Telihold – február 9-én, az Oroszlán jegyében

A teliholdak mindig egy-egy ciklus lezárását jelölik.

Az Oroszlán telihold vasárnap reggel 8. 34-kor telítődik és szembekerül a Vízöntő Nappal! Komoly feszültségeket jelöl az égi állás és ez az energia már telihold előtt három nappal érezhetővé válhat.


Az emberek ingerültebbek lehetnek, vigyázz, hogy ne vedd át  az idegességet. Tégy valami olyat, ami örömöt hoz, ami jó kedve derít, amivel elszórakoztathatod magad. Sportolj, táncolj, jógázz, meditálj vagy csinálj valamit olyat, ami számodra vidámságot ad. Légy mértékletes mindenben. Törekedj a harmóniára és a kompromisszumra, hogy vita nélkül megold ezt napot. Zavard el a rosszkedvet, és deríts magad és szeretteidet is jókedvre.
Érdemes önbizalom varázslatot végezni – de az angyalmágiáknak is jó ideje lehet. Az Időkapuban most Mehiél angyal áll, az arkangyalok karából, Mihály arkangyal csapatából. Imájával megszólíthatod: “Mehiél angyal kézzelfogható segítséget remélek Tőled, amely lehetővé teszi számomra, hogy jó hasznosíthassam azokat az isteni adományokat és képességeket, amelyeket Te juttattál nekem. Szeretlek Téged. Ámen.”


A Kazanlár tarotból a Mértékletesség XIV. lapot hoztam ere a napra. Törekedj a kiegyensúlyozottságra és találd meg a mértéket mindenben. Mihály arkangyal segíti az eltévedetteket – tőle harmóniát és tiszta energiákat kaphatsz. Imagináld őt, ha úgy érzed nem találod a nyugalmad. Figyelj oda gondolataidra – gondolkodj pozitívan és másokhoz is szeretettel közeledj. Ez a nap kreatív erőt is ad, békülésre is jó alkalmat. Az Oroszlánok most sértődékenyebbek lehetnek, de a Bikák és a Skorpiók is legyenek körültekintőek, ne hagyják magukat felzaklatni. A telihold utáni napok alkalmasak a selejtezésre, a szelektálásra, és méregtelenítésre, és a negatív dolgokról való leszokásra – szabadulj meg mindentől, ami haszontalan. Elengedő, teremtő meditációkra szeretettel várom továbbra is a spirituális úton járó Hölgyeket!

Pozitív hangolódást kívánok a hold misztikus rezgéseire, békével teli, harmonikus teliholdat kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php