Augusztusi Telehold a Vízöntő rezgésében

Augusztus 3-án, 17 óra 59 perckor a Hold a Vízöntőben telítődik.

Feszült, nehéz energiákkal érkezik a Telehold. Jól gondold meg mit teszel, kivel szövetkezel, hogyan kommunikálsz,  kapcsolódsz. Lesz aki ingerlékeny és fáradékony lesz, de lesz aki pörgősebb lehet, tele lesz életenergiával. A kellemetlen beszélgetéseket kerüld el, vond ki magad minden negatív energiával telítődő helyzetből. Jobb, ha nem fogsz nagyobb dologba – az uránuszi energiákban ne hozz hirtelen, elhamarkodott döntéseket, emelkedj felül minden nehézségen. A harmóniára törekedj – légy bölcsen okos! – ne erőltesd, azt ami nem megy. Böjtölni is jól eshet ma – tisztítsd, méregtelenítsd magad – ne fogyassz megterhelő,  nehéz, zsíros ételeket. Az Oroszlánra, a Vízöntőre, a Bikára és a Skorpióra nagy hatással lehet a telehold energiája. Vigyázz a szemben jövő közlekedéssel – balesetveszélyes lehet – légy körültekintő, óvatos, figyelmes.

Érdemes ezt a napot barátokkal, szeretteinkkel tölteni, és ha tehetitek szervezzetek szabadtéri programokat is. Most a Vízöntő telehold arra inspirál, hogy a komfortzónádban tégy rendet – szelektálj, rendezz. Engedd el azokat, akik mérgezik a lelked. Lehet most halott szeretteidtől is búcsút venni, elengedni őket a Fényhazába, felmenni. (Ezzel az eseménnyel angyali szertartás keretében szeretettel segíthetek.)
Nézz szembe magaddal, és szakadj el olyan emberektől, helyzetektől, amelyek veszélyeztetik a lelki békédet, az értékrendedet és az önbecsülésedet.Csak azt tarthatod meg amiben szeretet és emelkedés van.


Szólítsd az őrangyalodat, hogy erődet megsokszorozza, hívd Mihály arkangyalt, hogy a szertartásodat megáldja. Majd végy elő egy tiszta papírt, fogd a kezedbe három percig, hogy rezgésedet átvegye – majd írd le azt, amit elengedni szeretnél…hajtsd össze a papírt és égesd el egy kis edénybe, majd a hamut szórd ki a szélbe!
Elengedő és szerelmi varázslatoknak jó ideje lehet – ha engem kérdezel – a legjobb, ha bejelentkezel egy szerelmet vonzó, vagy azt megerősítő szimbolómus angyali szertartásra.
Az Időkapuban Jeratél őrangyal lesz jelen az Uraságok karából, Heszediél arkangyal csapatából. Jeratél őrangyal békét, örömöt, nyugalmat és pozitív energiát sugároz. Segítséget ad energiájával arra, hogy az életben sikeres legyél. Bátran imagináld őt, ha elakadásban lennél.
Ásványaidat, kristályköveidet, ásványékszereidet most is feltöltheted, tarot kártyáidat is tisztíthatod a hold rezgésével.
Légy optimista és cselekedj helyesen – sétáljatok nagyot a friss energiákat hozó augusztusi szélben.

Szeretetteljes elengedést és rendcsinálást kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Share Button