Vezetett meditáció a belső énre hangolódáshoz!

Önmagad leglényegével ismerkedj!

Mindenben van spiritualitás, ami bármilyen érzelmet vált ki belőled. Ha szeretetet, akkor kinyitja a szíved. Ha fusztrációt, akkor az elfogadásra tanít. És amint ezt megtanulod, gyorsan felismered hogy van választásod! Ha a szeretet terében mozogsz, ami a spirituális lét eleme, akkor tudod hogy tovább léphetsz és nem tolod másokra a rossz érzéseid, hanem dolgozol csendesen magadban rajta.
Az alacsony rezgésű emberek nem a szeretet frekvenciáján működnek. Amikor alacsony szinteken rezegsz az energiádat szó szerint nehéznek érzed. Ilyen a depresszió. Ilyenkor az energiád nagyon nehéz, szó szerint lehúz. A korlátozó hiedelmek: a félelem, harag, neheztelés, hibáztatás, bűntudat, szégyen, irigység, ítélkezés, függőség, önbecsülés hiánya, mohóság alacsony rezgéseket képeznek benned.
Finomítsd, emeld a rezgésszintedet, engedd el a lehúzó energiákat és add át magadat a könnyedebb, magasabb frekvenciájú rezgéseknek: arra menj, amerre a béke, a harmónia és a szeretet van!Magas rezgésszinten nem találnak rád a betegségek sem. Ha a lelked magasan rezeg – pozitív gondolkodás, hálaimák, meditáció, jóga, stb… – akkor nem fogsz elakadni!

Figyelj jobban oda a megérzéseidre, a belső hangra, amely a felsőbbrendű éned szava. Ha valami lezárul előtted, merj bátran egy új életszakaszba lépni, bízz a Gondviselés erejében. Légy hű magadhoz, a célkitűzéseidhez. Keresd mindig a harmóniát, a feltöltődés lehetőségét. Élj magas rezgésszinten, hogy teremteni tudd életed, sorsod magasabb minőségét.
Felsőbbrendű én gyógyító angyalos meditációra várom az ezoterikus Hölgyeket szeretettel.
A szellemi vezettetés alatt álló meditációban összehangolódhatsz Felsőbbrendű éneddel. Ezáltal határozottabb, összeszedettebb lehetsz, magasabb rezgésszinten tudatosabban, magabiztosabban létezhetsz – döntéseidben, tetteidben sikeresebb lehetsz. Egy különleges óra – szentelj rá időt magadnak az én-idődből. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu