Tavaszban, a Kikelet hatában!

Márciusi energiák

A március már nem tél, de még nem tavasz. Ez a különleges hónap újjászülető energiákkal kedveskedik.

Az Uránusz újító rezgésekkel lát el, a Szaturnusz sorsbolygónk pedig tanító jelleggel rendezkedik. Ebben a hónapban elengedhetünk minden negatív kötődést és kötést – utat engedve a megújuló lehetőségeknek, megérzéseink alapján hozzunk döntéseket. A hónap első hetében  jelenlévő uránuszi energiák által váratlan, előre ki nem számítható események is történhetnek. A Kos energiák előtérbe lesznek. Tettrekészségünk, bátorságunk, önbizalmunk megnő. Kerüljük azonban a hirtelen döntéseket, és az át nem gondolt lépéseket. Legyünk empatikusabbak, türelmesebbek és megértőbbek magunkkal és a körülöttünk lévőkkel az izgága, ideges napok alatt is: különösen március 11-20 és 28-31 között.
A hónap a hármas szám rezgése alatt áll. A számmisztika szerint a belátás, a törvényes rend, erkölcs száma. A művészi hajlamot, optimizmust, haladó gondolkodást, vallást, hitet, sorsot és végzetet jelöli. Utalhat sokoldalúságra, felszínességre, rugalmasságra, nagyvonalúságra.
Március a Kos csillagkép hónapja, uralkodó bolygója, a Mars, a Teremtő által alá rendelt angyala Malchidiel angyal segít a harag elengedéssel és önbizalommal lát el. Imagináld, idézd meg  őt, energiájával segít ráhangolódni céljaidra.
A Kazanlár tarotból erre a hónapra a XIII. Halál lapot hoztam valami véget ér és valami elkezdődik – valami új határához érkezünk meg. Kérdezd meg magadtól: Milyen olyan helyzethez vagy kapcsolathoz ragaszkodsz, amely felett már eljárt az idő? Mondj igent az Életre!

A hónap legfontosabb napjai:

Az Uránusz a Vénuszban március 4-től retrográd mozgásba kezd. A retrográd Uránusz a belső fejlődés ideje, a retrográd időszak alatt lehetőségünk nyílik a saját szabadságunkat és egyéniségünket visszanyerni.

Március 5-én a Vénusz a Bikába lép – segítő energiákkal áld az ég anyagi és kapcsolati ügyekben megint.

Március 5-én Hold-Mars szembenállás – idegesek, és nyűgösek lehetünk, túlérzékenységünk megnő.

Március 9-én Telehold telítődik a Szűz jegyében – ezen a csoda napon sikermágiát érdemes végezni: Tízmilliószoros napunk lesz!

A Merkúr befejezi hátráló mozgását és előreindul március 11-én – ezt követően új lehetőségek bukkanhatnak fel életünkben, rendezhetjük sorsdolgainkat, kapcsolatainkat.

A Merkúr a Kosba lép március 14-én.nagy hajtóerőt kaphatunk céljainkhoz.

Március 16-án a Merkúr bolygó a Halakba lép – április 11-ig élénkebbe, és empatikusabbak leszünk.

Tavaszi napéj-egyenlőség március 20-án- a Nap belép a Kos jegyébe. Ezzel hivatalosan is megkezdődik a tavasz.

Március 22-én  a Vízöntőbe lép a Szaturnusz -ami nyomaszt azt kell elengedned, ami eléd kerül azt a feladatot kell rendbe tenned. Legyetek összefogottabbak, és figyeljetek oda a megérzéseitekre.

Március 23-án illuzórikus nap lesz – ha nem vagy figyelmes veszteség érhet!

Március 24-én a Kos Újholdat üdvözölhetjük – áldásos energiákban merítkezhetünk majd. – szerelmi angyalmágiát érdemes végezni ezen a napon! Március 28.-én csodanap lesz – sorsikus segítséget kapunk életdolgainkhoz.

Március 30-án a Mars a Vízöntőbe lép – erős cselekvő energiákkal telítődünk – nyitottabbak leszünk az újdonságokhoz is.

Ha bízol magadban, csodás sorsikus lehetőségeket hozhat ez a hónap – lépj és cselekedj. Kitartás, hit és szeretet legyen Veletek! Kíváncsi lennél mit hoz számodra ez a mesés hónap, sorselemzéssel – tarot-számmisztika-asztrológia – kereshetsz! Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Csodás megéléseket kívánok mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások – energetikai szint emelés
Angyalmágiák – Angyal jóslás- Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Tértisztítás – Hadó energia
Mahatma energia

Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php