Tarot lapok és csillagjegyek

Ha tudod a csillagjegyed megismerheted a tarotlapodat!

A Tarot életünk, létünk, gondolataink, érzéseink, érzelmeink lenyomatának tükre, mely a legpontosabb képet mutatja az “egész” lényünkről. Rendeltetésünk megtalálásában, spirituális emlékek felébresztésében, személyes élettervek megvilágításban és életutunk spirituális feltárásában nyújt segítséget. Olyan, akár egy GPS, mely biztonsággal elnavigál életünk ismeretlen útjain.


Alapismeretek

Nap – Oroszlán – Nap
A Nap csillagjegye az Oroszlán, mely a tarotban a Nap kártyához van rendelve.
Az asztrológiai Nap arra bátorít, hogy bízzunk önmagunkban, képességeinkben, cselekedjünk pozitívan. Figyelmeztet, hogy ne legyünk agresszívek, arrogánsak, és önzőek, ne gyűrjünk magunk alá másokat, Ne legyen felsőbbrendű érzésünk, és kerüljük a sznobizmust.

Hold – Rák – Főpapnő
A Hold a Rák csillagjegyhez tartozik, melyet a tarot Főpapnő kártyája jelenít meg.
Az asztrológiai Főpapnő jelentése, hogy hallgassunk a megérzéseinkre, ne hamarkodjuk el a dolgokat, várjuk ki az alkalmas pillanatot cselekvésre, ne mások véleménye befolyásoljon a döntéseinkben.

Merkúr- Ikrek, Szűz – Mágus
A Merkúr az Ikrek és a Szűz csillagjegye, melyhez a Mágus kártya társul. Az asztrológiai Mágus arra figyelmeztet, hogy kerüljük a becstelenséget, csalást, és azokat az embereket, akik életében mindez megtalálható. Legyen elég bölcsességünk ahhoz, hogy előrenézve tervezzünk, ne vesszünk el a pillanatokban, a részletekben.

Vénusz – Bika, Mérleg – Uralkodónő
A Vénusz a Bika, és a Mérleg csillagjegyhez tartozik, melyet az Uralkodónő kártyához rendelnek.
Az asztrológiai Uralkodónő arra szólít fel, hogy bíráljuk felül az értékrendünket, valóban a társaság, és folyton tenni akarás, a kényelem utáni hajsza tesz minket boldoggá?

Mars- Kos –Torony
A Mars csillagjegye a Kos, melyhez a Torony párosul. Az asztrológiai Torony arra bátorít, hogy vessünk véget annak, ami eddig nem hozott eredményt, vágjunk bele új dolgokba, induljunk el a saját utunkon, és mások által támasztott korlátainkat romboljuk le. Merjünk rombolni ahhoz, hogy újat alkothassunk.

Jupiter – Nyilas – Szerencsekerék
A Jupiter a Nyilas csillagjegyhez van rendelve, melyhez a Szerencsekerék lapja társul. Az asztrológiai Szerencsekerék arra bátorít, hogy az élet kínálta váratlan lehetőségeket azonnal ragadjuk meg, haladjunk bátran előre.

Szaturnusz – Bak – Világ
A Szaturnusz a Bak csillagjegy társa, melyhez a tarot a Világ kártyáját rendelte hozzá.
Az asztrológiai Világ kártyája üzeni, hogy álljunk két lábbal a földön, fogadjuk el mi az ami lehetséges, és mi az ami nem, Kemény munkával sokra vihetjük, de a sült galamb nem repül a szánkba.

Uránusz – Vízöntő – Bolond
Uránusz bolygó a Vízöntő asztrológiai jegye, melynek tarot párja a Bolond kártyája. Az asztrológiai Bolond arra bátorít, hogy merjünk elindulni, felfedezni új utakat, merjünk kockáztatni a sikerért. Itt az ideje a saját utunkat járni, és nem mások elvárásai szerint cselekedni.

Neptunusz – Halak – Akasztott Ember
Neptunuszt csillagjegye a Halak, tarot kártya párja az Akasztott Ember. Az asztrológiai Akasztott Ember arra hívja el a figyelmet, hogy ideje megszüntetni a ragaszkodását emberekhez, melyek már a saját útjukat járnának, de mi képtelenek vagyunk ezt érzelmileg megengedni nekik, dolgokhoz, melyek már semmilyen célt nem szolgálnak. Ne mások dolgában segédkezzünk, döntsünk, éljük a saját életünket.

Plútó – Skorpió – Végítélet
A Plútó a Skorpió csillagjegyhez rendet, tarot lapja a Végítélet. Az asztrológiai Végítélet arra bátorít, hogy ideje elengedi a múltat, a kicsinyes nehezteléseket, haragot, Tekintsünk a jövő felé, és addig tegyük meg az első lépéseket, míg erre van lehetőségünk, míg szabadnak érezhetjük magunkat.

Meditálj rá a hasznos tanácsokra és tedd jobbá az életedet!

Lélekölelésem:

 

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

 

Share Button