Téli szerelem…

Párkapcsolat – elemzés felsőfokon

Elengedés- Angyali összerezegtető áldás – harmonizálás – kapcsolati rontáslevétel

“Mindent meg kell tapasztalnunk, mindent át kell élnünk.a rosszat és jót is… A tévedés is fontos. A csalódás is fontos. A kiábrándulás is. A találkozás is fontos, de az elválás is. Fontos a boldogság és a boldogtalanság. A közöny és a szenvedély is fontos. Az árulás is és a bűnbánat is. Fontos az egyedüllét gyötrelme és a kapcsolatok elviselhetetlensége. Az elhagyás és a visszatérés. Fontos a hűség és, sajnos, a hűtlenség is kihagyhatatlanul fontos. Mindent meg kell tapasztalnunk, rosszat és jót. Mindent át kell élnünk. Csak akkor lehetünk valóban egymáséi, ha már minden álruhát, gátlást, önzést, félelmet, csalódást, szenvedélyt, hazugságot levetettünk magunkról.” – Müller Péter

A szerelem nem fájdalom, és nem gyötrelem – a szerelem az összetartozás érzése, a szeretet terében. Van aki a párjával él, és van aki egy önsorsrontásban él valaki más választottjával. Minden kapcsolódás tükör, minden kapcsolat megtaníthat valamire. Talán arra, hogy éld meg a nőiességedet, talán ara, hogy állj ki magadért, talán arra, hogy a karmikus adósságod törleszd… Lehet, hogy harag van benned, lehet, hogy önmagadat okolod, lehet, hogy bosszút forralsz…és lehet, hogy áldod az égieket, hogy megismerhetted őt, a nagyőt. Ki vagy te és ki az a másik –  a mostani jelenedbe – a szerepeket hogyan osztottátok le… A másik feled csupán, vagy a boldogságod… Elhagynád, de sajnálod, és összekevered az érzést a  szerelemmel… vagy csupán szereted és kapcsolatfüggőként elengedni sem mered…pedig talán vár rád valaki, aki lehet az igazid… Vajon együtt maradunk,  vagy van neki még valaki…Ne találgass, gyere és tudd meg miért vagy vele…és ha valami nem stimmel, annak bizonyára oka is van. Ha megérted a miérteket könnyebben dönthetsz, választhatsz, és léphetsz!

Ízek, imák, szerelmek (részlet) – Felipe és Elizabeth

Párkapcsolat elemzés felsőfokon.
Hogy megtudd mi a dolgod a pároddal, mire szerződtél vele.
Az elemző konzultáció energetikai tisztítással, áldás energiákkal, és tarot segítségével történik. Angyali energiákkal kérhetünk segítséget a harmonizálásra, vagy az elengedő meditációval a továbblépésre.
Egy kedves ismerősöm rokona jegyezte meg az ülés végén: Hát, kedves Asajah, attól amit mondtál nem lettem boldogabb… Sajnálom – válaszoltam tömören – De talán okosabb lettél, és ez a legfontosabb… tettem közzé együttérző mosollyal. Igen, az lettem, – válaszolta a hölgy –  de nem is bánom, hogy eljöttem.
Tehát, lehet, hogy nem azt fogom mondani neked az ülés alatt, amit hallani szeretnél, de mindenképpen azt fogod hallani, amire szükséged van, hogy fejlődjél!
Szeretettel várom tanácsadásomra, konzultációimra, terápiás oldásokra, blokkoldásra az ezoterikus Hölgyeket!

Kívánom, hogy töltsétek szívetek választottjával igaz boldogságban a karácsonyi ünnepkört!

Lélekölelésem:

Asajah

tarot mester-jós – life coach
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák – Angyaljóslás – Angyal terápiák
Szerelmi jóslás
Auraolvasás
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php