Vékonyodik a ‘fátyol’ – Halloween október 31.

Samhain, a Napisten és a Holtak Ura ünnepe.

Halloween október 31 – Ősi kelta ünnep. A legenda úgy tartja, hogy Halloweenkor engesztelést lehetett szerezni az elhunytaknak, hogy ezáltal átkelhessenek a Mennyországba.


Az eltávozott lelkek ilyenkor útra kelnek, addig barangolnak, amíg meg nem találják egykori lakhelyüket, és ezen az éjszakán megpróbálnak visszatérni a világba. Már a kelták is védekeztek a biztonságukat veszélyeztető esemény ellen: házaikban eloltották a tüzet, hogy a hideg és barátságtalan tűzhely ne vonzza a hazalátogató szellemeket, és a tökéletes megtévesztés érdekében szellemnek öltözve parádéztak az utcákon, hogy a gonoszt a végsőkig megzavarják, hogy aztán könnyebben elűzhessék.

Október utolsó napján a legvékonyabb a választóvonal az élők és a holtak világa között. Tértisztításhoz  kitűnő energiák  lesznek – valamint hallott kommunikációval is kereshetsz: Búcsúztató, szeánsz, üzenet, megbocsátáselengedés, kapcsolatfelvétel. A szeánsz nem Ouija-tábla tábla segítségével történik, és nem is tarot kártyával, hanem Hadó energia közvetítésével végzem el a szertartást – arkangyali jelenlétben történik a halott kommunikáció.
Ha fel szeretnéd venni a kapcsolatot elhunyt szeretteiddel – a Fény hazába emelő szertartás is elérhető – fordulj hozzám bizalommal.  Szeretettel várom az ezoterikus hölgyeket foglalkozásaimra.
Annak, aki nem tartja fontosnak ezt a napot, érdemes azért fehér gyertyát és füstölőt gyújtani, biztos, ami biztos. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: