Heti tarot – telihold után vagyunk!

H E T I   T A R O T !
Február 10-től február 16-ig.

Használd az eszedet és nyisd ki a szívedet, éld meg a létedet minden pillanatában!

“Ahogy érik benned inkarnációid bölcsesség-gyümölcse, úgy vonódik össze kifelé irányuló kapcsolatkeresésed a befelé-, tehát a végtelenbe néző, bölcs Remete attitűdjévé.” – Szepes Mária

A Halál XIII.
Telehold után vagyunk egy kör lezárult – egy új sorskör elindul. Vénuszi energiákkal vagyunk, a merkúri-halak kommunikációnkba sokat segíthet. Empatikus, megértő-megérző, beleérző-átélő energiákkal, együttérzőbbek leszünk. A Vénusz a Kosban – párkapcsolatok motivációban. Sorsteremtő hatalmad van – szívtudatosságod vezessen. Mindent csak precízen és átgondoltan. (Ha kíváncsi vagy mit hoz a holnap tarot-jóslással kereshetsz.)
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztőszerveket. A legjobban felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. A legjobb időtöltés a takarítás, barkácsolás, vagy az olvasás is lehet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek lehet szerencséje a hét elejében. (A Hold a Szűz jegyében lesz jelen.)

A Hold XVIII.
Érzelmes, nosztalgikus időszak jöhet, nemkicsit zavaros aspektusban – ne bújj el, felelősséggel éld az életed – ha nem jó úton vagy, erős üzenetben buktatókat kapsz. A Merkúr együtt fog állni a Halak-Neptunusszal. Tervezni, mindent jól átgondolni jó időben vagy. Nézz szembe az igazsággal, a valódisággal. Irigyek, és hazug emberek is felbukkanhatnak életedben – ne hagyd magad manipulálni, eltéríteni. Tudd a célodat, s azt kövesd. (Ha bizonytalan vagy a tarot opciókkal utat mutathat – jelentkezz nálam.)
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legjobban felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok zsírok, olajok lesznek. Mindenféle művészeti programnak jó ideje lehet. A hét közepe a Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek kedvezhet. (A Hold a Mérleg jegyében fog állni.)

A Válaszutak VI.
A Mars belép a Bak jegyébe vasárnap,  és ha még ez  nem lenne elég, a  Kos-Vénusz enyhe feszültséget generálhat. Ígéretes időszak a kapcsolati konfliktusok rendbehozatalára és kezelésére. A nem szeretet alapu kapcsolódások elillannak – az igazi mély érzelmeket tartalmazóak pedig elmélyülnek. (Ha párkapcsolati válságban vagy – elengedő, oldó, blokkoldó angyali energiákkal segíthetek Neked, ha felkeresel.) A Hold Skorpiós energiákban – ügyeljünk, hogy ne sértsünk meg senkit – egyesek az átlagosnál is érzékenyebbek lehetnek. Legyetek figyelmesek kapcsolataitokban.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legjobban felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz. A testedzés, a meditáció, jóga agy akár a múzeumlátogatás is jó program lehet. Kedvező lehetőségei lehetnek a Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek. (A Hold a Skorpióban fog tartózkodni.)

A héten egyszerre lehetünk aktívak, és passzívak – vagy így felváltva. Élet-álom, vagy álom-élet energiák hatnak – türelmetlen bágyadtságban. Érdemes a csakraháztartásodat egy magasabb létezőszintre emelni – a tudatosan megélt helyzetek nagy erőre kapnak. Vegyetek minél több vitamint magatokhoz – a gyümölcs a legnagyobb vitaminbomba – de lúgosítani is lehet – éljetek egészségesen!

A tarot bölcsessége élni tanít!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php