ZENÉK, FILMEK kategória bejegyzései

Har Haray Hari Wahe Guru Mantra

A Jó szerencse és a kreativitás mantrája:

Har Haray Hari Wahe Guru  a kreativitás mantrája. Sőt, nemcsak a kreativitásban, de a bőségben, a jó szerencsében is nagy szerepet játszik, hiszen a bőség valójában a kreatív teremtés hozadéka. Ez a mantra így abban tud segíteni, hogy beindítsa a kreatív folyamatok áramlását bennünk. Ha a szerencsés napok áldásában akarunk részesülni, akkor érdemes naponta 11 percig a Har Haray Hari Wahe Guru mantrát zengetnünk. Ez természetesen nemcsak a művészeknek, a zenészeknek, és a kreatív tevékenységet űző emberek fontos, hanem mindenkinek, hiszen a kreativitás mindannyiunké!
Nem véletlenül köthető szorosan a második csakrához. A csakrák a bennünk lévő energiaközpontok, és működésük jelentős hatást gyakorol életünkre. Mivel a kreativitás szorosan kapcsolódik a második csakrához, a kreatív erők így valójában mindannyiunkban bennünk élnek, a kérdés csak az, hogy megfelelően áramlanak-e? Biztos megtapasztaltad már, milyen az, amikor inspirált vagy! Csak úgy áramlanak a kreatív gondolatok, ötletek, az élet megváltó tervek! Ilyenkor azt érezheted, hogy sokkal nyitottabb az elméd, laza figyelemben létezel. Nem akarsz szabályokat és határokat felállítani, csak szabadon áramolsz, mint egy vízzel teli, áradó folyó.
Vannak napok, amikor azonban megakadva érzed magad. A művészek alkotói válságnak, mások egyszerűen fásultságnak vagy kedvetlenségnek titulálják. Ilyenkor nemcsak energiahiány jellemezhet, de az unalom is eluralkodhat rajtad. Olyan vagy, mint az apadó folyó, ami már bizony epekedve várja a következő nagy esőzést…
Ez a mantra abban tud segíteni, hogy életre keltse benned a kreativitás áradó folyamát, hogy áttörje a kreativitásodon lévő blokkokat és felélessze az eddig benned szunnyadó kreatív képességek tárházát. A mantra jelentése: A teremtő minden aspektusa a boldogság maga A Har Haray Hari Wahe Guru mantra 4 szakaszra tagolódik és a kreatív tevékenység ciklusait szimbolizálja. A mantrában három minőségben jelenik meg a „Har” kifejezés, mint a mag, az áramlás és a beteljesülés. A „Har” így az első szakaszban a Végtelen Kreatív Lehetőség magja. A Haray a Kreatív Erő áramlására, a “Hari” a Kreatív Erő megteremtésére utal. A “Waheguru” e folyamat szépségének öröme és csodája. Így használja ez a mantra azt a kreativitásból fakadó elsődleges erőt (Shakti erő), ami segít megszabadulni a kellemetlen élethelyzetektől és megnyitja az utat a saját kreatív energiáink áramlásának.

A belső kör

A te tudatod kifelé irányul – ez tény, ez nem hit kérdése. Amikor egy tárgyat nézel, tudatod a tárgy felé áramlik. Mondjuk, engem nézel. Ekkor megfeledkezel önmagadról, figyelmed énrám összpontosul. Energiád felém áramlik, tekinteted rám szegeződik. Ez extroverzió, kifelé fordulás. Gyönyörködve nézel egy virágot, figyelmed a virágra összpontosul. Megfeledkezel önmagadról, figyelmedet leköti a virág szépsége. Ezt ismerjük – hiszen minden pillanatban ez történik. Egy csinos nő megy el melletted, és az energiád egyszerre a nyomába ered. Ismerjük a fénynek ezt a kifelé áradását. De ez csak a történet fele. Valahányszor a fény kiárad, te a háttérbe szorulsz, megfeledkezel önmagadról. A fénynek vissza kell áradnia, hogy egyszerre, egyidejűleg lehess alany és tárgy – hogy láthasd önmagad. Ebből nő ki az önismeret.
Mi hozzászoktunk ahhoz, hogy csak így félig-meddig élünk – félig elevenen, félig holtan. Ez a helyzet. A fény apránként kisugárzik, és sohasem tér vissza. Egyre üresebb leszel, mind jobban kiégsz. Egy fekete lyukká válsz. A taoista tapasztalat szerint ez az energia, melyet kifelé áramoltatsz, mindinkább kikristályosodhat, és nem megy veszendőbe, ha elsajátítod visszafordításának titkos tudományát. Ez lehetséges; ebből áll az összes koncentrációs technika tudománya.

Próbálj ki egy kis kísérletet: Állj a tükör elé a fürdőszobában, és először nézd magad a tükörben: te nézel és figyelmed tárgya a tükörképed. Azután változtass a helyzeten, az egész folyamatot fordítsd meg. Kezdd azt érezni, hogy te vagy a tükörkép és a tükörkép néz téged. A helyzet hirtelen megváltozik; roppant energia kezd áramolni feléd. Először talán félelmetes lesz, mert még sosem csináltad, nem tudtad, hogy ilyesmi létezik; őrültségnek tűnik az egész. Talán megborzongsz, egész tested remegni kezd, vagy kicsúszik a talaj a lábad alól, mert eleddig minden támpontodat a kifelé fordulás jelentette. A befelé fordulást fokról fokra lehet elérni. De a kör bezárul. Ha mindezt néhány napig csinálod, meg fogsz lepődni, mennyivel élénkebbnek érzed magad egész nap. Elég néhány percet a tükör előtt állva töltened és hagynod, hogy az energia visszaáramoljon hozzád, hogy a kör bezárulhasson – és amikor a kör bezárult, mélységes csönd támad. A csonka kör nyugtalanságot eredményez, a teljes kör pedig nyugalmat. A középpontba juttat, és amikor a középpontban vagy, összeszedett vagy, akkor van erőd. Az erő a tiéd. – Osho:Tükör meditáció

Szeretettel ajánlom Nektek, Osho Dinamíc meditációját – igazán inspiráló, eredeti zengése mindenkit felráz:

 

Mielőtt megismertelek


A szerelem gyakran ott talál ránk, ahol a legkevésbé sem számítunk rá. Néha pedig olyan helyekre juttat el bennünket, amiről sosem gondoltuk volna, hogy valaha látni fogjuk.
Louisa “Lou” Clark (Clarke) egy különös házban él Anglia egyik vidéki részén. A 26 éves nőt mindenki kreatív különcnek ismeri, aki nem igazán tud mit kezdeni az életével és egyik állástól a másikig tengődik, hogy összetartó családját kisegítse.
Bár jellemzően optimista természet, hatalmas próbatétel elé állítja az élet, amikor elvállalja a legújabb munkáját. A helyi “kastélyban” kell gondját viselnie egy fiatal, gazdag bankárnak, Will Traynornek (Claflin) aki két évvel korábban egy baleset következtében kerekes székbe kényszerült és akinek az élete egy szempillantás alatt megváltozott. A régebben kalandvágyó Will mára fásult cinikus emberré változott, aki már csaknem feladta a küzdelmet. Azonban Lou elhatározza, megmutatja neki, hogy miért érdemes élni. Egy sor közös kalandra indulnak és végül Lou és Will is azt veszi észre, hogy többet kaptak, mint amire számítottak, ahogy az életük – és a szívük – nem várt módon változik meg.

https://videa.hu/videok/film-animacio/mielott-megismertelek-2016-drama-film-romantikus-ls04dAXtb5BV3TxG

A Da-vinci kód

A neves amerikai tudós, Robert Langdon (Tom Hanks) éppen Párizsban tartózkodik, amikor megölik a Louvre egyik kurátorát. A rendőrség abban bízik, hogy Langdon segíthet megfejteni a rejtélyt. A tudós azonban szakértőből hamarosan gyanúsított lesz, és kénytelen együtt menekülni az áldozat kiismerhetetlen unokájával, Sophie-val (Audrey Tautou). Nemsokára rájönnek, hogy két titkos egyházi társaság, a Sion testvérei és az Opus Dei évszázadok óta tartó harcába keveredtek bele.
https://videa.hu/videok/film-animacio/a-da-vinci-kod-2006-A92HWVzAGm1bwia0?fbclid=IwAR33p891ALzomC5GlaAfDc2jgQqISurqAWV5E4sKNwc7-vfzFgbARvRkV7E

Ismerd meg, érintsd meg az őrangyalod misztikus energiáját!

Mindenkinek van őrangyala, de ha nem hívod, nem kéred,  nem avatkozik be az életedbe, tiszteli a szabad akaratodat. Ha szeretnél vele kommunikálni rajtad áll – hívnod lehet, és imaginálni.

„Soha nem vagyunk annyira elveszve, hogy az Angyalaink ne találnának ránk.”


Egy olyan különleges angyal konzultációra várlak, hogy megtudhatod a saját őrangyalod misztikus ó-indiai nevét, az arkangyaloddal is megismerkedhetsz – megérintheted csodás rezgését és megtanulhatod, elsajátíthatod az arkangyalod,  illetve a védőangyal lehívását. Beavatlak abba is, hogyan végezheted el a szertartást, és hogyan beszélgetsz velük. Milyen időben és milyen lehetőségekkel, hogyan, s miként a legcélszerűbb megtenni mindezt.
Valamint a saját egyedi, egyéni problémáidnak megfelelően – elárul neked azt is, hogy melyik arkangyal, vagy atlantiszi angyal hogyan tud neked segíteni. Az imákat, a lehívásokat, az idézéseket is elsajátíthatod.
És nem utolsó sorban megismerheted a  mindennapi feladataidban sokat segítő boldogságangyalod és bőségangyalod nevét – akik megidézésével erősebb tudatállapotba, emelkedett rezgésszintre, magasabb önbizalomra tehetsz szert. Mindezeket begyakorolhatod nálam, és pozitívan alkalmazhatod majd a mindennapokban.

Majd pedig ismertetem veled az angyalod kristályait, amit inkorponáláskor a bal kezedben tartva használhatsz, illetve ékszerásványként hordhatsz. Beszélünk majd a kristályok töltéséről és tisztításáról is. A Te saját személyes angyaltanfolyamodon vehetsz részt – ahol a rezgésszinted angyali rezgésre felemelkedhet.
Ajándékba küldöm ezt a csodás zenét:  Mennyi szférák
https://www.youtube.com/watch?v=f28K4Dn8Eus&list=RDf28K4Dn8Eus&start_radio=1&t=0

Szeretettel várom azokat a Hölgyeket, akik igennel válaszolnak az őrangyaluk hívására!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák – Angyalkonzultációk – Angyal jóslás – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Emlékek őre

Egy tökéletes jövőben, ahol nincs háború, fájdalom, szenvedés, az ifjú Jonas is megkapja életre szóló feladatát a vének tanácsától. A mentorával töltött idő alatt azonban ráébred, hogy mekkora árat kell fizetnie mindenkinek ezért a színtelen békéért. Az emlékek ifjú őre letér a kijelölt ösvényről és a szabályokat felrúgva azt teszi, amiről azt gondolja, hogy helyes. https://videa.hu/videok/film-animacio/az-emlekek-ore-2014-sci-fi-science-fiction-4rhf8hnVLOXmzx6d

Üdvözítő Utak

Két új tanárnő, Rochel és Nasira kezdi meg az első évét az egyik brooklyni általános iskolában. Az egyik ortodox zsidó, a másik pedig muszlim. A vallási különbözőségük ellenére a két nő hamarosan összebarátkozik egymással. Kiderül, hogy sorsuk nagyon is hasonló, ugyanazok a hétköznapi gondok, problémák foglalkoztatják őket. Leginkább az, hogy a hagyományok szellemében mindkettőjüknek a szüleik által kijelölt férfihez kell feleségül menniük.

 

 

Ébren álmodó

Ki ne ábrándozott volna már arról, hogy kettős életet éljen? De míg mi csupán ábrándozunk róla, addig Marie Willis (Demi Moore) számára ez mindennapos valóság. Gondos családanya, aki egy festői szépségű francia falucskában neveli két elbűvölő kislányát, ugyanakkor ő Marty is, egy híres New York-i könyvkiadó energikus, talpraesett ügynöke. Mindketten tudnak a másik létezéséről, mivel ha Marie elalszik, akkor Martyként ébred fel és fordítva. A két merőben ellentétes szerep egész jól megfér egymással egészen addig, amíg közbe nem lép a szerelem. Marie beleszeret Williambe (Stellan Skarsgard), Marty pedig Aaronba. Ahogy a két kapcsolat egyre komolyabb lesz, úgy csúszik ki Marie és Marty lába alól a talaj. Vajon melyikük világa az igazi? El lehet-e egyáltalán élesen választani egymástól az álmot és a valóságot? És ha el is lehet, melyikre vágyunk igazán?

https://videa.hu/videok/film-animacio/ebren-almodo-teljes-film-2000-alain-berliner-demi-moore-N3UYaCIaXJL1_DbIi?fbclid=IwAR2G8d3zsB8S2HBoLUe12CJS_wUVAobGl-eKEjKfsfPT5LxQeUPNp6QylYs

A lelki ébredés rezgése – 852Hz

A 852Hz: A Homlokcsakrát (harmadik szem) harmonizálja, a feltételnélküli szeretetre inspirálva.
Spirituális eredetünk, rendeltetésünk, Istennel való kapcsolatunk segítése. Megnyitja az embert a spirituális tapasztalatok befogadására. Fontos, hogy lehetőleg akkor hallgassuk a frekvenciákat, amikor senki sem zavar meg. Fókuszáljunk közben a hangokra, hagyjuk, hogy vezessenek. A legjobb hatás elérése érdekében legalább hat héten keresztül napi 15 percet szükséges az egyes frekvenciákat hallgatni.

Ez a rezgés a te szeretetteljes spiritualitásod ébredésében segít. A lelki ébredés folyamatában levők számára nagy segítség ez a fajta rezgés, különösen meditatív állapotban hallgatva. A 852Hz rezgés, mint lélektuning, valójában csodákat művel a személyes jólétedben.
Hallgasd sztereóban  ezeket a csodás gyógyító rezgéseket – azt válaszd, amelyik a legjobban tetszik Neked!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Hét élet

Hét élet /Seven Pounds/ amerikai filmdráma, 123 perc, 2008.
16 éven aluliak számára nem ajánlott! Gabriele Muccino felkavaró történetében valaki úgy akar megszabadulni az őt nyomasztó titoktól, hogy teljesen megváltoztatja hét idegen ember életét. Jól kitervelt minden, csak arra nem számít, hogy beleszeret az egyikbe a hét kiválasztott közül. A Hét élet egy izgalmakkal teli, rendhagyó love story, amely provokatív kérdéseket tesz fel életről és halálról, szerelemről és barátságról…

https://videa.hu/videok/film-animacio/het-elet-drama-gEZLgi4VU6Mi8Ubx