Tavaszelő – kikelet hava

Márciusi energiák

Feszült energiákkal indul a hónap – egy izgalmas időszak veszi kezdetét. Jobb rálátást kaphatunk sorsdolgaink, a megértés idejébe érkezünk.
Erre a hónapra az Akasztott XII. – A Világ XXI. – és A Torony  XVI. lapokat húztam a misztikus-mágikus Kazanlár tarot nagyarkánumából. A változás elengedhetetlen és kikerülhetetlen. Maradj pozitív és sorsajándékot kaphatsz: energiádat összpontosítsd az örömre és a boldogságra.
A hónap a hármas szám rezgése alatt áll, amely szent szám. A hármas számot a Jupiter képviseli. A Jupiter őrzője Zadkiel arkangyal hívd őt, ha elakadnál sorsdolgaidban.

A hónap legfontosabb napjai:

Március 1,2-én   Vénusz-Jupiter együttállás lesz a  tüzes Kos jegyében.  Áldásos energiákat hoz majd, átláthatod az életed minden vonatkozásában.  Szerencsét is hozhat, ha kinyílsz a lehetőségekre – ragadd meg az alkalmat.

Március 7-én a  Szaturnusz  sorsbolygónk a Halak jegyébe lép át.
Ugyanezen a napon a Szűz Teliholdat üdvözölhetjük. A telihold segít elengedni az áldozati-mártír szerepet, átvezet egy céltudatos jelenbe. A telihold utáni időben a kiteljesedés napjai jönnek. Megfontolt kitartással haladhatsz a spirituális utadon, sorsépítő erőddel.

Március 19-én a MerkúrKos jegyébe lép át. A probléma megoldó képességünk megnő, a gondolkodás kitisztul – amely gondolkodásban, tettekben is megnyilvánul.  Határozott döntéseket hozhatsz.

Március 20-án a Nap a Kosba lép át – ez a Tavaszi Nap-éjegyenlőség ideje lesz. Innen kezdődik az asztrológiai tavasz és  elkezdődik a Mars éve.

Március 20-én a Kos Újholdat köszönthetjük. A cselekvés és a tettek ideje jött el –  légy célratörő kedvedbe és elkezdődnek ‘történni’ a dolgok.

Március 23-án a Plútó a Vízöntő jegyébe lép!  Lebont mindent ami akadályoz, ami blokkol, amivel már nincs dolgod. Valami véget érhet, felborulhat az életed – de tudd, hogy minden érted történik. Elkezdődik egy új időszak. Az újjászületés ideje indul el:  Most átírhatod a sorsodat – vállalj felelősséget tetteidért, itt az ideje átalakítani az életed. Higgy abban, hogy az Univerzum melletted van: minden jóra fordul és a helyére kerül!

Március 26-án a Mars a Rák jegyébe lép. Az akarat megnő – érzelmileg nagy  lendületben kapunk majd  az erőteljes energiákban.

Részletesebben majd még a heti és a napi tarot jegyzetemben jelentkezem.  Zárd ki a külvilág kaotikus rezgéseit  –  ne adj teret  a félelmeidnek. Sokkal erősebb vagy, mint gondolnád, ha szereted magad minden sikerülhet. A hónap utolsó napjaiban jelentkező vénuszi-uránuszi energiák felszabadító, ébredő rezgéseiben életkedvünk is megnő.  Addig is motiváld magad lelkesítő mantrákkal, ezzel felülírhatod a tudatalatti félelmeidet. Inspirálhatod magad azzal, hogy visszagondolsz olyan élethelyzetre, ahol sikeres voltál, ahol szerencsésen megoldódtak a dolgok. Légy céltudatos a dinamikus energiákban és vedd komolyan a Rád bízott Életet!
Ha szeretnéd tudni személy szerint mit hoz neked a tavasz, jelentkezz be hozzám spirituális foglalkozásra. Grátisz ajándék: energetikai tisztítás, rezgésszint emelés.

Szeretettel kívánok áldásos sorsfordító lehetőségeket szeretettel, Mindenkinek!

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: