Tisztításnak kedveznek az energiák!

H  E  T  I    T  A  R  O  T
Július 24-től július 30-ig.

Az önkorlátozásaink felismerésének és az azoktól való megszabadulának kedvez e héten a Nap-Uránusz kapcsolódása. Elemezd át a múltat, és szabadítsd fel magad. A harag- neheztelés elengedésre, megbocsátásra és tisztításra-méregtelenítésre, önvizsgálatra is jó időben leszel. Önismeretei foglalkozásokkal várom az ezoterikus Hölgyeket szeretettel, angyalos stúdiómba – jelentkezz be hozzám, kérj időpontot tőlem.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Pápa V. -Istennel való kapcsolódás, gondviselésben való bizalom.
A magasabb világokkal való kapcsolatfelvételnek kedveznek az energiák a Nap-Hold kapcsolatában. Teremtő mágiákat is végezhetsz. Érdemes szellemi-lelki vezetőidhez kapcsolódni – mély meditációdban. Angyalos szertartásmágiával is foglalkozom – keress meg, ha mágikus gyakorlatokat szeretnél tanulni.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Kellemes programnak ígérkezhet a természetben járás, nyaralás. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Igyatok eleget a nagy melegben – készíthettek mindenféle gyümölcskoktélokat – jégkocka is mehet bele. Kozmetikákra, bőrápolásra, regeneráló masszázsra, hajmosásra, festésre  ígéretes lesz a hét elejének energetikája. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyűeknek kedvezően alakulhatnak a dolgiak – legyetek figyelmesek! (A Hold a Mérleg jegyében jár, július 26-án, szerdán lép át a Skorpió vizes jegyébe.)


A Császárnő III. – Termékenység, elfogadás, kreativitás, teremtés.
A hét közepében a konfliktus rendezésnek, kapcsolat tisztításnak kedvező lehetősége lesz. Engedd el az aggodalmaidat, és szeretettel légy jelen a kapcsolataidban.  A Hold-Mars-Merkúr-Vénusz kapcsolat kedvez a termékenységnek, ha babát szeretnétek figyeljetek erre. Teremts építsd a jelenlevő kreatív energiákban. ‘Bőségvarázslatokkal’ is kereshettek.
A hét közepe víz elemminőségben lesz.
Kellemes program lehet a meditáció, egy relax zenehallgatás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Fogyasszatok friss zöld salátákat is a főétkezésekhez – sajttal megspékelve akár könnyed vacsoramenü is lehet. A kozmetikusodat és a masszőrödet is felkeresheted, bátran szépíthezhetsz. Hajvágásra a csütörtök nem alkalmas, a péntek hajmosásra viszont remek lesz. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Skorpió jegyében jár július 29-én, szombaton lép át a Nyilas tüzes jegyébe.)


Az Akasztott XII. – . Nézőpontváltás, másképp látás, tudatos vállalás, irányváltás. Gyógyításra-gyógyulásra, spirituális szintlépésre intenzív energiákkal áld az ég. Tisztításnak, lélekgyógyulásnak kedvező lehetőséget ad a Nyilas-Hold aspektusa.  Bölcs döntéseket hozhatunk, ha sorsot elemzünk – most jobban megérthetjük korábbi döntéseinket.  Jövőbenéző tarot-elemzéssel várlak, ha úgy érzed, hogy elakadtál életed útvesztőiben.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Kellemes program a hegyvidéki túra, frissítő masszázs. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Egyetek idény gyümölcsöket – a szilva is remek vitaminforrás – lehűtve, fahéjas változatban mennyei. Kozmetikákra, bőrápolásra, regeneráló masszázsra kedvező lesz a hétvége időtere. A szombati nap a hajmosásnak is kedvez, körömvágásra vasárnap legjobb lesz. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűeknek szerencsés lehet a hétvége – hacsak nincsenek büntiben. (A Hold a Nyilas jegyében jár, július 31-én, hétfőn lép át a Bak földies jegyébe.)


Oldással, blokkoldással, tudat és szívcsakra tisztítással is kereshettek – érdemes előre egyeztetni velem. Angyalmágiákkal – családi békülésben segítő energiákkal – őrangyal kapcsolatfelvétellel is segíthetek angyalterapeutaként egy-egy elakadt élethelyzetben.


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előre egyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Figyelem a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

 

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu