ZENÉK, FILMEK kategória bejegyzései

Szerelmünk lapjai

Allie és Noah tizenévesek voltak, amikor találkoztak, az első pillanattól kezdve rokonszenveztek egymással. Kibontakozó szerelmük hamar beteljesedik. A lány gazdag szülei azonban ellenzik kapcsolatukat, így a két fiatal útja elválik egymástól. Amikor néhány esztendővel később újra találkoznak, a szerelmük újjáéled, és Allie-nek hamarosan választania kell társa és társadalmi rangja között. Történetüket, melynek fontos jelentősége van számára, egy idős úr olvassa fel újra és újra egy hasonló korú hölgynek.
https://videa.hu/videok/film-animacio/szerelmunk-lapjai-drama-romantikus-sGFVma1m4GnWZZp8?fbclid=IwAR0C7_eEraYYlCW2S_ErFLtAPb4iq_DRAtczciKfxuIr1r6OGtiHMKRmreM

Egy kis rezgésszint emelő, annak aki szereti!

A solfeggio frekvenciák gyógyító rezgéssel bírnak.
Akkor kezd el hallgatni, amikor senki sem zavar meg. Mondjuk elalvás előtt. A még jobb hatás érdekében használj jó minőségű fülhallgatót. Fókuszálj közben a hangokra, hagyd, hogy vezessenek.
A legjobb hatás elérése érdekében legalább hat hétig kell az egyes frekvenciákat hallgatni, minden nap 15 percen át. Ugyanakkor sosem szabad, hogy kötelességnek érezd. Ha épp semmi kedved hozzá, hagyd ki!

http://www.s-barackmag.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=72

A szabadság útjai

Frank és April mindig igyekezett elkerülni a középszerűség csapdáját. Ám a kertvárosi környezetben, ahová költöztek, lassan maguk is olyanná válnak, amitől annyira irtóznak: középszerű, unalmas középosztálybeli emberekké. April merész tervet sző, hogy kizökkentse kapcsolatukat ebből a kerékvágásból. Párizsban, az ismeretlen, ám izgalmas világvárosban akar új életet kezdeni. Ám amikor tényleg dönteni kell, Frank és April pánikba esik. Az egyik mindenáron szabadulni próbál a mostani helyzetből, a másik ugyanakkor bármilyen megalkuvásra képes.

https://videa.hu/videok/film-animacio/a-szabadsag-utjai-2008-drama-romantikus-1furbod6hAlwJF1n?fbclid=IwAR25tCQ7PIvMnuJmTN5kve9h_cDdD_k7WLX70c0CJiLYS8b6BRZvO2f2k7A

Hangold át magad egy magasabb lét-érzés állapotba

A Solfeggio frekvenciáknak magasabb tudatállapotra hangolnak át!

A 396 Hz – felszabadítja a félelmet és bűntudatot
A szeretet rezgése  az 528 Hz. Dr. Ken Horovitz szerint az 528 Hz rezgés az a csodálatos frekvencia, mely helyreállítja a sérült DNS-t. A szeretet speciális hangzását és színét látjuk a képen. A megfelelő rezgés közvetítése segít azonnal kinyitni a szívedet, benne a békességet és az 528 Hz rezgésű szeretet szignál sietteti a gyógyulási folyamatot.
A 432 Hz. A Fény frekvenciája. Ezen frekvencia hallgatásával, könnyebben tudod feloldani a stresszt, gyógyító és sejtmegújító hatása van. Legalább két hétig hallgasd a frekvenciákat – sztereóban, mély meditációban – hangold át magad pozitívra!

Az emelkedett rezgések gyógyító hatásúak, segítenek elengedni hitrendszeri blokkokat, nem működő mintákat, hozzájárulnak a harmonikus állapot visszaállításához.

Örömteli, derűs ‘fényrehangolást’ kívánok, szeretettel, léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Az élet fája

Öccsének korai halálának évfordulóján Jack O’Brien, a modern világ rohanásába belefásult építész visszagondol sorsfordító gyermekkorára, azokra a texasi kisvárosban töltött évekre, mikor elveszítette ártatlanságát, angyali édesanyjához és szigorú édesapjához fűződő kapcsolata pedig örökre megváltozott. Az emlékek felidézése közben talán nem csupán a saját, de az egész emberiség helyét is megtalálja az univerzumban.

Csillagainkban a hiba

A kamasz Hazel és Gus sok mindenben hasonlítanak egymásra, és még többen különböznek a kortársaiktól. A két tinédzser ugyanis a súlyos rákbetegek önsegítő csoportjában ismerkedik meg egymással. A lány elválaszthatatlan társa egy vontatható kis oxigénpalack, a srácnak pedig már amputálni kellett a lábát. Hazel és Gus ennek ellenére teljes életet akar érni, ugyanúgy, ahogy a többi kamasz. Az egymás iránt érzett szerelmük azonban egészen új, különös utakra sodorja őket.
https://videa.hu/videok/film-animacio/csillagainkban-a-hiba-2014-drama-film-romantikus-VyOIWsKjD5YBwILK?fbclid=IwAR3ecxxj-kAB4R0TbZzWbqBr7qH20GxGh1grp4ZSbpWdhZmYxJLmC-fsuII

Életderű

Tetteinkben élünk, nem években; gondolatunkban, nem lélegzetünkben; érzelmeinkben, nem órákban. Az Időt szívünk dobogásával kellene mérnünk. Legtöbbet az él, aki a legtöbbet gondolkozik, a legnemesebben érez, a legjobban cselekszik. – Philip James Bailey

Ha jól érzed magad, inspirálni tudsz másokat. Örömöt sugárzol és így emeled a téged körülvevők hangulatát. Gondolkodj pozitívan, tekints minden nehéz helyzetre  próbatételként. Mert meg tudod csinálni! Az élet elől nem tudsz elfutni – utolért. Hozd ki belőle a legjobbat, és a legtöbbet. Imagináld bátran ezt a mantrát: ‘Hitem mindennél erősebb, a megértésen túli béke állapotában vagyok. A szívem bölcsessége végtelen, minden helyzetben tökéletes választ ad számomra  –  a belső hangomra hallgatok.’

A tudatbővítés rezgése – 741Hz
A 741Hz rezgés az ébredő intuíció és a bővülő tudat frekvenciája. Erősíti a megérzéseidet, megsejtéseidet az intuíció rezgése. A rezgés közvetítése segíti tudatod kitágítását az ébredő intuíció befogadásához.

Ha elakadnál sorsdolgaidban  spirituális tanácsadással és energetikai blokkoldással – Új  Élet teremtő programozással, vezetett meditációban –   szeretettel várom az ezoterikus  érdeklődésű Hölgyeket!
ÉLD MEG ÉLETED MINDEN ÓRÁJÁT A DERŰ BÉKÉJÉVEL!
Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások: teljes test, csakra-aura harmonizálás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Új élet teremtő meditáció
Harmdikszem csakra tisztitás
Rezgésszint emelés – félelem, stresszoldás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Élet élet teremtő programozás – vezetett meditációban
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/