Vénusz retrográdban

A Vénusz retrográdba vált és megkezdi tolató mozgását az Oroszlánban –  2023.  július 22-től szeptember 3-ig

Alábbhagy a lendület – megakadnak a vitalistást, inspirációt erősítő rezgések. Utoljára 2015-ben volt Vénusz-Oroszlán retrográd – ha visszarévedsz az akkori eseményekre megláthatod milyen utat tennél meg azóta.  Az időtér alkalmas lesz arra, hogy áttekintsd az életedet, emberi kapcsolataidat, pénzügyeidet.


A retrográd mozgás alatt visszatérhetnek olyan helyzetek az életedbe  amit nem jól oldottál meg.  Most alkalmat kapsz a végleges lezárásra, és a kapcsolódási szálak elvágására, a függő ügyek rendezésére.
Elvileg k
arma-oldásra is remek időszak jön el. Önvizsgálatra is szuperjó az időtér energetikája –  önismereti tanácsadással kereshettek.

A szépészeti beavatkozásokat inkább halaszd el, sikertelenség léphet fel, és a befektetéseiddel is vigyázz, nem jó ötlet nagyobb dolgokat vásárolni.
Ezen időben felbukkanó  kapcsolatok  leginkább rövid életű kalandok lehetnek. Nehezebben fejezheted ki érzelmeidet is –  tudatosan tölts minőségi időt szeretteiddel, gyűjtsetek új emlékeket. Oldással is kereshettek – elengedő meditációval várlak benneteket.
A Vénusz őrzője Haniel arkangyal.  Hívd, imagináld őt angyalszertartásban. Segít a szerelmesek kibékítésében és a családi kötelékek erősítésében – a házasság és a szerelem angyala néven ismerheted e csodás létezőt.

Ha kíváncsi vagy mit hozhat számodra ezen időszak anyagiak, kapcsolatok terén jelentkezz be hozzám jövőbetekintő tarot-elemzésre. Szeretettel várom az spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó- lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Fogadóidő: minden nap: délután 2 és este 20 között – hétvégén is!
Messengeres foglalkozások már délelőtt 10-től egyeztethetőek.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu