ZENÉK, FILMEK kategória bejegyzései

Az óceán gyógyító hangja

A test és az elme helyreállítása  – a melatonin felszabadulása


Az óceán hangjának csodálatos tulajdonságai vannak, amelyek hozzájárulhatnak a test és az elme kezeléséhez. Az óceán pihentető hangjai segíthetnek a stressz, a fáradtság, a szorongás és a stressz enyhítésében. Az óceán hanghullámai hozzájárulhatnak a melatonin felszabadításához, egy olyan hormonhoz, amely hozzájárul a tobozmirigy létfontosságú aktivitásához, szabályozza az alvás és az ébrenlét ciklusait, és segít pihenni. Az óceánhangok gyógyító erejének élvezésének egyik legkönnyebb és legegyszerűbb módja az 5 perces meditáció.

https://www.youtube.com/watch?v=4BqE4hJi5f4

Keress egy csendes helyet, ahol kényelmes lesz ülni, ahol nem zavar a környező zajt. Csukd be a szemed, és kezdj el mélyen lélegezni. Összpontosíts a légzésedre és érezd, hogy  fokozatosan megnyugszol. Képzeld el, hogy az óceán hullámai megközelítenek,  meleg és gyógyító energiával borítanak el. Meditálj öt percig erre a csodás zenére – hallgasd az óceán hangjait, amelyek lehetővé teszik a pihenést, a stressz eltávolítását –  könnyűnek és szabadnak érezheted magát.
Az óceán hangjainak meditációja kiváló módja a test és az elme helyreállítására: hallgasd amikor csak teheted. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A sivatag virága

 

A szomáliai Waris Dirie a világ egyik legkeresettebb modellje az észak-afrikai sivatagból, egy nomád kecskepásztor családból jutott a divatlapok címlapjára és a fashion show-k kifutójára….
16 éven aluliak számára nem ajánlott angol-német-osztrák életrajzi dráma, 120 perc.

Béke-harmónia

Hallgassa ezt a zenét három napig, és mély változást fog érezni: 147Hz + 258Hz
Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

 

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Filmajánló a hosszú hétvégére

Egy kis franci városkában Madam Mallory (Helen Mirren) egy csodás éttermet vezet, ahova a vendégek örömmel járnak. Ez az idilli állapot megváltozik, amikor egy másik étterem is nyílik az utcában, mégpedig egy egzotikus ízeket kínáló indiai család szeretne főzni a városlakóknak…Csodálatos zene teszi hangulatossá filmet.

Havasi – Tavaszi szél

Általában az ilyen zenéket, a legszebb érzés eléréséhez mindig csukott szemmel hallgatom…Libabőr, hidegrázás, minden, ami jelzi, hogy egy zene tökéletes. A dal gyönyörű, a feldolgozás fantasztikus – az ember szíve kinyílik – varázslatos élmény. Hallgassátok ezt a csodát! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Holiday


Romantikus vígjáték.
Két fiatal nő, két összetört szív. Iris reménytelenül szerelmes a kollégájába, akivel viszonyt folytat. Nem elég, hogy érzelmei viszonzatlanul maradnak, a férfi a karácsonyi bulin bejelenti, hogy eljegyezte az egyik kolléganőjüket. Eközben a munkamániás Amanda rájön, hogy a barátja megcsalja, ezért kiadja az útját. A két összetört szívű lány a világhálón akad egymásra. Miután kölcsönösen elsírják bánatukat, elhatározzák, hogy kipihenik megpróbáltatásaikat.
https://videa.hu/videok/film-animacio/holiday-2006-cameron-diaz-eli-wallach-PDAV553jQ0SxttWS?fbclid=IwAR2cSW-uk2dbrUQy5jMruGTKD4B-L7slgIbkb5_QoMfFOFQGTWrjMvX-gNU

Hétvégi filmajánló


Virágot Algernonnak  –  amerikai-kanadai filmdráma.
Az értelmi fogyatékos Charlie Gordon magányosan él a nagyvárosban, barátok és rokonok nélkül. Szellemei adottságai miatt nem élhet normális életet. Megjelenik az életében Dr. Strauss, aki legújabb kutatásainak kísérleti alanyát látja Charlie-ban. A fiú egyre okosabb lesz, az IQ-ja már eléri a 200-at. A professzor nem árulja el a kísérleti alanyának, hogy állapota múlandó, rövid fellendülés után visszaesik az eredeti szintre.

https://videa.hu/videok/film-animacio/viragot-algernonnak-2000-teljes-film-sCQb354r6IXnXRuk?fbclid=IwAR2xZpgcBDCllCAbntWacsvYVm40KgMU74tpPBC-nCSCbyFmwAFl4POkYLU

Mindenfelől borul az ég…

A zene gyógyító ereje ‘láthatóvá’ válik ebben a pár percben. Hallgasd, vagy énekeld – a szíved vezessen. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Hétvégi filmajánló


Szerelmünk napjai – amerikai romantikus dráma.
Allie és Noah tizenévesek voltak, amikor találkoztak, az első pillanattól kezdve rokonszenveztek egymással. Kibontakozó szerelmük hamar beteljesedik. A lány gazdag szülei azonban ellenzik kapcsolatukat, így a két fiatal útja elválik egymástól. Amikor néhány esztendővel később újra találkoznak, a szerelmük újjáéled, és Allie-nek hamarosan választania kell társa és társadalmi rangja között. Történetüket, melynek fontos jelentősége van számára, egy idős úr olvassa fel újra és újra egy hasonló korú hölgynek.
https://videa.hu/videok/film-animacio/szerelmunk-lapjai-2004.mp4-12-even-aluliak-szamara-a-megt-IqcpPKR8jO8jRRxH?fbclid=IwAR3m9_z-W8A62ssGY-xuXlZ8GL70M8pWbF1kiUTwot6pFvFR80op6YTqYWAj

Gyönyörű zöld


Mila egy fejlett bolygó (földi emberek számára) különleges képességekkel rendelkező lakója az interplanetáris kapcsolattartás jegyében jelentkezik önkéntesnek, hogy a bolygó 200 év után végre küldhessen valakit látogatóba a Földre. A legutóbbi alkalommal mikor ott járt valaki ebből a társadalomból, épp a Nagy Francia Forradalom zajlott és a az akkori társadalomnál érettebb és fejlettebb közösséget jósolnak az indulás előtt… Érkezése alaposan felbolygatja a kedélyeket Párizsban.
A film rávilágít jelenlegi társadalmunk esztelenségeire és egy élhető, elgondolkodtató alternatívát mutat be. Humoros, szórakoztató, mélyen elgondolkodtató, szívem szerint minden egyes emberrel megnézetném a Földön. Pillanatok alatt a személyes kedvenceim egyikévé vált. Jelentőségében a Mátrix-hoz és a Thrive-hoz hasonlítható.
https://videa.hu/videok/film-animacio/gyonyoru-zold-3orFpcrneVXQ68B8