Télutó – jégbontó – böjtelő havában

Februári energiákban

Kulcsszavak: engedés –  lezárás – áramlás – változás

A testi-lelki-szellemi megtisztítás, megtisztulás, salaktalanítás a méregtelenítésnek jó ideje a február. A hónap a 2-es szám rezgése alatt áll a ketten a lét egyensúlyának szimbolikája, a hold energiákban. A Tarot nagy arkánumának a Főpapnő II. lapja a befogadás, türelem, érzékelés, belső képek alkotása, spiritualitás – a szívünkre hallgatva cselekedni.
Készülve a változásra érdemes önvizsgálatot tartani – hol van az esetleges blokk, miben korlátozod magad.  A félelmeket lehet most elengedned. Rákapcsolódva az Univerzum rezgéségere a mágikus átalakulást segítő energiákra – a sikeres sorsfordulati változások felé haladni. A jelentkező konfliktusok a hibák kijavítására ösztönöznek, fokozottan ajánlatos a  megoldások felé törekedni fizikai szinten, a  gyakorlatban is. Érdemes lesz elhagyni a komfortzónát, a lélek felszabadító energiákban. A felismerést támogató energiákban csodás gondolataid,  probléma megoldó ötleteid születhetnek. Felelősségteljes szaturnuszi sors-döntéseket hozhatsz.

A hónap legfontosabb napjai:

Február 5-én, az Oroszlán Telihold elengedő munkánkat segíti. Fontos, hogy lezárva a már nem működő kapcsolatainkat, az új nézőpontok szerinti új lehetőségek felé nyissunk. Engedjük el azt, aminek már lejárt az ideje – találjunk rá önmagunkra.

Február 10-én Merkúr-Plútó együttállás. Feljöhet most sérelem és elfojtás – hozhat kommunikációs problémákat, vitákat, veszekedéseket. Kedvező  lehetőség adódik az őszinte beszélgetésekre, érzelmek felvállalására.  Ráébredhetünk arra, mi gátolt az önkifejezésben és abban, hogy kimondjunk olyan dolgokat, amikhez eddig nem volt bátorságunk –  most mindezt félelmek nélkül megtehetjük mindezt.

Február 11-én a Vénusz belép a Halak csillagképbe. A  szerelem, az életöröm és szépség istennőjének bolygója az érzelmes Halak jegyében intenzív energiákkal érkezik. Arra inspirál, hogy bontsd ki  a nőiességedet és élvezd az életet. Ha egyedülálló vagy, érdemes most kimozdulnod, elhagyni a komfortzónádat, és kinyílni a szerelem felé – ismerkedj, randizgass. Tapasztalatokat is szerezhetsz, lelki társa bukkanhatsz, új barátokat szerezhetsz. A singlik váratlan és különös találkozások részesei is lehetnek – szerelembevonzásra is alkalmas az idő, és a már meglévő kapcsolatok elmélyítésére is kiváló alkalmat adnak az bolygóállások.

Február 15-én Vénusz-Neptunusz együttállás szembesülhetsz kapcsolati nehézségekkel. Kiderülhet, hogy kapcsolatod kiállja-e a próbát. Rávilágíthat a valóságra ez az állás, megmutatja, hogy érzelmi biztonságot adó,  vagy mérgező kapcsolatot tartasz-e fenn. Most nem érdemes ismerkedni, mert csak csupán csalódásokat hozhat.

Február 18-án a Nap a Halak jegyébe lép át. Felerősödik a megértés, a tolerancia, az empátia. Érzelmesebb, megbocsátóbb és lelkisebb lehetsz – sokakban megnőhet a segíteni akarás. Viszont sértődékenységet is hozhat, annak aki nehezen viseli a kritikát. Ahogy csak lehet kerüld a konfliktus helyzeteket.

Február 19-én a Merkúr a Vízöntő csillagképbe lép kedvező időszak jön el. Beszédessé és találékonnyá is tesz bennünket ez az állás. Tervezésre, megalapozásra, analizálásra kiválóan alkalmas időszak, a nagy lépések megtételével azonban talán érdemes várni még pár hetet.

Február 20-án az Újhold  a Halakban köszönt be ránk. A most kezdődő új holdhónapban erős lendületet kaphatunk sorsdolgaink rendezésére, az átalakulást segítő plútói-uránuszi energiákban. Foglalkozz többet  a lelkeddel –   a múlt eseményeiben megtalálva a  tanítás  –  találj vissza önmagad tiszta fényéhez.


Mindezekről majd még bővebben a napi, heti tarot- elemzésekben. Gondolataiddal formálod az életedet: Zárd ki a külvilág démonait, ne adj energiát a zavarodott gonoszságot képviselő erőknek.
Használd és hangold össze racionális és intuitív oldalat is.  Olyanra gondolj,  és csak olyat mondj ki, amit szeretnél, hogy megvalósuljon. Maradj a fényes oldalon, a pozitív irányba  – hívd őrangyalodat, vele magas önbizalommal töltekezhetsz.  Készíts programot, tervet a jövőre, hozz áldozatot céljaidért.
Előretekintő éves, negyedéves tarot elemzéssel várlak szeretettel – jelentkezz be hozzám, egyeztess velem. Minden konzultáció grátisz ajándéka:  csakra-aura-meridián-nadi hangolás, oldás, blokkoldás, rezgésszint emelés. Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba.  Csodákkal megáldott hónapot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: