ZENÉK, FILMEK kategória bejegyzései

Szamszára

Tashi az ifjú láma, befejezte hároméves magányos meditációját egy eldugott remetelakban. Egykori kolostorába visszatérve Tashiban felébrednek a szexuális ösztönök, s ez megkérdőjelezi kolostori életének spirituális értékeit. Úgy érzi, meg kell tapasztalnia a világi létet ahhoz, hogy majd lemondhasson róla, ezért otthagyja a kolostort, és feleségül veszi a gyönyörű Pemát, akit egy szüreti áldásosztás során ismert meg.
Bár boldogan él feleségével és újszülött fiával, Tashi nincs felkészülve a mindennapi élet olyan velejáróira, mint az emberi irigység, a könyörtelen üzleti háborúskodások, valamint az aratáskor feltámadó vonzalma egy parasztlány iránt.
Mindez szellemi útjának újraértékelésére kényszeríti.
Ez az első játékfilm, amelyet elejétől a végéig a fenséges Himalájában, a rejtőzködő indiai Ladakhban forgattak, ahol a föld 8.000 méter magasan találkozik az égbolttal. A zord éghajlati viszonyok, s a politikailag érzékeny és elérhetetlen helyszín miatt nem könnyű megközelíteni ezt a vidéket, s miközben sasok keringenek a magasban, a parasztok túlnyomórészt buddhista közösségei, a szerzetesek és a remeték a világtól elzárva élik mindennapi életüket.

A parkoló


A pesti bérházak rengetegében, egy üres foghíjtelken áll a Parkoló. A Parkoló ura Légiós, aki egy sajátos kis birodalmat hozott létre a tűzfalak tövében. Télen-nyáron itt él a lakókocsijában, és csak egyetlen cél vezérli: nem akarja, hogy a külvilág káosza betörjön az általa kialakított nyugalom szigetére. Az egyetlen helyre, ahol otthon érzi magát.
Egy nap azonban olyan vendég érkezik, akinek feltűnése alapjaiban változtatja meg Légiós és a hely addig megszokott életét. Imre, a gazdag üzletember 1968-as Ford Mustangjának keres biztonságos parkolóhelyet. Ekkor egy fordulatos, meglepetésekkel teli párbaj veszi kezdetét, melynek során egyre rafináltabb és durvább eszközökkel küzd a belváros két magányos harcosa a hullámpalával fedett parkolóhelyért. Hamarosan kiderül, hogy küzdelmük igazi tétje nem is a tetővel fedett parkolóhely, hanem sokkal inkább két világnézet élet-halál párbaját látjuk. Két magányos, mindenre elszánt ember küzdelmét, akiknek szembe kell nézniük élethazugságaikkal, múltjuk fájdalmas sebeivel.

https://videa.hu/videok/film-animacio/parkolo-2014-1080-x-.mp4-deeoJFpWswl0p45E?fbclid=IwAR3naG1Dpxh05jv8hmRFngEtYqT8DQ-qBWoCxOIzrqSVmF5L56HOY6A4lhg

Varázslatos angyali zene

Utat teremt a nyugalomhoz és a belső tisztasághoz. Csodálatos, misztikus rezgések – hallgasd! – a belső egyensúly megteremtésében is segít.

Angyalbőség. A  888 Hz rezgése a végtelen áldás energiáját közvetíti. Érdemes és javallott csendes elmélyült időben, sztereó fülhallgatóval, meditációban hallgatni.

Imával nyert csaták

Tony és Elizabeth középosztálybeli pár, akik látszólag boldogan élnek: jó munkájuk, szép lányuk és csodás otthonuk van. Valójában nagy a baj, a házasságuk válságban, az otthonuk pedig háborús övezethez hasonlít, aminek a lányuk issza meg a levét. Miközben Tony a szakmai sikerei fényében sütkérezik és kedvére flörtöl, Elizabethben egyre nő a keserűség. Az életük váratlan fordulatot vesz, amikor Elizabeth találkozik az idősebb, bölcsebb hölggyel. Miss Clara segítségével harcba kezd a családjáért.

Rezgésszintemelő a szeretet rezgésével!

Az 528 Hz a Szeretet, szerelem, sejt regenerálásban lehet a segítségünkre, a rezgés szint emelő harmónia segítségével, ami még a DNS-re is hat. Oldódhat a stressz,  pozitív változások indulhatnak el. Sztereó fülhallgatóval csodás élmény – hallgasd szeretettel!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

A Mindenség elmélete

1963-ban a hírneves Cambridge-i Egyetemen Stephen Hawking, az ifjú kozmológus öles léptekkel halad a tudomány útján, és feltett szándéka, hogy talál egy “egyszerű, meggyőző magyarázatot” az univerzumra. Saját világa is kitárul, amikor fülig beleszeret egy bölcsész lányba, Jane Wilde-ba. Ám egy szerencsétlen baleset után ez az egészséges, aktív fiatalember 21 évesen megrázó diagnózissal kénytelen szembesülni: motoros neuronbetegség támadta meg végtagjait és képességeit, amely fokozatosan korlátozni fogja beszédében és mozgásában, és két éven belül bele fog halni. Jane szeretete, támogatása és elszántsága megingathatatlan, és a pár összeházasodik. Újdonsült feleségével az oldalán Stephen nem hajlandó tudomásul venni a diagnózist. Jane arra bátorítja Stephent, hogy fejezze be doktorátusát, melynek tárgya első elmélete az univerzum keletkezéséről. Családot alapítanak, és frissen szerzett és széles körben ünnepelt doktori címével felfegyverkezve Stephen belevág legambiciózusabb tudományos munkájába, melynek tárgya az, amiből neki oly kevés adatott: az idő. Miközben a teste egyre szűkebb korlátok közé kerül, szelleme túlszárnyal az elméleti fizika határain.

https://videa.hu/videok/film-animacio/a-mindenseg-elmelete-teljes-film-2014-charlie-cox-K4c5.ERlSNC25F9qj?fbclid=IwAR3irepi3HsUEdPU_hFE1GZwleCe_80mZifRMw2VvJQX5J4LxgWlzW_MTzU

Meggyőződés


Igaz történet alapján. Életrajzi dráma.
Kenny Waterst 1983-ban gyilkosság vádjával tartóztatták, majd életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. A férfi húga, a kétgyermekes anya és feleség egyetlen pillantig sem hitt a bátyja bűnösségében. Ettől kezdve Betty Ann annak szentelte életét, hogy bebizonyítsa Kenny ártatlanságát. Ennek érdekében még jogi tanulmányokat is folytat. Küzdelmében a legjobb barátnője, Abra Rice segít neki. Aprólékosan megvizsgálnak mindent, ami Kenny ügyével kapcsolatos. Végül birtokukba kerül egy DNS-minta, ami reménnyel kecsegtet.

https://ok.ru/video/1398100134448

Szerelmi gondokban tobzódva…

Többen kerestetek meg az elmúlt időszakban párkapcsolati krízis gondokkal. A Vénusz a harmónia bolygója most retrográdban – június 25-ig hátráló mozgásban. Így nehezebb megtalálni a közös hangot, gyakoribbak lehetnek a nézeteltérések, és a viták, veszekedések. Ügyeljetek arra, hogy ezek ne fajuljanak el, szakításhoz se vezessenek, és az örök-harag sem aktuális most. Érdemes megvárni amíg úja aktiválódik a bolygó mozgása, mert vele együtt aktívabb lesz a szeretet-szerelem is, s a kapcsolat felhőtlenebbé válhat. Szóval, csak kitartást – figyeljetek egymásra, ne hagyjátok hogy szétdúlja bármi is a megszentelt lélekharmóniátokat. A párkapcsolatért valóban minden nap meg kell ‘dolgozni’, hát most talán egy kicsit még jobban. Ne hozzatok elhamarkodott döntéseket – az idő nektek dolgozik, türelem legyen az akaratban.


Egy igen zaklatott kedves kis hölgy keresett meg a minap – szerelmi ügyével. Angyalok közreműködésével energetikai tisztítással segítettem a kapcsolati szálak kitisztításában, és egy összerezegtető szerelmi áldással koronáztuk meg a szerelmi mágiát. Mint visszaigazolta szinte azonnal ki is békültek, és igencsak nagy egyetértésben haladnak tovább, úgy tűnik, nyáron eljegyzést ülnek.
A szerelem-szeretet alapú kapcsolatokban gyorsabb, az érdek kapcsolatokban gyakorta lassabban érik meg a szövetség a békülési időszakra. Akivel már nincs dolgod el kell engedned, akivel pedig csak gondod van azt tisztítani lehet. A párkapcsolat tükör – érdemes megvizsgálni hogyan, miért, s miként kerültetek bomlásba. Ahol ellaposodott a kapcsolat, és a tüzet már nem lehet újraéleszteni azt inkább el kell engedni, ahol nincs egyetértés, sok a nézetkülönbség arra percet sem szánni érdemes. Ahol  a “zöld szemű szörny” bukkant fel, ott márki kacsingat az egyik szereplő abból a bizonyos szövetségből – hárman sohasem lettek párban – inkább válni érdemes!

A Szerelmi-kapcsolati jóslás – amiben nemcsak a tarot lapjait használom, alkalmazok számmisztikát és csipetnyi asztrológiát is hozzá – megadja a válaszokat a miértekre, és a válaszutakat is megmutatja Neked. Ha kíváncsi vagy mi a helyes lépés, döntés – ha bizonytalan lennél szerelmi ügyekben! – keress meg konzultációs időben.
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolati áldás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Doktor Strange


A világhírű idegsebész, Dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen orvosnak a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget – egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye.

https://videa.hu/videok/film-animacio/doktor-strange.mp4-akcio-comics-2WbBTjutszp0Kc5s?fbclid=IwAR1_jfm93dYHW4vGTtCOaBEE6nWFeKVl74xxKyddMMk0YM0d5SNJNZftk_g

Más világ

 

Jersey szigete, 1945. A II. világháborúnak vége, de Grace férje nem tért vissza a frontról. A nő egyedül, és szigorú erkölcsi normáktól vezérelve neveli fel gyermekeit a viktoriánus házban. Lánya és fia furcsa betegségben szenvednek: nem tehetik ki magukat direkt napfénynek. Amikor három új szolgáló érkezik a házhoz, meg kell tanulniuk a legfontosabb szabályt: a kastélyt mindenkor félhomályban kell tartani; egyetlen ajtót sem szabad kitárni anélkül, hogy a mögötte lévőt be ne zárták volna. Ám a Grace által fenntartott szigorú rend felborul. Grace, a gyerekek és az őket körülvevők végzetes lépésre szánják el magukat.
https://videa.hu/videok/film-animacio/mas-vilag-teljes-film-100-perc-12-even-aluliak-szamara-a-megt-VECpAutgYoZUYUee