Teázni mindig jó!

A legjobb téli gyógyteák

“Mindenkinek magának kell eldöntenie, mennyit ér az egészsége. A mi Urunk mindenesetre mindenben gondoskodott egészségünkről és jó közérzetünkről, gyógynövények formájában. Amit tőlünk kíván, az csupán az a csöppnyi munka, hogy használjuk is fel adományait.” – Maria Treben

A zsálya tea oldja a szorongást. Nem véletlen, hogy agyi rendellenességek esetén is javasolt a fogyasztása, hiszen rákellenes hatásokkal is rendelkezik, illetve hozzájárul a test méregtelenítéséhez, sőt még a fogyásban is a segítségünkre lehet.


A hibiszkusz rendkívül gazdag ásványi anyagokban, C-vitaminban és antioxidánsokban, melyek nemcsak a magas vérnyomás, hanem a szorongás kezelésében is remek oldó lehet.

A roobios tea csökkenti a szervezetben kialakult gyulladást. Ez a gyógytea jót tesz a bőrnek, megakadályozza a gyulladás kialakulását, valamint hozzájárul a magas vérnyomás csökkentéséhez és lassítja az öregedési folyamatokat.


Mivel a csipkebogyó rendkívül sok C-vitamint tartalmaz, így a megfázásos, influenzás időszakban megelőzésként érdemes fogyasztani. Azoknak is javasolható, akik szervezetében magas a gyulladás szintje, hiszen ez a gyógynövény csökkentheti, sőt meg is szüntetheti a gyulladást.


A gyógyteáknak nem csupán az ízük nagyon kellemes, de jótékonyan hatnak az egészségünkre. A téli nagy hidegben pedig nagy szükség van a meleg folyadékra szervezetünknek.  Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: