Szeretetből élj!

Engedd meg magadnak, hogy boldog légy

Leszámoltam azzal, hogy az időmet másoknak adjam. Hogy úgy adjam másoknak, hogy nem értékelik. Hogy természetesnek veszik a jelenlétemet. Leszámoltam azzal, hogy azoknak adjak magamból, akik nem akarják tudni az érzéseimet. Akik nem kíváncsiak arra, hogy milyen az egészem, mert elég nekik egy darab belőlem. Az idő véges, és nem akarom szétmorzsolni apró darabokra a bennem lévő értékeket pusztán azért, hogy nekik jó legyen. Miért keressük azon emberek társaságát, miért követeljük olyanok figyelmét, akik nem önmagtól adják azt nekünk? Az élet sokadszorra is elénk tartja a tükröt, hogy meglássuk, akiknek számítunk, azok ki fogják rakni a puzzle darabkáiból az egészet. Ők azok, akik akkor is maradni akarnak, amikor mások már rég elmentek. Ők azok, akik miatt egy napon tudni fogjuk, mégis megérte. Megérte önmagunknak lenni. – Mounaji


Engedd meg magadnak, hogy teljes életet élj – élj a sorsteremtő hatalmaddal. Tegyél olyan dolgokat, amik boldogsággal töltenek el – örömlétben alkoss, győzd le a lehúzó erőket, merd elengedni a szorongásaidat, az önkorlátozó mintáidat, a lehúzó embereket. Tudatosan és határozottan lépj tovább a megoldások felé. Tervezd a jövődet, legyen jövőképed. Urald a jövődet a benned lévő eredendő bölcsességgel, tudással teremts. Bontakoztasd ki önmagad, találj rá önmagadra, valósítsd meg önmagad. Élj a jupiteri, plútói, uránuszi energiák adta emelő lehetőségekkel –  a marsikus időtérben nagy lendületet kaphatsz.
Élet-sorsút teremtő tanácsadással, spirituális
terápiákkal,  energetikai szint emelő, tudat tisztító, szívcsakra harmonizáló energiákkal várlak szeretettel. Tiszta lélekkel, tudattal  jobban átláthatod a céljaidat, a feladataidat, megtalálhatod a legjobb megoldást életed jobbá teremtéséhez. Áthangolódsz a programban a hetes év spirituális tisztulást hozó emelő rezgéseire.
Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: