ZENÉK, FILMEK kategória bejegyzései

A koronacsakra frekvenciája

963 Hz – ÁTALAKULÁS – Korona csakra
Tobozmirigy aktiváló frekvenciája. Ezen frekvencia hallgatása, aktiválja a két agyfélteke között elhelyezkedő tobozmirigyet, mely a “harmadik szem” biológiai szerve és a multidimenziónális érzékelés központja. Minden hz-rezgést programszerűen használj – hallgasd két hétig fekve, meditációs pózban, csukott szemmel. Így érheted el a kellő hatást. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Oroszlán


IGAZ TÖRTÉNET ALAPJÁN – Az ötéves Saroo egyszer csak arra ébred, hogy rossz vonattal utazik egyes egyedül, és egyre távolabb kerül észak-indiai otthonától. Sokféle megpróbáltatást túlél, míg sorsa jobbra fordul: örökbe fogadja egy pár Ausztráliában. 25 évvel később, immáron felnőttként útra kel, hogy megtalálja elveszett családját…
https://videa.hu/videok/film-animacio/oroszlan-hd-2016-allat-cOvkWpHTcC6T7GAA?fbclid=IwAR0RETHoLmXgmig_NKmjneprLy-FNVUJ6AHQ1uaGGpKhAwBsVtCLip_GJZk

Kedves John


John Tyree (Channing Tatum) halkszavú, jóképű hivatásos katona az amerikai különleges alakulatnál, aki eltávon van Dél-Karolinában magányos édesapjánál látogatóba. Savannah Curtis (Amanda Seyfried) gyönyörű, idealista főiskolás lány egy jómódú családból, aki a tavaszi szünetét tölti otthon. Egy véletlen tengerparti találkozásnak köszönhetően halálosan egymásba szeretnek. Életük addigi legboldogabb két hetét töltik együtt és a szerelmes boldogság, úgy tűnik, mindörökre eggyé kovácsolja őket.

https://videa.hu/videok/film-animacio/kedves-john-dear-2010-105-perc-amerik-nh85qPASI3HeNIGy?fbclid=IwAR0lXCbUBxXc2_PrOnBhUwpJMgqxmiit4II-Sm4P_8dQxelIo-uLUs1OLqg

A Mahatma energia

A Mahatma energia az egyik legmagasabb energia, amelyet az emberek hasznosíthatnak, felerősítve, megtámogatva a felemelkedéshez vezető utat, a saját felemelkedésüket, fejlődésüket, lelki ébredésüket.
Ez az energia közvetlen összeköttetés köztünk és Isten között, amely Fényhidat épít ki az Isten Tudatosság minden szintjén.
Egy nagyon erőteljes gyógyító energia, más néven a szintézis avatárja, amely nagy mértékben elősegíti utunkat a spirituális felemelkedésben.
Minél több ember fér hozzá, ehhez az energiához, annál emelkedettebbé válik a Föld rezgése, és annál gyorsabban emelkedik a világtudat.

A Mahatma Energia aranyfehér színű, ibolyával, mely nagyon finom és magas frekvenciájú, és amikor hívjuk, akkor fizikai, érzelmi, mentális és spirituális testünkön keresztül áramlik át auránkon keresztül, onnan a Földbe.
Ennek az energiának a felhasználása a leghatékonyabb módja a mirigyeink kiegyensúlyozásának és újbóli feltöltésének.

Töltsd fel minden sejtedet ezzel a csodás fényenergiával. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Az ember, aki ismerte a végtelent


Srinivasa Ramanujan szegényként nőtt fel Madrasban, Indiában. A 26 éves férfi rendkívül könnyen képes megoldani matematikai problémákat, olyanokat is, amik a kor nagy matematikusainak is kemény fejtörtést okoznának. Indiában viszont nem képes ezt a tehetségét kamatoztatni. Sir Francis Spring azonban meglátja benne a potenciált, ezért G. H. Hardy-hoz irányítja, aki a Cambridge egyetemen tanít. Ramanujan Angliába utazik, hogy valóra váltsa álmait…
https://filminvazio.hu/videa-film/az-ember-aki-ismerte-a-vegtelent/?fbclid=IwAR3cP0F0vYTJoWtU43F6GmM6VnZOLByXhWc-NcbRdOVy9gdL0lmyJIcpbFs

A mágikus dal

A Mein Studentenmädchen varázsdal négy mágikus képessége

Az 1. Mágikus képesség: száműz minden riadalmat, vagyis megnyugtatja a pácienst, bár nem szünteti meg az ÉBK biológiai konfliktusaktivitását (mint a várandósság alatti sejtszaporulat/carcinostasis). A dal hallgatásának idejére félreállítja a pánikot.

A 2. Mágikus képesség: a hallgatás ideje alatt megakadályozza, hogy lelkünkben konfliktusrecidívák keletkezzenek. Az összes ÉBK biológiai lefolyását optimalizálja.
Létezik azonban egy kivétel: az optikai vagy a vizuális recidíva. Ezt a Mein Studentenmädchen megakadályozni nem képes, de amennyiben az ÉBK nagyagykérgi, úgy azt le tudja transzformálni. (l. 4. Mágikus képesség)

A 3. Mágikus képesség: megállítja a konfliktusaktív fázisban lévő rákot, anélkül, hogy azt megoldaná a páciens – a hiányzó láncszem.
Mindez az ÉBK biológiai konfliktus-aktivitásának megszüntetése nélkül történik, ám a rák növekedése megáll! Csakúgy, mint a sejtszaporulat/carcinostasis a várandósság alatt.
Nem állítom, hogy a Mein Studentenmädchen a rákot “eltünteti”, de, ahogy említettem, megállítja azt! A dal hallgatásával nem észlelhető további tumornövekedés, valamint az osteolysis, a nekrózis és az ulcera (fekélyesedés) növekedését is megfékezi.

A 4. Mágikus képesség: Letranszformál minden aktív nagyagykérgi és más birtokzónás konfliktust. A birtokzónás pszichózisok a dal hallgatásának ideje alatt letranszformálódnak “konstellációkká”. (Ezeket “kis megoldásoknak” hívjuk.) Ezáltal a páciens már nem lesz paranoid. Mert manapság az ún. “normális emberek” 95%-a amúgy is konstellált.

Amennyiben a Mein Studentenmädchen dalt éjszaka (végtelenített ismétléssel) hallgatjuk, nem fordulhat elő konfliktus-recidíva (álmunkban) a lelkünkben, nappal azonban előjöhet (= nappali konfliktus-recidíva). Ha teljesen biztosra szeretnénk menni, akkor érdemes éjjel-nappal hallgatni a dalt.
Az eredeti cikket és dalt itt találod:
https://germangyogytudomany.hu/german-ismeretek/a-gyogyito-dal/?fbclid=IwAR2dQ4EkX2RCJdzHs1FNXuEHG1tAZveeku2NVtoB3pFM7FQwvsTxV_1ys4

Ismerek olyat, aki a dal rendszeres hallgatása után megtalálta a lélektársát… Dallama elvarázsol –  ha kedvet érzel rá, hallgasd. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Filmajánlatok a vasárnapi mozihoz!


Egy asszony nem adja fel I. rész:
https://www.youtube.com/watch?v=SMSFyfY2OK4

Egy asszony nem adja fel II. rész:
https://www.youtube.com/watch?v=PVh13ijcV-I

Érkezés:
https://filminvazio.hu/videa-film/erkezes

/?fbclid=IwAR3gE0zn6SnPAaYTh22nPheCM6BjtBSwbdSThnr8hwHZjjUkXGdDbpT3VFU

Ízek, imák, szerelmek:
https://videa.hu/videok/film-animacio/izek-imak-szerelmek-2010.-JWJH1SQgYI8dVHqW

Kellemes időtöltést,  jó szórakozást! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

A hétvégi rezgésemeléshez

A 432 Hz frekvencia egy alternatív konfiguráció, amely összhangban áll az Univerzum harmóniájával.

Két frekvenciának van pozitív hatása az emberi elmére. Ezek a 432 Hz és az 528 Hz. Minden frekvencia eltérő funkcióval és jellemzővel rendelkezik:

  • 396 Hz – megszabadít a bűntudattól és a félelemtől.
  • 417 Hz – törli a traumatikus tapasztalatokat és megkönnyíti a változtatást.
  • 440 Hz – nincs összhangban az emberi testtel és káros lehet. A természetben sehol nem található meg, és tönkreteheti a kreativitás szintjét.
  • 528 Hz – a Föld természetes frekvenciája néven helyrehozza a DNS-t, és gyönyörű átalakulásokat eredményezhet az életben. Ez rezonál az emberi testtel és a természettel.
  • 639 Hz – javítja és erősíti a másokkal való kapcsolatokat.
  • 741 Hz – biztosítja az önkifejezés erejét, tisztítja a toxinok a sejtek szintjén.
  • 852 Hz – segít felébreszteni az intuíciót.

A megfelelő frekvencia lehetővé teszi számunkra, hogy jobb dolgokat vonzzunk be az életünkbe, és hozzájárul a pozitív érzelmek stimulálásához. A tisztító-emelő zenéket érdemes fekve, meditációs pózban, csukott szemmel, ellazult állapotban hallgatni – a kiválasztott rezgést legalább két hétig érdemes behangolni. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Emberfeletti

Tudatunk természetfeletti képességei. A több díjat is nyert ‘Emberfeletti – A láthatóvá tett láthatatlan’ (‘Superhuman – The Invisible Made Visible’) című dokumentumfilm, természetfeletti képességeket elsajátító hétköznapi emberek tapasztalatain és támadhatatlan bizonyítékokon keresztül cáfolja meg a fősodratú tudomány állításait; a tudatkutatás mindannyiunk számára, mindennapokban alkalmazható legújabb eredményeit mutatja be. A filmrendező médium és tisztánlátó is, így nagy mennyiségű saját tapasztalata van a tudatosság és az érzékszerveken túli érzékelés területén. Egyetemi tudósokkal és tudatkutatókkal kézzelfogható és mérhető(!!!) bizonyítékokat ad ezekre a látszólag csodás jelenségekre, melyeket mindnyájan hasznosíthatunk.