedhez sem.  Gondolj valami szép tájra, esetleg tengerre, vízre, és rögzítsd ott magad… zárd ki a gondolataidat, merülj el alfába.
Mondd ki az alábbi mondatot hangosan: “Szeretem magam…xy mellett?” Ne válaszolj, ne ábrándozz, és ne kalandozz el. Maradj a csend állapotában. Figyelj az éréseidre…
Egyszer csak a lelkedből egy érzés fog felsejleni… nyugtalanító, szomorító, lélekvidító… Bármilyen érzés jön most fel, azt a  lelked üzeni neked. Ha rossz az érzés lehet kidolgozni, átbeszélni először magaddal…és utána a társaddal.
És ha ez  nem megy szeretettel várlak kapcsolati konzultációra, ahol sok kérdésre választ kaphatsz tőlem, az égiek segítségével.
Ha jó érzés fog el – semmi gond nem lehet – azzal a partnerrel vagy, aki most a legtöbbet taníthatja neked. Aki mellett érzelmi biztonságban lehetsz. A lélekérzésed sosem hazudik neked, bátran megbízhatsz benne.
Ahogy vége a meditációdnak valószínűleg a bizonytalanságod is oldódik fog – mert tudni fogod, hogy jól választottál, a helyeden vagy a kapcsolatodban. Szeretettel, léleköléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: