Vajon miért is történik ez veled…

Régóta, többször is megkeresett már ezzel-azzal a vendégem. Most is izgatottan hívott fel – messengeres konzultációt beszéltünk meg.

Szerelmes lettem – mondja ő…kissé elpirulva, révedezve, a semmibe bámulva…
No, de kibe  is? – kérdezek vissza, kíváncsian.
Hát, szóval, nős a pasi…de nem élnek úgy jól ám a feleségével – mondja határozottan. Legalábbis ő azt mondta nekem, hogy semmi sincs közöttük. Szóval szabad a gazda…
És te mit szeretnél? – teszel fel a kérdést neki. Mert hát csak a te életedről van szó, nemde…
Én magam sem tudom, a mostaniból kimenekülni, mert nem működik a házasságom – de a gyerekek jól vannak. Kicsit az apjukra haragudnak…
Hmmm… – nyugtázom –  szóval egy megromlott házasságban élve keverednél egy félrelépőhöz… – foglalom össze a tényállást, röviden.
Hát ez remek, de mit is vársz ettől az akciótól? – kérdezem.

Hát nem is tudom, majd ami lesz…nagyon elvarázsolt a pasi, gondolkodni most máson nem is szeretnék, meg nem is akarok.

Hát jó, akkor kezdem, amivel megkeresnél, a párkapcsolati elemzést. Rövid csönd, majd mosolyogva jegyzi meg:  igen, jó lenne…hallgatlak ezerrel. Először is a sorslapjaitokkal kezdeném ,majd az életszám, a közös jövő és a kapcsolódási szám következik… Semmi közös nincs bennetek, egyetlen egy jegy sem egyezik az asztrológia képletedben az övével. És ezen a Szerelem Angyala sem segíthet.
Nagy akaratú, uralkodós típus a választottad, válni sosem fog. Régóta csalja az asszonyát hol ezzel, hol azzal… szégyenli is magát. Hiszen nincs közöttük egyébként gond –  szent szövetségben élnek – habár a szexuális kapcsolódás alábbhagyott már. A felesége sejti, hogy valami nincs rendben, de szóvá sem teszi – a férje oldalán tetszeleg, mint egy igazi barát. Szép, csinos,  a nagyője, meg varázsaltos, mágus energiája van a férfinak, de akárhogy is, mégiscsak:  csaló! – akárhogy is szépítgetjük.
Milyen példát is mutatnál a gyermekeidnek ezzel a viszonnyal? – kérdezek vissza?
Hát erre nem is gondoltam…– dermedten néz vissza rám.
– Annyira félsz az új kapcsolattól, hogy ezt a mostanit még le sem zárod – máris belemész egy olyanba, ahol nincs kötődés, kötelék.
Csak egy kis pár perc barátság, röpke lopott órák.
Hát ennyit érsz? – főleség helyett ágyas lennél?!  Lassan mélázik, nem válaszol…. És gondolod, hogy a felesége már meg is tudta – jön a fura kérdés vissza?
Sejti, hidd el – az feleségek ezt megérzik! – ráhangolódva a kérdésre felelek neki.  A tarot lapok mutatják, hogy minden úgy van, a hölgy nem fog szakítani a férjével, talán inkább a férfi fogja abbahagyni a külső kapcsolatot, mert bánja, hogy a feleségét ezzel megalázza.
Érdekes személyisége van – hát ilyen embert akarsz példaképnek a lányaidnak – kérdezem a hölgytől újból,megint…
Nézz szembe azzal amit teszel, gondolkodj el rajta – aludj rá hármat, aztán döntse el. De tudd, hogy nem vagy egyedül a gyermekeidnek mutatsz példát. A szentség elleni vétek nem járvány…de a te életedet te fertőzöd meg  vele.
Az angyali lapok is hasznos üzenetet hordoznak – azt mondja végül az ügyfelem, hát okosabb lett, és nagyon van mit átgondolnia mindezeken… Kalandnak hitte, valamiféle vigasztalásnak a rossz sorsa miatt, de most szembesült vele, hogy: nagy csapdába esett. Elköszönünk egymástól – a meditációs ajánlatom fenntartom, és segítem továbbra is, energiával, meg tisztítással, szívcsakra oldással, ahogy csak  tudom.  Remélem, hiszem, bízom benne, hogy jó útra tér és remek döntést hoz majd, hiszen sok ember sorsa forog kockán.
Szeretettel várom továbbra is azokat a spirituális úton járó Hölgyeket, akik elakadtak egy igen fontos  döntésben. A tarot mindent megmutat. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Stresszoldás-félelemoldás, blokkoldás

Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim,amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/
Internetes személyes weboldalam:
http://asajah.hu/

Share Button