ZENÉK, FILMEK kategória bejegyzései

Az alku

Boston, 1935. Minden gazdagsága ellenére Arthur Barret nem tudja megadni feleségének az egyetlen értéket, ami hiányzik neki, az anyaságot. Elkeseredettségükben kiötlik az akkoriban elképzelhetetlen és erkölcstelen megoldást, a bérapaságot. Arthur üzlettársa egy ifjú jogászt ajánl neki, aki anyagi helyzetét rendezhetné az üggyel. Csakhogy az ifjú beleszeret az asszonyba. Gyilkosság történik, a botrányt megelőzendő. A házaspár élete a lázas és ügyetlen igyekezetben felborul. Michael atyához fordul vigasztalásért az elkeseredett asszony. A különös pap sem tud ellenállni Eleanor csábításának… (amerikai romantikus dráma, 110 perc, 1998)

https://videa.hu/videok/film-animacio/az-alku.-the-proposition-110-perc-1998-x9rnPh2AwifW2IX4?fbclid=IwAR3U-VuHIRWDkK6c950OqcZLhXLCcZBAZ-e9312cmo2wvIXLOksq0mDOn-s

Áldott kezek – Az aranykezű sebész

A világhírű amerikai idegsebész, Dr. Ben Carson Németországba utazik 1987-ben. Egy, a fejüknél összenőtt ikerpárt kellene megoperálnia, ám a műtét eredményessége bizonytalan. Végül mégis elvállalja a beavatkozást, ám időt kér, hogy tanulmányozza az esetet. Negyedszázaddal korábban az afroamerikai kisfiú, Ben arról álmodozott, hogy orvos lesz, ám ahhoz, hogy ezt valóra váltsa, hihetetlen nehézségeket kellett legyőznie. Igazából semmi esélye sem volt, hiszen csonka családban, szegényes környezetben, egy előítéletekkel teli világban nőtt fel. Sokat köszönhet az édesanyjának, aki a nehézségek közepette is mindenben támogatta, mindenekelőtt a hitében, hogy beváltja az ígéretét.

http://adventvideo.hu/egyeb/k_aldott_kezek/

Tudathangoló pozitív zenék

A mérgező érzelmek hozzájárulhatnak a betegséghez – tisztítsd ki az elméd és a tudatalattid a negatív érzelmekről. Érdemes minden egyes hangolást legalább két hétig hallgatni – sztereóban, fülhallgatóval, és meditációs állapotban.

417hz – Tisztítja a traumatikus élményeket és törli a múltbeli események destruktív hatásait.

963hz – Ez a frekvencia aktiválja a tobozmirigyet és eltávolítja el felesleges programokat, hiedelmeket, félelmeket.

396hz – Ez egy nagyon erős mágneses mező. A célok elérésének eszköze.

Amelyik zene nem tetszik azt ne hallgasd, és he használd – az nem a tiéd. Kellemes tisztító és pozitív létre hangoló rezgések.

Kellemes időtöltést kívánok a gyógyító munkához!

Lélekölelésem:
Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A lehetetlen

Thaiföld kiváló hely egy családi vakációra. Ezért dönt úgy Henry (Ewan McGregor) és Maria (Naomi Watts), hogy három gyermekükkel ott töltik a karácsonyt. A téli szünidő kiválóan telik, egészen december huszonhatodikának reggeléig, mikor egy váratlan földrengés következtében hatalmas szökőár indul meg Thaiföld partjai felé, a család pedig az utóbbi idők legpusztítóbb természeti katasztrófájának áldozatává válik. A valós eseményeket feldolgozó film nem csak a természet pusztító erejéről, de az együttérzés, a bátorság, és a jóindulat hatalmáról is szól.

 

Könyvklubb


Mindig van új a nap alatt…még a hatodik X után is.Diane (Diane Keaton), Vivian (Jane Fonda), Sharon (Candice Bergen) és Carol (Mary Steenburgen) egész életükben jó barátnők voltak. Diane nemrégiben vált özveggyé 40 év házasság után, Vivian nagykanállal eszi a férfiakat (reggelire), Sharon még mindig nem jutott túl évtizedekkel ezelőtti válásán, Carol 35 éve tartó házassága pedig finoman szólva ellaposodott…

https://videa.hu/videok/film-animacio/konyvklub-2018-vigjatek-rOXz1j$YcZXCOWbbL?fbclid=IwAR2IOBZ14bKoiZ1H9RP65GMNZG3wgMims3QUdO6q4sEn5E-eyCjIZ_PLm6M

Jövőre veled, ugyanitt

“Doris 24 éves, boldog házasságban élő asszony, a kaliforniai Oakland-ből. George 27 éves, nős könyvelő, New Jersey-ből. A férfi és a nő véletlenül fut össze egy kaliforniai tengerparti fogadóban, ahova Doris egy vallási közösséggel, míg George egy üzleti partnerével érkezik. Találkozásuk másnapján pedig arra ébrednek, hogy egymás karjaiban töltötték az éjszakát. Mindkettejükkel először fordult ez elő, ám ettől a pillanattól fogva nem utoljára. Különös szerelmi kapcsolat kezdődik kettejük között, melynek lényege, hogy évente egyszer ugyanabban az időpontban, ugyanott egy kellemes hétvégét töltenek együtt, s azután mindketten mennek a dolgukra. De vajon meddig mehet ez így?”

https://videa.hu/videok/film-animacio/jovore-veled-ugyanitt.avi-bUQSuSVBzgU05Hgc?fbclid=IwAR0SZ64_SVBfFE1c2g3kR7TiWqlCLRPCoyms4VbwTPrjBUf7M8jQWAE27mA

BUÉK

Szilveszter éjjelén bármi megtörténhet. Jó is, rossz is, furcsa is. Egy baráti társaság úgy dönt, hogy egy játékkal fűszerezi meg a bulit: egész este mind a heten úgy telefonálnak és írnak vagy fogadnak üzeneteket a mobiljukon, hogy a többiek is láthassák, hallhassák őket. És ezzel el is kezdődik a hazugságok, átverések és simliskedések hosszú sora. Mert igazából mindenkinek van egy (vagy több) titka, szégyellnivalója, másik szerelme, másik élete… és hazudni általában könnyebb, mint őszintének lenni. Persze csak addig, míg le nem bukik az ember.

https://videa.hu/videok/film-animacio/buek-2018-hd-teljes-film-magyar-drama-vigjatek-sxCJRJ6APUh1DHEz?fbclid=IwAR02akPM7kQBRPkD3K_9bHN8XjAQqPDCEwwoETNcwK_Z1p8Tvvb0PBpLGsg

Ezer szó

Jack McCall egy nagydumás, önző irodalmi ügynök, aki az üzlet reményében képes bárkinek teletömni a fejét mindenféle hazugsággal. Miután egy spirituális gurut is csőbe húz, azon találja magát, hogy hirtelen egy fa nőtt a kertjében, ezer levéllel az ágain. Rájön, hogy mágikus fával van dolga, ugyanis minden egyes kimondott szóval lehullik róla egy levél. Az egyik ismerőse szerint ha az utolsó is lehull, akkor annyi neki. Jack kénytelen-kelleten némaságot fogad. Ki kell találnia, hogyan kommunikálhat szavak nélkül.

https://videa.hu/videok/film-animacio/ezer-szo-2012-adri-QP54iDi.MWGTrkmj2?fbclid=IwAR3I0zZoQaESOAzAAz_fAvN-Ws3bfGCwUYGSq4e6UVyv1qyp01yeDFX-Pt8

Nagyboldogasszony napja – augusztus 15.

MA NAGYBOLDOGASSZONY NAPJA VAN! MÁRIA Mennybemenetelének ünnepe.

Misztikus Áldás energiákkal telítődik a téridő minősége. Ezt a napot hazánkban Szent István nyilvánította ünneppé, majd később, az örökös nélkül maradt uralkodó, a halála előtti napon felajánlotta a Szent Koronát és Magyarországot Szűz-Máriának. Magyarország védőangyala Gábriel Arkangyal, Ő az erő angyala, Magyarország védőszentje Szűz Mária, az Angyalok Királynője.

Nagy erővel, szívesen,  szeretettel és nagy lendületben végezhetsz mindenféle karitatív munkát. Minden imát, hálaadó fohászt meghallgatnak az égiek. Ezen a napon a szerelemmel kapcsolatos varázslatoknak is  jó ideje lesz – szerelmi jóslással, szerelmi mágiákkal, már meglevő kapcsolatokhoz megerősítő varázslatokkal, és bevonzó szerelmi angyal mágiával szeretettel várlak. Ha elakadtál párkapcsolati dolgaiban bátran keress meg!
Szeretettel várom tanácsadásaira a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Entitánsok levétele, elhunyt Fényhazába engedése
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/