ZENÉK, FILMEK kategória bejegyzései

Szitakötő

Dr. Joe Darrow (Kevin Costner) képtelen elfelejteni a feleségét. Emily (Susanna Thompson) önkéntes vöröskeresztesként dolgozott Venezuelában, amikor baleset érte és meghalt. Hiába múlnak az évek, a férfi gyásza nem enyhül: sőt, mostanában egyre többször jut eszébe az asszony. Egyre több jel emlékezteti rá, és ezek a jelek egyre különösebbek. Joe Darrow nyomozni kezd, és eljut egy klinikára, ahol a halálból visszatért gyermekek különös látomásokról számolnak be. Ez azonban csak a kezdet. Megszállott kutatása során mind különösebb, félelmetesebb, és kevésbé evilági dolgokkal találja szemben magát.
https://videa.hu/videok/emberek-vlogok/szitakoto-2002-film-vRroJ9kFc36lmO3c

 

 

Az Út (The way) – teljes film magyarul

…”Az életet nem választjuk, hanem éljük…”

A fiú, aki teljesen más utat akar járni,mint a gazdag szemorvos apja, elmegy, hogy végigjárja a 800 km-es zarándokutat gyalog, a Pireneusokon át, Észak-Spanyolországban. Ám a hegyekben viharba kerül és meghal.
Az édesapja elmegy a holttestéért, hogy haza hozza. – Ám egy isteni sugallatra másképpen történik minden. Elhamvasztatja fiát és a hamvaival együtt elindul, hogy immár “kettesben” járják végig a szent utat, az El Camino-t – (Megrendítő, igaz történet alapján.)

A FÉNY BENNÜNK VÁLIK VILÁGOSSÁGGÁ!

“Karácsony nem az ész, hanem a szív ünnepe. És a szív érzi, hogy azok is ott állnak veled a karácsonyfa körül, akiket a szemeddel nem látsz, és az eszeddel nem hiszel.Kívánom, hogy töltsétek el ezt a csodás ünnepet: a fény, a remény, a szeret és a boldogság rezgésében.” – Müller Péter

Karácsony ünnepe a Fény születése: december 24, szenteste, 25-26. szent karácsony napja. Figyelmed legyen arra, hogy Adventi időszakban az ünnepre való várakozás, készülődés és a karácsony szent ünnepe szeretetben teljen. Belülről készülj, a szívedben az ünnepre, a saját ragyogó belső fényeddel teremts meg és azt áraszd szeretteidre.

Tudatosan törekedjünk arra, hogy az elcsendesedés, begubózás, a magány érzése helyett válasszuk az érzelmi biztonságra való törekvés lehetőségét. Legyünk minél többet szeretetben szeretteinkkel. Az együtt, közös örömben eltöltött programokkal az érzelmeinket mélyíthetjük el. Tárd ki a szívedet és fogadd be azokat, akik szeretsz, és engedd hogy viszontszeressenek téged. Ha egyedül talál ez az ünnep ne arra gondolj, hogy magányos vagy. Szóljanak ezek a napok csak rólad – kényeztesd magad, amivel csak tudod. Ha egyedül is boldog tudsz lenni – önmagadra találsz! – hamarosan meg fog érkezni a társad is. Maradjunk pozitívak és élvezzük a karácsonyi szent energiákat. Gyűjtsük erőnket a jövő évi nagy lehetőségekre – hiszen mindenki élete jelentősen meg fog változni. A sötétség csakis a fény hiánya – Lássuk hát meg mindenben és mindenkiben a fényt!

KARÁCSONY A SZERETET, A FÉNY ÉS A BÖLCSESSÉG ÜNNEPE.

A fény az isteni szellem tudatosság. A bennünk lévő bölcsességgel szellemi emberré válhatunk. A szent ünnepkörben vezessenek bennünket az isteni erények, a csend, a béke, az öröm a szeretet, és a fény – az istenemberré válás ajándékaként.
Az alábbi imával szólíthatjuk meg a négy hatalmas erejű angyali Létezőt: “Mihály, Gábriel, Rafael és Uriel Arkangyalok idézlek benneteket. Megkérem Saldalfon Arkangyalt, hogy nyissa meg az Időkaput. Hallgassátok meg az imámat, a kérésemet: Kérlek benneteket, hogy küldjétek felém az isteni jeleket, segítsetek megtalálni az igazi utamat, hogy megismerve önmagam, be tudjam teljesíteni sorsomat. Adjatok erőt, útmutatást, küldjetek nekem segítőt, útmutató társat, hogy a célba érve az univerzumot szolgálhassam minden spirituális erőmmel. Maradjatok mostantól velem, az idő minden kiterjedésében és azon is túl. Hálás szívvel köszönöm nektek a felajánlott segítséget, és szeretetet. Ámen.”


December 24-én a Nap és a Szaturnusz a Bak jegyében állnak igazi mély energiákat árasztanak reánk, a felelősség, a hűség, az összetartozás erejével. Karácsonykor a Jupiter, a nagy jótevőnk a Nyilas jegyében jár majd, és Oroszlán Holdunk lesz. Igen szerencsésnek és pozitívnak ígérkezik a szent ünnepünk.
Szilveszterkor készülhetsz lélekben már az Új esztendőre. Légy valód, igaz, hiteles és dönts szabadon a sorsodban. Ha elakadnál: havonta érdemes tarot- elemzést kérni – a jövőbe nézni. A Mars 2019.január 1-ével belép saját jegyébe a Kosba – ez az energetikai az új kezdeteket erősíti meg.

KARÁCSONY AZ ÁLDÁS ENERGIÁJÁT HORDOZZA.
ISTEN ÁLDÁSA RAJTUNK VAN!

Áldott, meghitt, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés: tarot,asztrológia,számmisztika.
Energetikai tisztítások, csakra-aura harmonizálás, rezgésszint emelés.
Kapcsolat, bejelentkezés: 06202782612 – hétvégén is!
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Szentséges éj!

SZENTESTE – KARÁCSONY ELŐESTÉJE!

A Karácsonyt megelőző este karácsony vigíliája, más szóval karácsony böjtje vagy Szenteste, a szentséges éj. Szenteste a magyaroknál bensőséges családi ünnep. A városok és az otthonok csodálatos ünnepi fénybe öltöznek, de délutánra már hirtelen minden elcsendesül – és várjuk meghitt örömben a fa alatt a Mennyből az Angyalt. Az éjjeli szent misére még ma is sokan elmegyünk.

SZENT KARÁCSONY ÜNNEPE a kegyelem áradása – szívünk fényét árasszuk egymásra!

Sokan egész évben a karácsonyt várják. Három nap az évből: csend szeretet, béke. A szeretetet nem lehet ajándékokkal kifejezni, az szívből, és önzetlenül jön. A szeretetnek ott kell lennie minden nap az életünkben. Függetlenül az ünneptől bármilyen aprósággal kedveskedhetsz a családtagjaidnak, szeretteidnek. A szeretet nincs ünnephez kötve.

Ünneplő ruháját a szív magára ölti,
ember a karácsonyt, megtisztulva tölti.
A hétköznapi lelkek megtelnek békével,
egymás iránt érzett szívszeretetével.
Kár, hogy csak ilyenkor mozdul meg a lélek,
csak ilyenkor zendül ajkunkon az ének.
Ilyenkor látjuk csak a nyomorúságot,
ilyenkor öleljük az egész világot.
Pedig a világnak a legszebb ajándék,
ha van bennünk részvét és jobbító szándék.
Ezért a karácsony sose érjen véget,
egész évben tanulj békét, emberséget.
Legyen áldott az év minden egyes napja.
Fényben fürödjön a Föld minden darabja.
Hidd el nem kell ehhez semmi többet tenni,
tanulj meg mindenkit egyformán szeretni.
Aranyosi Ervin: Karácsonyi vers


Karácsony szent ünnep, és ünnepelni nagyon jó, mert az ünneplés együttlét, feloldódás és rengeteg, rengeteg szeretet!

ÁLDOTT SZENT ÜNNEPET!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Luca napi varázslatok!

LUCA NAPI SZERELMI JÓSLÁS !

“Ha a szeretetben boldog akarok lenni, két dologtól kell megszabadulnom: attól a félelemtől, hogy nem fognak eléggé szeretni, és attól a vágytól, hogy a másikat birtokoljam. Aki ugyanis fél és birtokolni akar, végül mindent elveszít.” – Kurt Tepperwein

December 13. csütörtök – Luca Napja egy mágikus nap!
Szerelmi varázslásra kiválóan alkalmas ez a nap. Ezen a napon Szent Lúciára emlékezünk, aki egy előkelő szicíliai családban nevelkedett. A keresztény hitre tért szép fiatal leány szüzességet fogadott, hogy életét Krisztusnak szentelhesse, majd mártírhalált halt hitéért.
Luca-napon régen tilos volt fonni, sütni, mosni. Nem volt ajánlatos kölcsönadni sem, mert az elkért dolgok boszorkányok kezére kerülhettek. Magyar nyelvterületen „gonosz-járó nap”-nak is tartják, ezen a napon különösen a boszorkányok rontása ellen kell védekezni. Luca széke, Luca-napi búzaültetés, Luca-napi kotyolás és dologtiltás többek között ezek a népszokások és fogalmak élnek a köztudatban. Ezen a napon füstölőt és gyertyát gyújtunk, hogy elűzzük a gonosz  a boszorkányokat.

Ha magadnak varázsolnál ma: arra nagyon figyelj, hogy ne használj piros gyertyát – mert az csak az alsóbbszintű szerelmet vonzaná be Neked, amivel sérülne a lelked – és ezt nagyon jegyzed meg!
Annak, akinek még nincs párja most: Angyal Gyertyamágiával végezhetünk szerelembevonzást a számára!

HA SZERELMI JÓSLÁSRA VÁGYSZ – SZERETETTEL VÁRLAK – NEMCSAK MA, DE A HÉT MINDEN NAPJÁN!

Hogy megtudd, mit tartogat számodra a kapcsolatod. A szerelmi jóslásban az életszámotok mutatja meg, hogy milyen kapcsolatot élhettek meg egymással, a találkozás dátuma is fontos lehet. A tarot elemzés a párod karakterét ábrázolja, a lapok elárulják a kapcsolat jövőjét, és a kedvesed valós érzelmeit, esetlegesen azt is, ha van harmadik személy a kapcsolatban. Áldás, tisztítás – oldás, blokkoldás! – is kérhető. A rontó energiákat megsemmisíthetők – a rontás levehető a kapcsolati oldásban. Az égiek segítenek, ha van közös út – bármi lehetséges…

A kapcsolaterősítő energiáknak a legnagyobb varázslatos hatalmuk van ma – nem babonaság: hagyomány! A lehetőségek olyanok, mint a napfelkelték. Ha túl sokáig vársz, elveszíted őket…
A kapcsolat tisztítás nagy lehetősége: az od-, és éterikus szál harmonizálás – hogy mélyebb és szeretetteljesebb harmóniát élj meg a kedveseddel! A szívcsakraoldó energiákkal segítségedre lehetek ebben. Luca napi szerelmi jóslásra várlak szeretettel – még időben jelentkezhetsz nálam.
Ne töltsd el egyedül az ünnepeket – azt kívánom Neked, hogy Légy Boldog és találd meg a párod még ebben az évben!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek!
Tarot – Sorselemezés- Szerelmi jóslás
Szerelmi kötés törlése – rontáslevétel
Szerelmi angyal mágiák.
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is.

Kapcsolat, bejelentkezéshez: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Spirituális program az év utolsó napjára

SZILVESZTERI JÓSLÁS!

Nézz bele a sorsodba – a teremthető valóságodba!

“A szeretet motivál, a lélekbölcsesség az életem része. Felelősséget vállalok az éltemért. Testem-lelkem-szellemem teljességben van belső valódi énemmel, mentes minden gátló hitrendszertől. A szeretet és a belső béke energiáját árasztom a világra, megértő, együttérző és szeretetteljes vagyok. Csodás létezőként tekintek magamra, akinek jogában áll mindig választani. A határtalan szeretet fényét választom most, a csend békéjében.” – A felelősség mantrája.

A 2019-es év a számmisztikát tekintve 3-as év lesz, asztrológiai szempontjából pedig a Merkúr éve – a kölcsönös kommunikáció, a szövetség, a megoldások keresése és együttműködés éve, aktív életörömmel telítve. A Merkúr a gyakorlatiasság, a bátorság bolygója. Az elkövetkezendő évben számos fontos döntés elé állít bennünket az Élet, néha nagyon gyorsan kell majd választanunk. Mivel a Merkúr az idegrendszert uralja, fontos, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal. Ha kíváncsi vagy, mit hoz a jövő év számodra ez az év, szeretettel ajánlom Neked a sorselemzést. Megtudhatod milyen területeken leszel sikeres, és mire kell nagyon odafigyelned, milyen lesz az egészségi állapotod és rád talál-e majd a szerelem, milyen sorsfordulatra számíthatsz.
Nagyon sok változást hoz ez az év, minden jegynél más és más életterületen.
Ha pozitívak leszünk sok új ismeretséggel gazdagodhatunk, és még a haragos-peres dolgaink is jóra fordulhatnak. Általában sokkal elfogadóbbak lehetünk egymás iránt. A tanulás és a tudás fejlesztése is nagy hangsúlyt kap majd. Többen kötnek majd házasságot is, és gyermekáldásban is bővelkedni fog ez az esztendő!  Ha az elengedéssel nem lesz gondod – az új hamar érkezik. A Jupiter és a Neptunusz is szövetségben lesz egymással – sokakban felébred az ezotéria iránti vágy, spirituálisabbá válnak, mély szellemi és lelki átalakulásban.

SZILVESZTERI TAROT JÓSLÁS – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS!

Szilveszter napján egy különleges programra invitállak, ahol beleláthatsz a jövődbe.
A program része: TAROT – A személyes év lehetőségei: egészség – anyagiak – szerelem, kapcsolatok – válaszutak. Számmisztika – Párkapcsolat elemzéssel. Egy kis asztrológia, egy csipetnyi számmisztika, és a mindenre rávilágító tarot a másfél órás program része – belenézhetsz a jövődbe! Ajándékba: csakra-aura harmonizálás – energetikai szint emelés –  Angyal jóslás!
A tarot azt mutatja meg Neked, hogy a 2019-as évben mi fog történni a terveid szerint, ha továbbra is úgy gondolkozol, cselekszel, akkor mi vár rád. Ha nem tetszik, ami kijött, azon lehet változtatni. A kártya mindig a pillanatnyilag megmutatkozó jövőt mutatja. A jövő azonban képlékeny, nincs kőbe vésve. Ha nagyon nem tetszik, amit látsz, szerencsésen változtathatsz! A külső körülményeknek hatalmas ereje van, de neked még hatalmasabb. Gondolataiddal, érzéseiddel és hiteddel átírhatod a jövendődet. Sorsteremtő hatalmad van. Ahogy te változol, változik minden. Varázsold át az Életedet! A tanácsadásra mától lehet jelentkezni.

VÁLTOZZ ÉS A JÖVŐD IS VÁLTOZNI FOG!

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Kapcsolat: 06202782612
Skyepon és messengeren is elérhető vagyok
A szilveszteri jóslásra időpontot foglalni már most lehet: délelőtt 10-től este 20-ig leszek elérhető aznap.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Újhold a tüzes Nyilasban.

2018. december 7. 9 óra 22 perckor érkezik az idei utolsó újhold. A mostani újhold új nézőpontok keresésére motivál. Az időszak kulcsszavai: Bölcsesség, intuíció, gyógyulás.

Mars Neptunusz együttállásban leszünk. Igen, erős, nagy energiák hatnak – akarat és lelkiség együtt összefoghat. A fontos döntéseket azonban most jobb elhalasztani és a közlekedésben is fokozottabban figyeljetek, de előfordulhatnak apróbb félreértések is, aminek esetlegesen súlyos következményei lehetnek.


Gyógyulást és tisztulást is hoz ez az Újhold nekünk.
A pénteki újholdban nagy erővel hatnak az imák, a gyógyítás és a mágiák is majd!  Meditációkkal kapcsolatba léphetünk most a felsőbb hatalmakkal. Ha elmélyülsz, spirituális útmutatást kaphatsz. Tértisztításra is kitűnő időszak. Oldásnak is nagy ideje lesz a napokban – a korlátozó mintákat végre felejtsd el, írd felül a negatív blokkokat. Oldással, blokkoldással fordulhatsz hozzám bizalommal.

Tégy egy lépést a célod megvalósítása felé!
Engedj el minden fejlődésedet akadályozó körülményt, hogy megnyílhass a jobb emberi kapcsolatok felé. Aki most indul a spirituális úton igen nagy erőt kap, szinte egy lökést  valódi  küldetése felé. Egyesek életében kihívás is érkezhet, ami pozitívan fejlődni segíthet. Légy ösztönös és bátor cselekvő – előre haladni csak erős akarattal lehet.


Az Időkapuban Hahazjah őrangyal áll.
A vénuszi Fejedelemségek karának angyala, jupiteri energiákat ural. A bölcsesség energiájával ajándékozza meg a hozzá fordulókat. “Hahazjah kérlek segíts, hogy hadd teremtsek harmóniát magamban, mert ez elengedhetetlen kötelességeim elvégzéséhez, amely nem más, minthogy erkölcsi és anyagi sikerem révén önmagamnak és másoknak is hasznára legyek.” Hahazjah a végtelen jóság hordozója, segít a gyógyulásban is. Pártfogoltja gondviselő lénnyé válhat.

Idén még a december 7. és december 16. közötti időszakban nagy erővel érdemes kérni a szerelem harmonizálást már meglévő kapcsolatokban. A megerősítő behangolásra bejelentkezni telefonon lehet.

Újhold varázslásra a sötétedési időszak a legalkalmasabb, amikor jó erős a Hold fénye, ereje és rezgése – ilyenkor az angyalmágiák is százszoros erővel hatnak. De remekül működik ezen a napon mindenféle jóslás, spirituális beavatás.

Szeretet áldás legyen veletek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot- Útmutatás- Sorselemzés.
Energetikai tisztítások: oldás,blokkoldás.
Kapcsolat: 06202782612
Skyepon és messengeren is elérhető vagyok.

SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK- ASAJAH STÚDIÓ


Adventi erények – erősítsd a hitedet!

“Ha sötétbe kerülsz, vigasztalan sötétbe, és nem látsz már semmiféle kiutat, gyújts fényt önmagadban!” – Müller Péter

Adventi kísértések. Advent négy hetében négyféle kísértés éri az embert, és ezekkel szemben négyféle morális képességet kell megerősítenie magában: Igazságosság, Bátorság, Mértékletesség, Bölcsesség. Az advent négy hetében ezt a négy erényt fejleszthetjük ki magunkban, ellenállva a kísértésnek.

A próbák ideje. A karácsonyig tartó időszak a belső megpróbáltatások ideje, fogy a fény és növekednek a sötétség erői. Ez az ellenerők által való megkísértés ideje! Advent négy hetében négyféle kísértés éri az embert, és ezekkel szemben négyféle morális képességet kell megerősítenie önmagában. Az első héten – életünkbe és belső világunkba fizikai szintű kihívások érkeznek. A próbatételekkel meg akarnak téveszteni bennünket, hogy megrontsák az ember és a világ helyes viszonyát. Az ellenőrök különösen nagy erővel igyekeznek az emberekhez férkőzni – el szeretnének bennünket távolítani hitünktől, isteni eredetünktől. Meg kell tehát erősíteni erkölcsi-szellemi erőinket! A pozitív oldalát nézve a dolognak: ez az időszak ugyanakkor óriási lehetőség az előrelépésre és a fejlődésre is.

Advent első hete – Igazságosság. A kísértés igen erős lesz! Ne engedd, hogy lehúzzanak, tarts ki végig a hited mellett, lásd tisztán a sorsodat, csakis a megérzéseidre hallgass. Tudni fogod hogy mi az igaz számodra, és fogadd el azt, hogy a világ ‘másmilyen’ is lehet… Zárj le minden olyan kapcsolatot, ami nem emeli a lelkedet. Tudatosan élve kezeld most is a helyzeteket, belső fényed világítsa meg az utat neked. Minden belső nehézség, egy út a fejlődéshez, egy karmaoldás, egy tanulás – a spirituális emberré válás lehetősége is egyben.

Kifejleszthetjük tehát ezen a héten az igazságosság tiszta erényét. Erősítsük meg hitünket a mindenható gondoskodásban.

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – tanácsadás – energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612

VARÁZSLATOS FÉNYKAPU NYÍLIK!

Van amikor nehezen érkezik meg valaki, valami az életedbe… mert még tanulni kell valamit, vagy még le kell zárni valamit hozzá. Néha hosszú az út, de be kell várni az időt. Sürgetni nem lehet semmit. A várakozás ideje a fejlődés ideje. Ha le tudod zárni a múltad kísértését, ha el tudod engedni a nem hozzá méltót, akkor lesz ideje az újnak! Minden új először belül születik meg, a megújulni vágyás belső lépés. S ha már te kész vagy az újra, akkor újat is teremthetsz.

A hétvége varázslatos időt hoz nekünk – ebben segítenek az égiek. A Vénusz,  a Mars és az Uránusz is erős pozitív energiát ad számunkra, hogy átvarázsoljuk életünket. A harmónia,  az erő és a változtatás erejével.  Cselekvő energiákkal, tettekkel kezdjünk hozzá, vidám-örömben. Az új érkezik: új életmód, új elgondolások, új hozzáállás – de csak akkor, ha van elég merszed belevágni. Az új néha félelmet gerjeszt, ne higgy neki – csak lelassítani próbálna. Csupán ösztönösen kapaszkodsz a régihez, de  semmit sem tud már adni hozzád. Megújulni fejlődés, ez az életünk sorsa. Kezdj hozzá megváltoztatni a jövődet. Kapcsolat tisztításnak is ideje lesz – a kommunikációs részét bevállalhatod. Szebbet, jobbat teremthetsz, ha érzelmeidet felvállalod. Csodás üzenetálmokat is hozhat az éj, figyelmed legyen rajta. Az álomnaplót is készítheted, ha elfejtenéd reggelre virradva.
A Nap Plútó rezgése tetterőt ad a lelkednek, a benned levő szeretet ereje bármire képes. Engedd, hogy hasson rajtad keresztül és a sorsátalakító munkát ne halaszd el. Az idő most van, az idő itt van!

 

852 Hz. Feltétel nélküli szeretet. Ezen frekvencia a lélek ébredésében segít hallgatásával, meditációban a spiritualitás eredeteddel, őseszenciáddal tudsz összehangolódni. „Lélektuning” csodát művel a személyes jólétedben, mert a feltételnélküli szeretet frekvenciájára hangol és segít összhangba élned a rendeltetéseddel.

Vasárnap November 11-el egy csodás Energiakapu nyílik meg. Aktiválhatod a terveidet és az elképzeléseidet a jövőre vonatkozóan. Vizualizáld azt,  amit el szeretnél éri, az Univerzum  ebben segítségedre lesz.  Ahogyan érik benned az erő, meg is kapod az új lehetőségeket. A tökéletes mágikus időszak: 2018 11.11 délelőtt 11 és este 23 óra között lesz. Teremtésedet ki is mondhatod, érzéseiddel nyugtázhatod. Majd vágyadat az áldásos lehetőségek felé terelve, kérd meg a manifesztálásra Uriel Arkangyalt, hogy azt a fizikai valóságban meg is teremthesd. Ha elakadnál energetikai tisztítással, rezgésszint emeléssel, és a misztikus Sors tarottal segítségedre lehetek, ha felkeresel. Mindenben támogatnak az égiek – áldásos energiák vannak jelen –  ha újba kezdenél, most fogj hozzá!

Csodás hangulatú, varázslatos hétvégét kívánok szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés- Szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások
Tértisztítás
Kapcsolat: 06202782612

Napi üzenet: Az élet szép, tele van csodákkal!

Emlékezz: a meghívás az örömre szólt!

“Mennyi minden van az életünkben, amely tökéletesen rendben van, és figyelemre sem méltatjuk, mert mindig csak arra a kevésre figyelünk, amely éppen nincs egészen rendben.” – Kurt Tepperwein

Csak teszed a dolgodat – gondolkodni sincs időd… pörög az élet, kitölti az időt. Gondolj arra sokat, ami szép. Amit elértél… ami a tiéd. Adj egy fél órát magadnak naponta és rakd helyre a gondolataidat. Törődj azzal aki valóban vagy! A benned lévő szeretet a te békéd, az örömöd… és tégy róla, hogy egyre többet mosolyogj! Az egész életed a tiéd! Azért vagy mert ezt kívántad. Rajtad áll, hogy hogyan teljesedsz. Mindig forog a kerék… a rossz után mindig a jó jön; egymást váltják a napok. Olyan nincs, hogy nem történik semmi – a színfalak mögött zajlanak a dolgok. A fásult, reményvesztettség a legnagyobb bánat, rázd fel magad és higgy abban, hogy jobb lesz majd a holnap. Minden komoly elhatározás egy új lépés, nyitás a reményteljes helyzetek felé. Találd meg a helyed a világban és szeretni fogod a világod. Hálával gondolj minden új napra, mert ajándék minden óra, amit itt tölthetünk el. A környezet mindig a belsőnk tükre… Ha több szeretetre vágysz, adj többet magadból. A boldogság létállapot –  ‘kiáradásban’ légy – hozd jókedvre magad! Amikor a szemed ragyog, akkor valamit nagyon jól csináltál…

Tégy valamit olyat, minden nap, ami boldogsággal tölthet el. És szeress élni, élvezd az életed! Kívánom, hogy a bánat messze lekerüljön, áldásban és örömlétben élj!

 

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta