Tisztítás csak természetesen!

Természetes vastagbéltisztító ital

Ez a természetes, otthon elkészíthető turmix segít a vastagbél megtisztításában biztonságos körülmények között. Antioxidáns és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik. Az alábbiakban felsorolt összetevők kombinációja elősegíti a méreganyagok eltávolítását a bél faláról, és megkönnyíti azok kiürítését a szervezetből. Ha szeretnéd kipróbálni, csak kövesd az alább felsorolt egyszerű lépéseket.

Hozzávalók:

  • 2 narancs
  • 1 citrom
  • 2 szelet friss ananász
  • 1 kisebb uborka
  • 1 alma
  • 1 aloe vera levél


Így készítsd el: Távolítsd el a töviseket és a kérget az aloe vera leveléről, hogy kinyerhesd a levét. Az így kapott levet tedd a turmixgépbe. Távolítsd el a magokat a citrusfélékből, és csavard ki a levüket. Szűrés nélkül töltsd ezt a levet a turmixba, add hozzá a kockára szelt ananászt, az almát, a héjával együtt, és a szintén apróra szeletelt uborkát. Keverd pár percig, amíg folyékony italt nem kapsz. Ha szükséges, adj hozzá egy kevés vizet is.
Ezt az italt fél órával a reggeli előtt kell fogyasztani. Folytasd ezt a kezelést 15 napig megszakítás nélkül, és látványos javulást tapasztalsz az egészségi állapotodban. – Zöld újság
Még nem próbáltam, de nagyon jól hangzik – érdemes lesz rá időt szentelni. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu